Beni kullanmak mı istedi?

Bugün müdürümle başbaşa mesaideydik ben kendisinden ilk geldiğimden beri hoşlanıyorum oda bana bakıyordu ama kendisi nişanlı hep geri çekiyordu ama başbaşa çalışken bir anda arşivde yakınlaştık sarıldık sonra belimden tuttu bende boynunu öptüm yüzünü öptüm sonra tam dudaktan öpüşücekken olmaz üzülürüz ben evlilik yolundan geri dönemem dedi herşeyi yapıp neden cinselliğe adım atmadı anlamadım sonra o zaman neden şu an bu haldeyiz dedim gülümsedi yine bırakmadı o an beni sonra çıktık arşivden sigara içiyoduk sonu olmayan bir şey ikimizide üzer ben evlilikten dönemem yanlış zaman yanlış yer dedi anlamadım bana hisleri var mı yokmu korksa nişanlısından hiç bulaşmazdı ama resmen beni düşünüyormuş gibi davrandı sonra hatta elini öptümm üzülme işine odaklan dedi omzuma dokundu ben senle uyayıp uyanmak istiyorum dedim işte sonu yok dedi ama tam kapıdan cıkarken uyumakta bir problem yok dedi ne yapmak istiyor çözemiyorum yarın işte nasıl davranmalıyım eve gelince mesaj attım her şey aramızda kalıcak diye merak etme dedim tamam işareti göndermiş

Beni kullanmak mı istedi?