Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eş demek senin diğer yarın demek. Düşüncelerini ve isteklerini eşinle paylaşmalısın. Ona açık olmalısın. Bu onun da senden beklentilerini isteklerini paylaşmasına fırsat verir. Böylece karşılıklı daha sağlam ve zevkli bir birliktelik yaşamış olursunuz.
150 Yorumla
Soran+1 yılBak güzel ve mantıklı olan bir cevap ama öyle denildiği gibi olmuyor maalesef
Soran+1 yılYani isteklerimi anlatmakta bilmiyom 9 yıl oldu d nerdeyse
Soran+1 yılBen birşeyi ima ettiğimde bile uf denilse soğurum
- +1 yıl
Yani şöyle sen isteklerini söylediğinde uff deyince hemen soğuyacaksan olmaz. Yani bu karşılıklı anlayışa bağlı bir durum. Senin her istediğini yapmak zorunda değil, sen de onun her istediğini yapmak zorunda değilsin. Ama insan bir şeyi kendisi istemese bile karşısındakinin mutlu olması için yapmaya razı olabilir en azından dener.
Soran+1 yılCinsellik var ben farklılık peşindeyim her zaman bunu söylediğimde kendi pek yaratıcı değildir ben söylediğimdede işte olsun gibi davranıyor
- +1 yıl
Yani sizi “işte olsun varsın” vs gibi geçiştirmesi pek hoş değil tabiki ama bu konudaki düşüncelerinizi daha açık belirtirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani “şunu şunu deneyelim mi, ben böyle daha mutlu olacağımı düşünüyorum seninle bunu denemek istiyorum” şeklinde. Tabi bunları isterken işin gönül kısmı da önemli. Normal zamanda höt höt davranıp onun duygularını dinlemezseniz yatakta bir şey isteme yüzünüz olmaz.
Soran+1 yılBöyle biri değilim höt höt ama isteklerime cevap verdiğinde bunun benim hoşuma gittiğini gördüğünde sonrasında tekrardan benim istemem bana sanki böyle acizlik gibi geliyor ondan bekliyorum
Soran+1 yılBak cinsellik evlilikte bir zamandan sonra rutine girer bunu rutinden çıkarmak lazım diye düşünüyorum birde kişilerin bazı özel sevdikleri pozisyon vs vardır bu 2 si ayrı ben farklılık istiyorum ama aradada ben söylemeden olsa sevdiklerini yapmadı
Soran+1 yılKesinlikle evet aynen böyle ama hepte benim yönlendirmemle olmamalı
- +1 yıl
Evet sizi anlıyorum ve bu farklılıkları istemeniz çok normal bence. Evli değilim sizin kadar tecrübem bile yok fakat ben bile partnerim ya bıkarsa ya sıkılırsa diye korkuyorum. O da bu işlerin bir sonu olmadığını illa ki bir şeyler bulabileceğimizi söylüyor. Siz de tam olarak bu noktadasınız galiba. Yeni bir şeylerle monotonluktan çıkma isteği.
Soran+1 yılBazen 2 hafta bazen 4 gün üst üst üstte bir süresi yok bunun
Soran+1 yıl4 gün üst üste olursa anlaşmalı ama 2 hafta olursa ya o belli eder ya ben
- +1 yıl
Bu da iyi bir şey. Yani size şunu yap bunu yap demek haddim değil tamamen kendi düşüncelerimi söylüyorum. Eğer farklılık katmak istiyorsanız işe önce onun hoşuna gidebilecek aletlerden başlamanızı tavsiye ederim. Yani ne bileyim bir yandan ilişkiye girerken bir yandan titreşim veren cihazlar vb. ya da şu kıyafetle olsan ne güzel olurdu diye önce alttan bi imada bulunup sonra o kıyafeti alıp giymesini isteyebilirsiniz.
Soran+1 yılBak alete kesinlikle karşı teklif etmedim ama şöyle benim aldığım 2 3 tane vücut çorabı var onları giyer * aben kendisinden bekliyom alıp giysin diye
- +1 yıl
Anlıyorum yani siz karşı taraftan biraz cilve ve istek bekliyorsunuz, anladığım kadarıyla o da hep sizin yönlendirmenizle hareket ediyor. Yani bunun için söyleyebileceğim pek bir şey yok bunu ancak ima yoluyla belli edebilirsiniz ki, siz söyleyince zaten anlamı kalmadığını düşünüyorsunuz.
Soran+1 yılİşte sorun bu cevabıda siz verdiniz
Soran+1 yılŞunu iyi biliyor evlatlarını çok sevdiğimi vede onu aldatmayacağımı
Soran+1 yılParanın hesabı olmazki 3 hafta önce söledim bunu ama bir şey aldığını görmedim
Soran+1 yılBunu da yaptım surat yaptı bozuldu 1 ay yapmadık snr
Soran+1 yılAlsa zaten bilirim bende artık bıraktım çokta üstelemiyorum
- +1 yıl
Anladım. Durumunuza çok üzüldüm şahsen aynı şeyleri eşim benim için düşünse çok üzülürdüm. Onu mutlu edemediğimi düşünüp kendimde eksiklik hissederdim düzeltmeye çalışırdım. Ne diyeyim aklıma gelen tüm şeyleri söyledim, dediğim gibi haddime bile değil ben evli bile değilim ve de başkaları için konuşmak kolaydır bunu yaşamadan kimse tam olarak anlayamaz.
Soran+1 yılBen iyiyim aslında heralde bu en büyük zaafım
Soran+1 yılNe diyim ki sevmekte iyi değil ya bence
Soran+1 yılAma diğer işler iyidir bak sekste de çok iyi
- +1 yıl
Az önce yanlış anladım şimdi bunu yazınca yanlış anladığımı fark ettim. Yani o sevmekte iyi değil dediniz.
Yani artık aranızdaki çekimi, sizi birbirinize bağlayan bağları bilemem her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ama en önemli şey iletişim. Onu anlamak kendinizi doğru ifade edebilmek, anlattığınızı doğru anlayıp anlamadığını kontrol etmek, anlayış, saygı, empati
Ben artık yatacağım sizi bölmek istemedim umarım bu duruma bir çözüm bulursunuz, eşinizle mutluluklar
Soran+1 yılÇok sağ ol sanada bu saate kdr zahmet verdim azına sağlık
Soran+1 yılZaman gösterecek bunu yazacam size
Soran+1 yılBiraz baktım da profilinize şimdi anladım bu kadar konuşırken kelimeleri neden seçtiğinize öğretmen olmanız (👃👃👃👃)
Soran+1 yılGördüm vede takip etmek istedim
Soran+1 yılGizli değilim öyle orada🤣🤣
Soran+1 yılEn son kim eklediyse oyumdur 🤣
Kızlar Ne Diyor
+1 yılPaylasmalisin
33 Yorumla
Soran+1 yılAma tereddüt ediyom tepkisinden
- +1 yıl
Bence etme soyle
Soran+1 yılPeki dedin gibi olsun
+1 yılevet
11 Yorumla