Beni kullanmış mı?

• Bir sevdiğim vardı onu hiçbir çıkarım olmadan seviyordum 2yıl gerçekten güzel bir aşk yaşadık küçük bir ayrılık dönemine girmiştik ama ona güveniyordum bazı ayrılıklar insan ilişkilerini daha sağlamlaştırır diye 15-20 gün hiç yazmadım oda yazmadı. Küçük bir kıskançlık tartışmasydı. tartisma anında bana bir daha hayatıma çıkma eşyalarını da benden al demişti. Ardından napiyorsun diye mesaj attığında (2 hafta sonrası ) benim sana bişey söylemem lazım dedi ve başka bir kızla tanıştığını ve onu sevdiğini beni artık sevmediğini ve benimle evlilik düşünmediğini daha yeni anladığını söyledi. fakat ayrılık esnasında bana başka birinin varlığını söylememişti sadece düşüncelerimizi toparlayalim diye konuşmuştuk. Cinsellik de dair ilişkimizde her türlü tutku ve sevgi vardı. Bu kızı kendi arayıp bulmuş. Zaten ayrılmıştık seni aldatmış sayılmıyorum ama onu ciddi ilişkiye hazır görmedim dedi. Seni tercih edeceğim dedi ve barıştık. Fakat ben başka birine zemin hazırlayana kadar beni oyalamasını ve başkasına da ilişkisi yokmuş gibi davranıp sevgililiğe gelmesini çok tiksindirici buldum. Bir daha güvenim eskisi gibi olmadı ve onun benim için doğru bir insan olmadığını anlayıp herşeyin güzel gittigini düşündüğü bir günde aylar sonra onu bir notla bıraktım. Bir daha aramadı beni bıraktığım günden beri. bırakmak zorundaydım çünkü beni aslında aldatmıştı sadece umduğunu bulamayınca geri dönmüştü bı insan 15-20 günde bukadar başkasıyla işleri ilerletemezdi. işler yolunda gitseydi beni ortada bırakacaktı. Bunun gerçek sevgi olmadığını anladım. Boşa giden bir zaman ve boşa giden bir emek vardı ortada. Şimdi ben ondan ayrılalı 1 sene oldu ve o kızla olduğunu düşünüyorum. Dönmedi ki dönse bile kabul etmezdim ama benim ayrılmamı beklemiş demekki cunku kaybetmek istemeyen insan bu hatanın üstüne çabalardı. Beni cinsellik , daha iyisini bulana kadar idare edeceği kişi , maddiyat ve birçok şey için boş zaman malzemesi olarak kullandığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Beni kullanmış mı?