23 yaşında genç bir kızım ve bir süredir 44 yaşındaki bir adamla cinsel birlikteliğimiz var. Evli olduğunu çok sonradan öğrendim bir süre görüşmedik ben de hayatıma devam ettim o süreçte ama çok arayıp sordu ısrar edince tekrar görüşmeye başladık. Benim vicdanım rahat etmiyor konuşmayı görüşmeyi tamamen keseceğim ama eşine söylemeli miyim bilmiyorum her şey daha mı kötü olur? Ya o da aileme söyleyip rezillik çıkarırsa napicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene soylememe ihtimalini düşünüyorsan demek ki tam olarak ona güvenmiyorsun demektir senin icin en iyisi ondan uzak durmak evli diyorsun hemde güvenilmez bence güvenebileceğin bekar birisini almalısın hayatina senin icin bu cok daha iyi olur aksi halde boyle yıpratmaya kendini üzmeye kafana takmaya devam edersin yani kendi kendine yaparsın o hayatina hic bir sey olmamis gibi devam eder isteklerini karşılayacak sana ayak uyduracak uyumlu olacağın guvenilir birisine sans vermen senin icin cok daha iyi olacaktır gerek ruhen gerek bedenen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılOkadar vıcdanlı olsan tekrar gorusmezdın kendı vıcdanı masturbasyonunu yapma ıletısımını kes gerısı senı ılgılendırmez
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisinin ısrarı üzerine gitmek zorunda kaldım ama eskisi gibi bir şeyler hissedemedim birlikte de olamadım zaten söyledim ona da benim suçum ne anlamıyorum hem bana hem eşine yalan söyleyen o
Ona kapılmış olabilirsin, peki onda ilgi duydun şeyler nelerdi? Olgun olduğu için ve belirli bir güvence verdiği için mi onunla birlikte oldun?
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel sevişiyor inanılmaz yakışıklı bir beyefendi ve yatakta tatmin etmek için elinden geleni yapıyor kadın dilinden anlıyor güzel kokuyor bakımlı olgun ve en önemlisi bdsm istediğimde beni kirmiyor
+1 yılYa bekar insanlar dururken evlilerle ne işiniz var ya başınıza gereksiz dertler açıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum öğrenince kestim konuşmayı işte
- +1 yıl
Engelle her yerden..
+1 yılBildiğin halde devam etmişsin soyleme ama görüşme de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence söyleme hiç girme o toplara direkt uzak dur şahıstan
13 Yorumla
Soran+1 yılKadını ap. tal yerine koyuyor ama ona da yazık
Cevap sahibi+1 yılSana yapan başkasınada yapabilir başkası girsin o topa
Cevap sahibi+1 yılSen kendini riske atma. Bide her kadın aynı tepkiyi vermiyor biliyorsunki
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. o adamdan biran once uzaklas ve kimseeye birsey soyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl44 yaşındaki adamla işin ne kendi yaşında kimse kalmadı mı mk
06 Yorumla
Soran+1 yılOf yaş mı önemli olan şimdi
Cevap sahibi+1 yılEvet mk yaş şimdi önemli olan 44 yaşındaki adamın evli olmama ihtimal 0.000001 a*mk seks istiyorsan kendi yaş aralığındaki birine ver gitsin ne diye yaşlı moruklarla birlikte olursunuz sonra aaa evliymiş
Soran+1 yılE ondan etkilendim demek ki önümüze gelene aa azdim deyip vermiyoruz nasi bi kafa bu ayrica o yaşta bekar olan da çok fazla
Cevap sahibi+1 yılN*h çok fazla neyine etkilendin daddy issues mu var sende gençler her zaman daha etkileyicidir sevgi yok sonuçta bu işte
Soran+1 yılBabamla aram çok iyi ama olgun seviyorum yaşıtlarım *mci oluyor olgun doymuştur dedim ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılAynen knk siz öyle sanın asıl yaşı büyük erkekler *m delisi oluyor bir de gençse değmeyin s*kinin keyfine siz de doymuştur sanın
+1 yılHerşeyden önde kendine saygın olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılAy var zaten kendime saygım bu yüzden kesiyorum iletişimi ısrarla devam etmiyorum mağdur durumda olan ben ve karısı
- +1 yıl
Kendine saygın olsaydı öğrendiğin an her seyi bitirirdin aklının ucundan geçirmezdi bana göre sende zavallısın
Bence söyleme. Sessizce bitsin
10 Yorumla
+1 yılOnca insan varken nasıl buldun onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnende tanıyo mu adamı
04 Yorumla
Soran+1 yılTaniyor
Cevap sahibi+1 yılOnada yürümüş müdür acabaa
Soran+1 yılÜf daha neler
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın ki annen çok mu yaşlıı=
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızlar da neden mantık akıl eksikliği olur çok
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılboş ver anlama kardeşim yaptığının acısını yaşayınca anlarsın beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatacak adam mı bulamadın 44 nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Söyle
00 YorumlaHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Devam et elinden geldiğince
00 YorumlaYuh yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereden buldun bu malı ya
03 Yorumla
Soran+1 yılMüşterisiyim:(( sık sık alışveriş yapıyorum kendisinden ailemi de tanıyor
Cevap sahibi+1 yılHmm üzücüymüş yaşıtların dikkatini çekmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılİlkin o mu oldu
+1 yılSebep?
00 Yorumla
+1 yılSoyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri