Karımı başka bir erkekle sevişirken izlemek istiyorum. Bunu hayal ederek bazı zamanlar tatmin oluyorum. Sizce bundan karımın haberi olması gerekir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bu tarz şeyler hayal ediyorum sevgilimi çok seviyorum evleneceğiz ama bazen iki erkekll hayal ediyorum ya da iki kadın felan ama gerçek hayatta asla yapmam sadece fantezi düşünmesi bile bazen insanı azdırıyor ilerde evlenince eşimle paylaşabilmeyi isterdim ama yanlış anlar diye korkuyorum fantezi boyutunda herşeye izin veririm mesela beni bir başka kadınmış gibi becerebilir başka kadını hayal edebilir ama gercekte ne beni paylaşmasını ne de ben onu paylaşmak istemem
2517 Yorumla
Soran+1 yılhayallerin sınırı yok çok güzel özetlemişsin. bunları yaşayacağından emin olabilirsin. aşağıda kendi erkekten sayan bir çok kıro eminim bu tür fantazileri hayal ediyordur. hayal de kalması benim de şartım. iki kadın olayı biraz ağır kaçabilir önce iki erkek olayında ikna etmem lazım:)
Cevap sahibi+1 yılben kadını kendim için istiyordu :)ben kadınla sevişecem o beni becerecek gibi :) ama gercekte asla yapmam :)sonuçta hayal dünyası
Soran+1 yıl2 kadın olayı girdi mi adam her halükarda ister öbürünü de becermek:) hayal dünyası geniş istediğini düşünebilirsin aynen.umarım öyle biriyle evlenirsin ve hayalleriniz olur.
Cevap sahibi+1 yılbenim bir sevgilim vardı onunla herşeyi hayal ederdik gemiciydi evlenecektik gittiğimiz limanlarda kızları ben sececektim sevişecektik fantaziydi ama gerçekleştirelim dediğimde asla olmaz bir kızla dahi seni paylaşmam derdi yani bunlar sadece hayal dünyası sıkma canını
Soran+1 yılkarım bu başka kadın olayına hiç iyi gözle bakmaz. onu sonraki aşamada deneyeceğim. hani bana borçlandığını düşündüğü bir zamanda:) sendeki hayal dünyası da oldukça geniş senden istifade etmek lazım. ekle beni görüşelim:)
Cevap sahibi+1 yıliki vajen arasında sevgilimin penisini sıkıştıralak sürtünerek boşalmak isterdim :)bende hayal çok fazla seni bogar . ki daha bakireyim :)
Soran+1 yılben genelde 2 erkekli fantazi kurduğum içn senin tarzın biraz farklı geldi. ben de bir şeyler söylemek isterim ama aşikar olması tercihim değil. bence sen "Sekste dominant olmayı seven bayan var mı?" konusunu açan kişiyi arkadaş listene ekle.:)
Cevap sahibi+1 yıliki erkekli bende düşünüyorum ama son dakka boşalırken sadece gözümün önünde sevdiğim dudaklarımda onun ismi oluyor onun ismini haykıra haykıra boşalıyorum. ben pek arkadaşlıga eklemiyorum kimseyi.evet biraz dominantım galiba ama eşiminde dominant olmasını isterdim ve dayaklı sesk olmalı :)
Soran+1 yılboşalma anı sevgililer birbirine dönmeli çünkü boşaldıktan sonra kişiler hayal aleminden anında çıkacağı için tarafların son sözü sevdiğinin adı olmalı ki akılda başka bir şey kalmasın. sende potansiyel çok fazla ama bence evlenmeden önce sevgilinle bu tür bir fantaziye girme, afedersin o...u sanır iki sevişir arkasına bakmaz gider bence. evlendikten bir süre sonra bunlar konuşulmalı ki güven konusunda sıkıntı yaşanmasın.
Cevap sahibi+1 yıl6 yıllık gemici sevgilimle biribirmize son derece güvendiğimiz için her fantezimizi paylaşırdık o kadar güvenirdiki sinirle o yokken başka bir erkekle seviştim desemde inanmazdı yapmasın sen derdi.şimdi ki sevgilimle 2 senemiz ama pek sevişmedik. 6 yıllık sevgilimle de sadece sarılırdık bana kıyamazdı genelde telefonda konuşurduk o gemideydi yılda bir kez görürdüm. şimdi ki sevgilimde beni 7 yıldır tanıyor.evlenmeden bişey yaşamayacağıma tövbe ettim aslında hoş şimdi ki sevgilimde güvenir bana
Soran+1 yıluzun zaman yaşamışsın birbirinize güven için haklısın. şu anki sevgilinle konuşuyor musun bu tür konuları?
Cevap sahibi+1 yılcinsellik hakkında bir kelime dahi etmiyoruz utanıyorum nedense ona dokunmaya korkuyorum dokunursam ölürüm gibi geliyor heyacandan o da cinsellik açmıyor asla o 33 yaşında ben 26 ben ona hala isminin sonuna bey getiriyorum
Soran+1 yılaranızda bu kadar resmiyet olması bir yerde güzel bence, saygı sevgiden önce gelmeli bence ilişkilerde. evlendiikten sonra normale dönecektir. ama bu bey lafı işi bozuyor fantazi kısmına hiç uymuyor:)
Cevap sahibi+1 yıldışarda insan içinde ona bey ile mirim ile hitap etmek ama başbaşayken yatak odasındayken özel cümlelerle hitap etmek isterim ola ki bazı durumlarda azıdıgmda sadece ismini söyledğimde y ada o özel hitapları söylediğimde azdıgımı anlasın ve direk eve gidelim ya da onu etkileyebileyim
Soran+1 yılmutlaka çok iyi düşünmüşsün. şöyle ki karı koca arasındaki ilişkiler çok karmaşık aslında akla matığa sığacak gibi değil. başkalarının yanında hayatın canım hanım gibi ifadeler söyleyip çok mesafeli dururken, yatak odasında işin boyutu çok değişiyor. or...um s...cim, hele karına yaptığın hareketler soktuğun pozisyonlar, söylediğin küfürler attığın tokatlar:)) düşündükçe beynim sulanıyor. düşünsene dün gece seni miktiren(hayalen) erttesi gün seni her şeyden herkesten kıskacak.. yaaa eklesene b
Cevap sahibi+1 yılneden ekeleyeceğim onu anlayammdım ki
Soran+1 yılarkadaş olmak için.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaklından geçirmene bu anlamda hayal kurmana izin verse de uygulama da kabul edeceğini sanmam
417 Yorumla
Soran+1 yıluygulanmasını ben de istemiyorum zaten, sadece hayal etmek yeterli, o da zevk alır mı ne der kestiremiyorum.
Cevap sahibi+1 yılok. sorun olmaz o zaman. bende eşimle bir arkadaşımı hayal ederim ya da ünlü birini. birlikte kurgularız ama elbette bunlar yatak da kalır aramıza bir 3. kişiyi asla almam. bu kadarına razı olur hatta daha çok hoşuna gider bence
Soran+1 yılbenim de istediğim bu işte tabi her sevişme öncesi olacak diye bir şey yok. ama 10 senelik evliyi bu tür bir fantazi çok olmasa gerek seks hayatımızza renk katması için. yoksa onu başkasıyla görsem hem kendimi hem onu öldürürüm. ama hayal edince daha masum bir çizgide kalıyor sanırım.
Cevap sahibi+1 yılhayal kesinlikle daha masum. biz bunu yaptığımızda sonradan sen şu kişiyi mi arzuluyorsun vs gibi bir rahatszlık da duymuyoruz. en güçlü orgazmları bu fanteziler sırasında yaşadım. ama eşimi düşlediğim arkadaşımla yakalasam ya öldürür ya boşarım. eşin bunu anlayacaktır bence
Soran+1 yılbana cesaret verdin. tam da istediğim bu yönde olması. yatak odasında yaşadığımız bir gerçek kadar inandırıcı, iş bittikten sonra da olmamış kadar hayal ürünü sıradan bir şey. ama korkum var bir noktada sonuçta o hayali kurarken sarf edeceğimiz kelimeler cümleler istekler azrzular acaba kafamızın bir yerinde kalacak mı, unutulacak mı yoksa hep yaşanmış mı olacak. bir sonraki aşamaya uygulamaya geçmesi için bir ön ayak olmasında korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılöyle bir şey olmuyor tabii ki bu karşılıklı anlayış ve anlaşmayla ilgili. ama bence direk mevzuya dalma. önce içinde senin var olduğun bir üçüncü kişiden söz ederek başla. çok açıkça anlatamam ama tüm boşluklarının dolması hoşuna gitmez mi gibi bir ağız ara vs. bir sonraki aşama dediğin bu hayali gerçeğe dönüştürmekse o çok zor bir şey, iş noktaya geldiğinde ne sen ne de o istersiniz
Soran+1 yılşu boşlukları doldurma ifadesi beni çok tahrik etti. kadın olarak demekki seni de tahrik ediyorsa bu söylenebilir. birlikte bu konuyla ilgili p*rno izlesek sence faydası olur mu?
Cevap sahibi+1 yılüstü kapalı anlatmaya çalıştım sen bunu biraz daha süsleyerek sevişirken sorabilirsin o an çok istekli olacağından hayr demez bence. önce fikren alıştır direk p*rno itici olur onun gözünde. mesela vajinal birleşme anında anüse de ilgi gösterip biri daha olsaydı vs diyebilirisin. önce ruhunu hazırla yoksa çok ters teper. umarım sorularına yanıt olmuştur.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim fazlasıyla oldu.
Cevap sahibi+1 yılok. umarım istediğin gibi olur her şey. bir sorun olursa burdan yazabilirisn yine ilerde. toplantım var o yüzden acele ettim. teşekkürler ayrıca
Soran+1 yılburadan her şeyi yazmak zor oluyor biraz her ne kadar gizli de olsa özel bir konu. mümkünse özelden görüşelim. değilse bile yine de sağol.
Cevap sahibi+1 yılşu an ikimizde gizliyiz daha sonra yazarsan gizliliği açıp ekleyebiliriz
Soran+1 yıltamam iyi fikir teşekkürler.
Soran+1 yılmerhaba sizinle konuşmak isterim. atabey01
Soran+1 yıleşime bu teklifi yapmadan önce bir de fantazi ürünü siparişi verdim sanırım faydası olur.
Soran+1 yılsonunda oldu. böyle bir hayali geçen akşam yaşadık.
Soran+1 yılselam gizli orda mısın bir sorunum ve bişi soracam
Öncelikle eğer bu düşünceni gerçeğe dökmekte kararlıysan alıştıra alıştıra olmalı atıyorum öncelikle swingers ve three some yani 3. kişilerin dahil olduğu erotik filmler veya direkt three some p*rno ları izleterek arada düşüncelerini belirt ve fantazide osla harika olacağını söyle bir kaç ilişkide fantezi olarak düşlemesini sağla ve zamanla akışına bıraka ama asla zorlama.Seks hayatınızda başarılar.
92 Yorumla
Soran+1 yılbu tür girişimlerim var ama hiç bahsi geçmedi
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Sadece hayal olsa bile grup isteği sakıncalı bir durum bence eğer ki eşin kabul ederse bu durumun hayalde kalmayacağını ileride başka erkek veya kadın hatta evli çiftlerle görüşeceğinizi düşünüyorum bunun adı da swinger oluyor
52 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın biliyorum. ama ben hayatımı riske atamam.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış ama aynı evi paylaşan eşlerin sevgililerini evlerine getirmelerini sevişmelerine müsaade etmelerini biliyorum (izleme falan yok hatta diğeri evden çıkıyordu veya başka bir yere gitmelerine müsaade ederlerdi birbirine) ama bu ileri derecede hastalık belirtisi. Bugün aklında sadece bir fantezi diyorsun ama eğer eşinden emin olsan derhal ilk fırsatta fiiliyata dökersin. Yazık evliliğinize.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Karının da fantezileri varsa, seni doğal karşılayacağını düşünüyorsan söyle. Ama kadınların çoğu bu durumdan rahatsız olur; vay i*ne beni paylaşmayı düşünebiliyor diye tribe girer.
81 Yorumla
Soran+1 yılne düşünüdğünü bilemem böyle bir şeyi hiç konuşmadık. benim kıskanç olduğumu bilir gerçekten de öyleyim. bu hayalim karımı kıskanmama mani değil. rahatsız olmamasını istiyorum bu durumdan. masum bir fantazi olarak kalmasını istiyorum sadece.
şimdi ben sana desem ki karını bana ver biraz takılalım, dünyanın lafını söyler, katil olmaya kalkarsın... bence sen karına bu isteğini söyle de zavallı kadın nasıl bir g..atla evli olduğunu anlasın, boşasın seni.
93 Yorumla
Soran+1 yılo... ço... cevap yazmasa da olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarını en iyi sen tanırsın..
nasıl tepki göstereceğini desen biliyor olmalısın..
bence kapalı bir şekilde fikirlerini öğrenebilirsin..
mesela sevgilisi olan evli kadınlar hakkında ne düşündüğünü ya da evli erkek hakkında ne düşündüğünü sorabilirsin..
gösterdiği tepkiye göre de düşündüğün konuda yol alabilirsin..
bu konuda çok yavaş olmalısın bence...30 Yorumla
+1 yılhemen söle boşasın seni nasıl bir adamsın bu kadar geniş olmayın kusura bakmada bu soruya normal cevapta yazılmıyor
82 Yorumla
Soran+1 yılkendince haklı olabilirsin ama bunu hayal etmek bana büyük keyif veriyor. adamlığım yatak odasında farklı ...kimin kahyası mısın?
Yani asla direk olarak bahsetme bence ilk başta şakayla karışık başla ve mutlaka zamana yay yoksa oda her türk hatunu gibi fena tepki verecektir.. ama zamanla alışıp o da istemeye başlar..
10 Yorumlabence bunu söylemek yerine fantazilerinin temeline dinamit koyup patlat...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaa ne adii birsey sadece fantazide kalsin bu esin asaglanmis hisseder kendini
49 Yorumla
Soran+1 yılsadece fantazi olması yeterli benim için de onun da hayal etmesini seks bitince unutmasını istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılkadinlar hicbirzaman unutmaz
Soran+1 yılne demek şimdi bu unutmaması kötü bir şey mi?
Cevap sahibi+1 yılesinin karakterini cok iyi bilmen lazim nasil tepki verir o sen daha iyi bilir
Soran+1 yılyani söylediğimi mi unutmaz yoksa böyle bir fantazi hayal edersek bunu yaptığımızı mı?
Cevap sahibi+1 yılfantazi hayalinde kalsin derim sakin söz etme esine
Soran+1 yılpeki teşekkürler.
- +1 yıl
Bu düşüncenin fantezisi bile olamaz. Eğer fantezi şeklinde düşünülürse ilk fırsatta eylem gerçekleşir.
hazırlayarak söylersen o da isteyecektir. ama önce hazırlaman altyapıyı yapman gerek ;)
10 YorumlaSadece hayal mi yoksa gerçeklestircme istegide varmj? Eger varsa Karina soylemeden fazlaligini kopar..
31 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır sadece hayal, seks öncesi azgınlık için. onu paylaşma niyetim asla yok ama hayal etmesi güzel. aynı şekild eonun da hayal etmesini bunu düşünerek azmasını istiyorum. fazlalılığım durabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılelini ateşe sokuyorsun. Herkes dayanabildiği kadar yanmalı yani bunun kararını senden başkası veremez.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kişi gelelim mi sizin eve senin karının işini görelim sende bizi izle oturup karşıdan?
35 Yorumla
Soran+1 yılsenin karını da getir.
Cevap sahibi+1 yılbekarım ki ben sevgilim bile yok.gelelim işte size arkadaşıda çağrıyım 3 lü yapalım karınla?
Soran+1 yılbacını getir o zaman bak o zaman yok demem.
Cevap sahibi+1 yılbacımda yok rahatım :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben geliyim karınla sevişeyim diyicem ama ben senin kadar midesiz değilim yaa sen ne pisli,k bir adammışsın
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaklından geçirmesi bile yeterlidir boyle bir fantezimi olur allahaşkına herşeyimizi kaybetmişiz zaten bazı değerlerimize sahip çıkalım bari.
Cevap sahibi+1 yılhiç tiksinecekmiş gibi durmuyor okumadınmı karıma söylemelimiyim diye sormuş tiksinen adam o anda unutur gider
Soran+1 yılsöylediklerin harfiyen doğru teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılyoksa karısı senmisin
Cevap sahibi+1 yılfantezilere gerek kalmazdı diyorsun yani
+1 yılBence haberi olmasın, şuraya yazıyorum boşar seni. Hem de tek celse de.
52 Yorumla
Soran+1 yılsen olsan öyle yapardın. zira ne kocan var ne yaşanmışlıkların. hele sürtünde gel banyoda sonra konuşuruz.
- +1 yıl
P*zevenge bak. Hem soru soruyor hem de cevabı beğenmiyor. s.tir git, sen önce tedavi ol. İ bne
sonuçta senin karın o kadar samimiyetiniz yokmu ikinizin yatak odası
31 Yorumla
+1 yılbana iki böbrek fazla diyenler özel mesaj atabilir kendisine.
00 Yorumlakumruşahinle arkadaş ol o yol gösterir bizde sevgilimle swinger partilere katılabiliriz ekle beni
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kesinlikle haberi olmalı. Nasıl adi bir adamla evli olduğunu bilmek e doğal hakkı...
20 Yorumladuyguların geniş karın da öylemi kabul ede bilrimi sonu kötüye gitmesin
10 Yorumla
+1 yılSen ciddn ne kadar istiyorsun ve karın nasıl birisi bu önemli olan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilla onunda başka bişey görmek istiyorsan vibratör alıver sende geç izle alıştırırsın sonra sana sıra gelmez gezer kucak tan kucağa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir genişliktir bu ya? Gerçekleştirmeyi geçtim bunu hayal etmen bile iğrenç.
Pisliklerini dışarı yansıtma en azından sadece kafandaki hayal olarak kalsın,kadıncağıza yazık.12 Yorumla
Soran+1 yılumarın aynı hayalleri senin eşin ya da eşin olacak kişi de besliyordur. bir gün yatakta duyunca aklına ben geleyim ve avazın çıktığı kadar bağır e mi
Cevap sahibi+1 yılİnan benim eşim sevdiği kadını başkasıyla hayal edip bundan zevk alacak değil. Eğer karında bunu kabul ediyorsa onunda ne olduğu belli olur. Hiç aklından çıkmaz bir günde senin o hayal ettiğin adamlardan biriyle seni aldatır,sen o zaman gör fanteziyi.
+1 yılbeyefendi siz gavatmısınız
22 Yorumla
Soran+1 yılsenin kadar değil.
- +1 yıl
soru sahibi belli herkes okudu üzgünüm :)
onu sevdığınden emınmısın ?
23 Yorumla
Soran+1 yılsevgi az kalır ona olan tutkumun ve aşkımın yanında.
Soran+1 yılbunun sadece hayalini kurdum gerçekleştirmeyi düşündüğümü söylemedim hayal etmesi güzel ama hayata geçmesi imkansız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne saçmalıktır ya.çok istiyosan kendinizi çek kameraya izle dur
31 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi sevmediğimden dolayı seni yorumları okumaya davet ediyorum bu bir ikincisi de dediğini çok kere yaptık yapıyoruz, tavsiye derim güzel bir düşünce.
+1 yılEwet ne var bunda bunu herkes yapiyo
00 Yorumla
+1 yılSizin neyinize aile hayatı ,evlilik?
52 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında çocuk bana ahkam mı kesiyorsun. büyü de gel.
- +1 yıl
21 yaşındayım ama ahlaktan bihaber değilim.
bence söyle saklı kalmasından daha iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO fantazin sende kalsın söylemene gerek yok.
00 YorumlaSome güzel kardeşim Problemss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen git en iyisi camdan falan atla intihar et.
20 YorumlaAynen ben
00 Yorumla
+1 yılyaw he mu olacaksın
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?