Daha hic opusmedik bile. Sevgilim mesajlasirken operim seni dedi neremi dedim o da komple her yerini dedi. Ben mi fesatım sanki cinsellik çağrıştırıyor. Bu ne demek şimdi? Erkekler ne için böyle der
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılya şaka yapıyorsun ya da aman dikkat kuzum.. fesatlık filan yok, erkeklerin beyni aşağıdadır. tabii ki cinsel bir mesaj devamını istiyorsan yumuşak konuşursun istemiyorsan set çekmen gerekiyor bu onu kırmaz erkekler dener... kaybetme korkusuyla vs yüz verme böyle bir muhabbet istemiyorsan. istiyorsan da bilgin olsun yani böyle..
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler benim ilk sevgilim o yüzden ne anlamda diyor tam anlamıyorum. Yani gerçekte hiç opusmedik bile o yüzden sankj masum şekilde diyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılerkeklere karşı bu tarz iyimserliklere gerek yok, ne kadarlık nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama o senin masumluğunun farkındaysa ve böyle konuşuyorsa hiç hoşlanmadım. püf nokta, asla kaybetmekten korkmadan net sınırını çiz (agresif öfkeli yaklaşmak zorunda değilsin, net olman yeterli istemediğin herhangi bir konuda) (not 2: net olman kaybettirmez aksine karşındaki kaliteli biriyse daha çok saygısı artar, kendin ol değişme taviz verme..)
Cevap sahibi+1 yılkastım senin isteğinin ölçüsü, ben evlenmeden olmazcıyım mesela sen de her nasıl düşünüyorsan o açıdan oku yorumla.. cinsellik istemesi anormal değil o yaşta ama yaklaşımı önemli ve erkekler hep pas atar test eder ölçer ona göre devam eder o yüzden netlik ❣️❣️
Soran+1 yılTeşekkür ederimm çok doğru yazmışsın 🤍♥️✨☀️
Cevap sahibi+1 yıl❣️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmayabilirde, bu laflar genel laflar ama yinede cinsellik ihtimali 1 tık da olsa fazla. Sen de istiyorsun gibi sanki. Neyse niyetin varsa yapın bir şeyler. Sadece sevişin, tam ilişkiyi boş ver bakireysen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
+1 yılKonuyu açtığın alandan bile belli değil mi? Ne var bunda yahu. Cinsellik şeytan icadı mı?
112 Yorumla
Soran+1 yılZaten bana göre cinsellik cagristiyor. Ama erkek gözüyle de öyle mi diye merak ettim. Ve öyleyse neden opmuyor dudaktan
- +1 yıl
Aşırı reaksiyon gösterirsin diye düşünüyordur muhtemelen
Soran+1 yılÖpüşmek normal ama ilerisine gitmek istemem sadece. Bunu şimdi ona demem gerekiyor mu sizce
- +1 yıl
Eğer playboysa eninde sonunda ilerler o iş. Sadece öpüşmek hiçbir şey ifade etmiyor zamanla. Yaş kaç ona göre hareket et.
Soran+1 yılYok playboy bir erkek değil. Ben 22 o 25 yaşında
- +1 yıl
Orta yaşlarındasınız bu durumun. Şu an seni belki keser ama çocuğun bi münasebeti olmadıysa birşeyler yaşamak istediği yaşlarda. O yüzden ben yorumsuz bırakıyorum.
Soran+1 yılO daha önce cinsellik yaşamış ama ben yaşamadım
- +1 yıl
O zaman bekleyecektir bence. Kendimden örnek vereyim yaş 25 ve bakirim ama istek arzu zirvede genelde. Ben yaşamadığım halde böyleysem o yaşadığı için durumundaysa zor
Soran+1 yılNeyi bekleyecektir dedin anlamadım. Yani ben de fazla istek yok evlenmeden istemem o da ufaktan evlilik hayali kuruyo gibi. Sorun şu ben yakın zaman da evlenmek de istemiyorum. Nolcak böyle bilmiyorum 😅
- +1 yıl
Benden sana cinsellikten hayır gelmez diyeceksin açıkça oda kabul ederse duracak etmezse yoluna bakacak
Soran+1 yılDirekt desem ayıp olur mu ve utanıyorum demeye. Nasıl gircem konuya bilmiyorum
- +1 yıl
Bi noktada öyle bir şey derse sende açıkça söylersin hallolur konu
+1 yılSenin ne kadar fesat olduğun, onun sana "seni öperim" dediğinde, verdigin " neremi" cevabından belli aslında. Sen orta yapmışsın, oda gelişine voleye kalkmış, ama becerememis
05 Yorumla
Soran+1 yılDudak diyebilir mesela
- +1 yıl
Senin neremi demen, onda heyecan yaratmış, detayli bir yer söylemeye çekindiği için de, her yerini demiş
Soran+1 yılBen fesat anlamda demedim ama yani öyle olsa o konuya ben girerim
Soran+1 yılBöyle düşünmemiştir ins 😪
- +1 yıl
Gayet açık şekilde düşünmüş bunu. Aklından geçen yeri söylemeye çekindiği için, her yerini demis
Komple baya bodana mı yapacak? Komple ağda filan var. Yani hemcinsim diyor ki vajinayı öpesim var, yetmez kalçaları öperim falan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öyleyse gerçekte neden dudaktan opmuyor
neremi diye sorduğuna göre sende cinsellik anlamak istemişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu denemek için sordum
- +1 yıl
Ammini gottunü yalarım diyor
+1 yılAyak fetişi varmış ordan başlar 😂 senin için fesat degil 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde ayak fetişi yok ki
- +1 yıl
Nerden biliyon 😂😂 36.5 kırmızı ojeli 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin heryerini öpmek istediğini belirtmiş. Sende o konuda sinir olur mu
00 Yorumla
+1 yılValla iğrenç olacak ama diskini bile yer o an teklif etsen...
00 YorumlaAbla açık açık söylemiş işte daha nasıl açık konuşsun çocuk?
00 Yorumla
+1 yılHayret cocuk aslında o kadar gizemli konusmus.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstü kapalı söyleyip sen nasıl anlıyorsun ona göre demiş
10 YorumlaSeni yutmak istiyor demek 😅
00 YorumlaYemek istiyor yemek yer gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılNeremi derken düşünmeliydin.
00 Yorumla
+1 yılEvet komple sence neresi
00 Yorumla
+1 yıliki yerinede oral yapabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYani sana oral yaparım demek istemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılTiksinmiyor mu bundan
- +1 yıl
Her 10 erkekten sadece bir ya da 2 si tiksinir,8 i sever
Demek ki her yerini opcek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmemeler vajinada dahil işte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Komple Acemi aşıklar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılazmıs cocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi