Merhaba iyi bir iş yerinde çalışan evli bir kadınım. Ama evliliğimde yatakta asla mutlu olmadım. Eşim ayda 2-3 kere yapıyor ben ise onun tam tersiyim sekse çok düşkünüm. Mastürbasyon ile bir yere kadar dayanabildim. Maalesef sonunda eşimi çalıştığım yerdeki yöneticilerden biriyle aldattım. Duygusal olarak değil yalnızca cinsel anlamda birliktelik yaşıyorduk. Daha sonra eşimle çocuk yapmaya karar verdik ve birliktelik yaşadığım şahsa ayrılmak istediğimi söyledim. Ancak kendisi deliye döndü ve kesinlikle peşimi bırakmıyor o da evli ne yapacağım ben? Artık tehditlerle ilişkiye giriyorum hala çok zevk alıyorum ama bu şekilde devam edemem nasıl kurtulabilirim? Videoya alıp eşiyle tehdit etsem desem aynı şeyi o da bana yapabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tip iç içe girmiş sorunların çözümü iyi düşünülmüş akılcıl hareketlerle mümkündür sadece sen aslında sadece kadın olduğunu hissetmek istedin eşin bunu anlamadı ve bu boşluğunu fark eden birisiyle ilişkiye girdin ve inanılmaz zevk aldın ama erkeklere göre bu senin düşüncen kadar sınırlı kalmadı , öncelikle bir hatayı başka bir hata ile düzeltemezsin , bu yüzden tatmin olmadığın ve seni anlamayan birisinden çocuk yapma bu bi hata , diğer düşüncesiz erkeğe gelirsek o da cinsel olarak tatmin etse de duygusal olarak seni anlayamayacak birisi , anlamıyor ve bu da maalesef seni sıkıştırıyor , ondan kurtulmanın yola ise kendinden soğutmak yanına gittiğinde pis git iyi sevişme vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür gerçekten o kadar güzel yazmışsınız ki. Bir yolunu bulup iş değişikliği yapmak istiyorum umarım izimi kaybettirip başarırım.
- +1 yıl
@kırmızıayıcıkk İnanılmaz zevk aldığını nasıl anladınız? Bu hataya düşmüş olması eşiyle bu sorunu çözme yoluna gitmeden veya çözemediğini anladığında ondan ayrılmak gibi mantıklı seçenekler dururken bunu yapması inanılmaz zevk aldığını mı hissetiriyor sana? Peki kadının o ilişkiden sonra yaşadığı müthiş pişmanlık hakkında bir fikriniz var mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaviz tavizi dogurur
Sen korktuğunu belli ettiğin için o da bu şekilde davranıyor
Benim çocuğum yok bosanirim. Bir daha seninde yüzüne bakmam. Sen düşün diyerek korkmadığını belli edip ilişkiyi keseceksin
Ve eşinle de çocuk yapmayi bir kez daha dusun. Çünkü bu şekilde bir ömür dışarıda eksiklerini arayamazsin
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBu işin sonu iyi bir yere gitmiyor, o yüzden birlikte olacağın kişiyi iyi seçmek lazım, psikopata denk gelirse insan işte böyle oluyor, ikna etmeye çalış yani inatlasmaya binerse sıkıntı
00 Yorumla
Şantajla kendini hem yasal olarak suçlu duruma dusurursun hemde çok daha ters tepkilerle karşılaşabilirsin. O istemediği sürece kurtulma durumun pek yok açıkçası
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehtit mesajları duruyorsa korkusuz olun kaybedecek bir şeyim yok seninde yoksa çok çok eşim beni bosar hayata tekrar devam ederim dersin seni savcılığa şikayet ediyorum de geri adım atma asla dik dur kararlı dur karşısında senden faydalanmasin
12 Yorumla
Soran+1 yılEli kolu uzun olan yine bana olur diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır bu şekilde daha da ileri gidecek ben aile danışmanıyim bir çok böyle vaka ile karşılaştım isterseniz takip edin yardımcı olayım sonra silersiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ondan kurtulabilmek için o iş yerinden ayrılma en doğrusu olur öbür türlü orada olduğun sürece adamın gözü önünde olduğun sürece seni istemeye devam edecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Senin amacın tatmin olmak bize zevk almak değildir ne ayrılıyorsun adamlar belli ki aynı mağduriyetsiz oda yaşıyor ki oda bırakmak istemiyorum
00 YorumlaŞu kaş*ra bir de tavsiye veriyorsunuz. Umarım rezil olursun herkes bilsin bu yaptığın k*hpeliği
00 YorumlaSanırım sizinde onun elinde bir kaç yazışma ve görüntünüz var
08 Yorumla
Soran+1 yılYazışmalar var
Soran+1 yılEvet diyor tabi ki. Ben ilişkide sert seviyorum zaten
Soran+1 yılKorkum o yönden zaten eşimle çocuk yapmak istediğimizi o yüzden söylemedim. Çünkü öğrenirse hamile bırakır kesinlikle
Soran+1 yılBen 27 kendisi 35 yaşında
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılEkran görüntüsü ile birlikte savcılığa şikayet edin hanımefendi savcı yanına çağırdığı zaman altına sıçacaktır
00 Yorumla Hikaye güzel ama biraz daha çalışman lazım.
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir yoldasin video ile tehtid in muhebbet hapis cezasına kadar gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu en başından düşünecektin. Böyle durumlarda ihtiyacı yabancı birileriyle gidermek daha mantıklı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki seçimler önemli herkes napılmıyomuş konuşmuymuş yatılmıyomuş :):)
00 Yorumla
+1 yılhım tadına vardı demekki haz yüksek biraz zor olur. ancak işini değiştirip adamdan uzaklaşman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu hatayı yapma iş yerinden ayrıl ve sana ulaşabileceği heryerden çıkart hayatından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Olan olmuş. Kayıtlarını al savcılığa verecem de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaman devam et iste :)
adamin tehditleri masal senin adama veresin var zaten00 Yorumla
+1 yılYemişsin B. ku Ondan Sonra ne yaparım Beter Olun Insallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl başladı müdürle? O çizgiyi nasıl aştın?
00 YorumlaZ kuşağı evlilikten korkuyor neyse şimdi madem mutsuz ve perişansın asla çocuk yapma gibi bir hataya düşme derim eğer olabiliyorsa işini değiştir sosyal medyaları kapat kisitla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit biriymiş istersen biter biz de yasadık normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşanmış zamanı gelmiş bitmesi gerekiyorsa biter neden bu ısrar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence polise şikayet edeceğini söyle hatta tehdit ederse bidaha ilişkiye gir içine başlasın git şikayetçi ol tecavüz etti diye anında içeri atarlar birdaha snaa bulsamaz
00 Yorumla
+1 yılcidden soruyorum mesela mastürbasyon yaparken kimi hayal ediyorsun eşinin dışında. ya da p*rno izleyip ordak adamı mı hayal ed, iyorsıun?
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparken istekli olsanda olma istemiyormuş gibi davran onu mutlu etme zoraki yapiyormus gibi yap
00 Yorumla
+1 yılCümleye bak ya iğrenç hem tehditle seks yapıyorsun hemde zevk alıyorum diyorsun bu nasıl cümle
02 Yorumla
Soran+1 yılAfedersiniz ama adamdaki zenci penisi gibi zevk almamak mümkün değil
- +1 yıl
Git başımdan trol
Pislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılO yola girmişsin birdaha çıkman zor, özel sektör ise işini değiştir
00 YorumlaNe kadar zamandır birliktesın herifle
02 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 ay falan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu sabahta kanımız dondu çok şükür
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söyle başka biri var de
00 Yorumla
+1 yılİlk nasıl gelişti adımı kim attı?
00 Yorumlaıkı kocalı devam et ıste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de boşanıp birbirinizle olun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. İyi bir senaryo değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi eşin sana yapsa ne yapardın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTehditle yapma git şikayet et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Or. pu olmuşsun yazık eşine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrılınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce sen yap o zaman
00 Yorumla
+1 yılKimseye güven olmuyo artık ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devam et nolcakki
00 YorumlaOha bu kadar önemli mi seks
00 YorumlaKafayi yemissin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş yerinde mi veriyon kıcan anlamdı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılKocam benimle ilişkiye girmiyor ki anlasın
Cevap sahibi+1 yılÇocugu nasıl yapıcan
Soran+1 yılİstek arttırıcı alacak mecbur
Cevap sahibi+1 yılHErseyi de biliyon tüm POz uyguladın mı iş yerinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yaptın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok isteksizdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala s. k. iyor mu seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapacak bir şey yok sevişmeye devam
00 Yorumlaİşin iyi değil mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem