Cinsel Yaşam Komple öpmek istiyorum ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilim seni komple öpesim var diyip duruyor. Bu fesat bir şey mi Komple öpmek istiyorum ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Her yerini öpmek istiyorum demek işte. Komple demek yerine detay vererek yazsa daha etkileyici olurmuş. 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yani işte her yerini demiş bunun daha güzel bir açıklama Şi var mı 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Yani san8rim evire cevire yatira kaldira havada karada 5ikerim diyor 😂😂😂 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. komple demekle kalbini ruhunu filan demek istemiş çocuk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ekmeği suya banar gibi heryerini işte anla gibmek istiyo ahhahshsh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konuşmuyoruz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak istiyor işte Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl evet her yerini diyor 1 2 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Haha peki kötü bir şey mi sence bunu duymak bir kadin olarak mesela Yorumla üşengecimbenyaa +1 yıl @İzmirgeceleri35 sanane Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl sevişmek istiyor kızım senle anla işte 0 0 Yorumla
pharos Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Oral diyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla pharos +1 yıl Sever misin Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konuşmuyoruz ki onunla Yorumla pharos +1 yıl O istiyor ama Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. 😂 sen ne anladın 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla
justice00202 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Baştan aşağı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Göğüs falan mi Yorumla justice00202 +1 yıl Evet vajina kalça Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konuşmuyoruz ki normalde Yorumla justice00202 +1 yıl Arzuluyır demek ki seni Yorumla Soran +1 yıl Neremi diye sorunca vajina göğüs falan demiyo ama Yorumla justice00202 +1 yıl Çekiniyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her yerini öpmek istiyorum demek işte. Komple demek yerine detay vererek yazsa daha etkileyici olurmuş.
Yani işte her yerini demiş bunun daha güzel bir açıklama Şi var mı
Yani san8rim evire cevire yatira kaldira havada karada 5ikerim diyor 😂😂😂
komple demekle kalbini ruhunu filan demek istemiş çocuk
Ekmeği suya banar gibi heryerini işte anla gibmek istiyo ahhahshsh
Cinsellik konuşmuyoruz ki
Konuşmak istiyor işte
evet her yerini diyor
Haha peki kötü bir şey mi sence bunu duymak bir kadin olarak mesela
@İzmirgeceleri35 sanane
Her yerinden öpmek istiyor
Meyvelerinin tadına bakmak istiyor
Öperek duş aldırmak istiyorum demek.