Kocamla evlendiğimizden beri her gün canım seks istiyor giyinip hazırlanıp yanına gidiyorum sırnaşıyorum ama onda tık yok yeter artık diyor ben çok yoruluyorum zaten gün içinde bir de sen beni her gün yoruyorsun diyor ben ne yapacağım ama canım istiyor dedim ki beni artık sevmiyor musun niye böyle yapıyorsun o bana diyo ki bunun sevgiyle ne alakası var seviyorum ama yeter artık boşalmakta bile zorlanıyorum diyor buna bir çare var mı kendimi nasıl tatmin edebilirim ya da kocama ne yapmam lazım onun da benim gibi canının istemesi için?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Seninki normal degil tedavi olmalısın kocan akşam sabah becersede yine yetmez sana bende rasldim kdin ağlıyordu çok fenayım doynayinca evde tabak bardak kirıyom sinirden doktor buldum onda biraz rahatım di diyor şimdi diyor
Hayır aslında her gün birlikte olsak bana yeter o kadar kötü durumda değilim
Yorucu iş olunca bazen insanın hali kalmayabilir ama yine de böyle reddedilmez
Benim işim de yorucu ama eve gelince o yorgunluğum gidiyor niye işi eve taşıyor hem ben karısıyım beni doyurmak zorunda
Orası öyle
Evet
yahu vücut yorgunluğu yarım saat uzanma ya da bir duş ile geçer. bu bahane olamaz
Evet ben de çalışıyorum benimki geçiyor ama o yorgunum deyip duruyor
Shsh ah yazık gencecik yaşında seysiz kalmışsın jdjd
😒😒
Ne diyim ya orta parmak lazım ya da ben gibi birisi jsj
Elim brni tatmin etmiyor artık
O zaman sana ben gibi biri lazım ndjd
gerçekten ysazık adama onun yerinde olmak asla istemezdim
bu musluk suyu değil ki oyle her zaman aç musluğu gelsin
Ama benim de canım istiyor ne yapacağım yani bana da yazık değil mi
sana da yazık tabi eşini iyi besle kuru üzüm petmez fındık fıstık kaju al
Oruç tut nefsine hakim olursun öyle. Bir de boş oturma Bi şeylerle meşgul ol
Ben zaten çalışıyorum hemşireyim geceleri istiyorum sadece oruç işe yaramıyor ki oruçken de canım çok istiyor
Sorun nefsine hakim olmanı sağlar. İbadeti aksatma o zaman aklımdan çıkarmana yardımcı da olur hem hem de sevap
Evet haklısınız ama bende işe yaramıyor oruç, iftar olsa da boşalsam diyorum
Sana Afrikali 3 zenci anca 😂😂🤦
@ladymelo yok be öldürür onlar kocası yetmiyor bece
😄kocam istese yeterdi banaaa 😂
Hergun nasıl yetsin kız? Hem iş stress hayat zaten zor. Yani Biraz abartı bence hafta bir anca atar o😂😂
Keşke kendinizden küçük bir erkekle evlenseydiniz.
Onlarla kafa yapımız uyuşmuyor olgun değiller
Erkeklerin cinselliği biraz daha önce bittiğinden ve çabuk yorulduklarından dolayı kocanızın sizden küçük olması iyi olurdu. Sizden küçük bir erkek de olgun olabilir eğer çok genç değilse.
Çok genç bir kadın/kız olgun olabilir ama çok genç erkek olgun olamayabilir erkekler daha geç olgunlaştığından dolayı. Çok genç olmayan ve sizden küçük bir erkekle anlaşabilirdiniz bence.
Ne kadar zaman oldu evleneli
2 sene
Offf bu çok iyi ya o kadar zaman geçmiş halen isteklisin ve her gün süper
İstekliyim ama isteğim giderilmiyor
Şansa bak ya senin gibi eşim olması için neler vermezdim ben de yalvar yakar zar zor ikna edip ilişkiye girmeye çalışıyorum
Ben de kocama öyleyim resmen
Boy kilo kaç fizik olarak nasılsın
160 67 bacaklarım kalın belim ince ama hafif göbeğim var 85b
Bence çok iyi vajinan da darsa çok güzel olur ama neden yapmıyor ki
Eşin nerde şu an
İşe çıktık en son birlikte
Hmm sabahta oldunuz yani
Ne olduk
İlişki yaşadınız yani dedim kelime düşüklüğü olmuş
Hayır birlikte olmadık o sabah
Hmmm tamam 👍 size mutluluklar dilerim
Farklı fantezi bul bence
Ne gibi
Ne gibi şeyler seviyor onu çözmen gerek , ya da açık kıyafetler giy sadece onu kendine çek yani sen adım atma
Ben zaten açık giyiniyorum ona karşı hep yakınlaşıyorum o zaten istemiyo ki
Yaklaşma işte açık giyin üstüne gitme bi süre boğma yani ara ver biraz anlıyorum hergün istiyorsun ama demek ki bu adam böyle naza çek biraz
Yani açık giyineyim ama yakınlaşmayayım mı bu işine gelir zaten istemiyorum diyen o
Fantezisi ne bunu çözdün mü ne yapmayı seviyor ordan yola çık
Fantazisi yok
Bence açık giyin falan ama dene bakalım ne zaman gelecek sana , bıraksan 1 ay yapmaz mı yoksa
Bilmiyorum benim zorumla yapıyoruz son zamanlarda yaklaşmasam belki de hiç yapmaz bilmiyorum
Bence biraz çek kendini yapabiliyorsan bence çekiciliğin mi gitti noldu ki ona göre ilginç
Bilmiyorum bilmiyorum bana genel olarak iyi mutluyuz gayet ama bu konuda böyle davranıyor
Bence kendini çek biraz eğer yapmıyorsa sıkıntı vardır bence
Yatakta vw batakta esin kotuyse eline mahkumsun
Elim beni tatmin etmiyor artık
Farkli objeler dene. Sohbet et
Ne gibi
Artik oda senin hayal gücüne ve neler kullanmaya uygun olduguna bağlı 😊 buradan simdi nasil anlatayim
Ya ben her şey kullanabilirim sınır yok bende
Yaninda yamacinda ne varsa artik elin ve senin tercihin ahaha. Sohbet icinde bul birilerini mesela
Ne yapayım meslea ya
Daha detayli konusarak yardimci olmak isterim. 😊😉
Ben aldatmam kocamı başkaları ile sohbet et mem
O zaman eşine enerji verecek şeyler yedir. Şekerli ve enerji verecek sekilde olsun
Haha denedim yemedi ne yapmaya çalışıyormuşum artık iyice abartmaya başlamışım böyle dedi bana
Ne sıklıkla ilişkiye giriyorsun ki? Buradan cok soramiyorum detaylandirmak lazım
Ya ben her gün istiyorum böyle yaklaşıyorum falan giyimine de bakımıma da dikkat ederim mesela TV mi izliyor gider uzanırsın yanına o bana ne diyor biliyor musun offff yine mi ben de bu defa kalkıyorum yanından yatağa gidip kendimi tatmin ediyorum ama bu artık beni dizginlenmiyor onunla da 3 günde bir nerdeyse zorla ilişkiye giriyoruz
O ölmüş ama sen kendini yasatiyorsun resmen 😊 böyle olduğu sürece sen elinle devam edersin.
Kendisine benim gibi istekli olması için ne yapmam lazım
Besinler dışında hic bir şey olmaz. Onu da yemiyormus. Demek ki senin elinden başka yolun yok. Buradan bu kadar yardımım dokunur
Peki sağ ol
Sorun çözüldü mu
Dün gece konuştum tekrar dedim sen bana böyle yapıyorsun bana söyle ben ne yapayım bana bir çözüm üret dedim o da bana tamam karıcım senin için iliklerime kadar kurutacağım dedi 😂 şimdilik iyiyiz tekrar eskisi gibi olur mu bilmiyorum umarım olmaz
Beline kuvvet 😊
İşte bende istekliyim ve isteksiz bir eşim olmasın istiyorum bundan korkuyorum bnde burdan ciddi istkli eş ariyrum
Kocanfan hatır gelmez bnce ama seni işte hoş yapmak isterdim belki aynı sehirdeyzdir
Benimle tanışman gerek tatlım
Erkekler lafta güçlüyüm der sfssv
Harbiden öyle
Libido meselesi. Kendine alternatif yöntemler bul
Ne gibi
Kendini bir çok tatmin etme yöntemi var detay istiyorsan özelden yaz
Aklına getirme zihnin boş kalmasın.
Kendi geliyor ben işten eve gelince üzerimi değişirken bile kıpraşmalar oluyor canım istiyor
Evde neyle kalıyon ki
Nasıl yani
Burdan nasıl detaylı söyleyebilirim ki?
Ne kadar oldu evleneli
2 sene
ınsan karısına yeter der mı
Diyor
yanlıs koca secmıssın kendıne gunde ıkı defa sen ıstemeden yapması lazım
Ona kalsa hiç yapmaz
butun omrunu bu adamla gecıreceksın
Bana iyi sadece bu konuda böyle
ama cınsellıkte onemlı ılerde her hareketı gozune batacak cunku senı tatmın edemeyecek bu can sıkıcı olacak
Birkaç günde bir tatmin ediyor ama o da benim çabalarımla mesela uzanırken koltukta yanına gidip uzanıyorum ben de sonra işte işe koyuluyorum anca tepki veriyo ben gitmesem o hiç gelmez
senın erkegınde boyle bu sekılde kabulleneceksın
Boşanayım mı? Ne yapmam lazım bunun için boşanılır mı
ona sen karar vereceksın ben olsam ayrılırım duzelcek gıbı gorunmuyor
Kocan haklı.
Neden
Surekli surekli bende yapmak istemem degeri azalır bide insan bi tuhaf hisseder yani
Vibratör al
Onlar fayda etmiyor artık hem ben kocamla yapmak istiyorum yapma şeyler beni o kadar zevke getirmiyor
Yeni mi evlisin
2 senelik
Senin gibi eşim olsu. Isterdim
Sonra da doyunca kadını boş bırak kadın da kurusun kalsın benim gibi
Özel gelsene bi
Çok şanslıymış çoook
Ama ben değilim ki
Yani evet umarım böyle birini bulurum ama
Sonra da kadını boş bırakma çok üzülür kendimden biliyorum
Bu libidom ile boş kalmaz bırakmam 😇
Off aklımdan neler neler geçiyor artık yaşanma lazım 🫠
Kocamı uyandırtma bana 😂😂😂 beni evden kovar bu defa
Her an hazırsın bakıyorum da😏
Hahahah kuşkusuz, şu an uyandırsam kalkar gider yanımdan 😄
Bana kalsa çok fena şeyler olurdu orada
Ne gibi fena şeyler
Burdan söylersem engel yemiyim şimdi
Güzel şeyler mi
Oldukça
Ne güzel canım çekti
Benim de dün gece aşırı çekiyordu hallettim bir şekilde😛😅
Senide rahatlatmak lazım ama böyle olmaz ıslak ıslak mı geziyorsun hep 😅
Evli misin
Kız ne evlisi el değmemiş bakir var karşında 😅😅
Hahahaha
Umarım bir gün bende yaşarım artık bir şeyler o kader çok istiyorum ki artık 🫠😈
Hergün mü? O nE sıklıkla yapıyor
Ona kalsa haftada bir yeter
Çok yetersizmiş o da ya
Yetmiyor
Farklı şeyler denedin mi?
Ne gibi
Nasıl anlatsam ki burada 😂
Anlat
şu an uygun değilim müsait bir vaktimde cümleleri seçe seçe, yorumum ceza yemeyecek şekilde anlatırım 😂
İyi olur bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Rica ederim görüşürüz
Cümleleri birleştiremedim 😂
Nedenn
Birleştiremedim 😂
vibratör al
Nereye kadar
Ayril
Bunun için boşanmak olur mu bilmiyorum bana diğer konularda iyi
Evliligin yüzde 70 i cinselliktir o olmazsa rahatlayamasan surekli huzursuz olursun sorunlarda buyur esler arasindaki en buyuk sorun bu cinsellik olmayacaksa kadin kadina evlenirdi ev arkadasi gibi. Onun bosalmasina gerek yok kendini dusundugu burdan belli sen istiyosan seni rahatlatsin yeter ilerki zamanlarda gozun disarida olacagina onun yuzunden zina yapip gunaha girecegine ayril boğa burcu biriyle evlen cok daha iyi olur senin burcun Akrepmi
Haklısın galiba bilmiyorum kafam çok karışık aslan burcum
Cocuk var mı daha detayli yazabilirsiniz bana
Hayır çocuk yok ikimiz de çalışıyoruz
Senin gibi bi esim olsun isterdim fakat Turk kadinlarinin yuzde 99 u senin gibi degil tam tersi Sen mükemmel birisin fakat karsina tam tersi biri cikmis maalesef
Ben eşimi sabah bile doyurmadan ise gondermem gerekirse oglen molasina bile gelirim yanina gecede saatlerce doyururum bu zorunlu bi ihtiyac yemek su gibi
Bu durum sende stres yapiyomu
Hangi şehirdesin de