Cinsel Yaşam Korunmalı ilişkiden sonra idrarda yanma neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Korunduğumuz halde ilişki sonrasında idrar yaparken yanma hissediyorum. Nedeni nedir sizce? (İlk ilişkim değil) kaç gün oldu geçmedi Korunmalı ilişkiden sonra idrarda yanma neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Enfeksiyon kapmis olabilirsin. Idrar testi yaptırıp takiben antibiyotik başlanır. 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Enfeksiyonun vardır belki de ilişkisiyle alakası olmayadabilir 0 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl tatlım bunun korunmayla alakası yok enfeksıyon kapmıs ya da usutmussundur normal yanıı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mikrop kapmışsındır biraz daha bekle geçmezse doktora git 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Korunsak bile mi kapmışımdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. aynı zamanda ilk ilişkiden sonra kızlık zarı yırtıldığı için oradaki yanma sebebi olabilir Yorumla Soran +1 yıl İlk ilişkim değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mikrop kapmış olabilirsin dediğim gibi. tahriş de olmuş olabilir penis büyükse. bir süre daha bekle sorun olursa gidersin Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük değildi Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun sürdü mü ve büyük müydü 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Uzun sürdü ama bana göre büyük değildi Yorumla Emre_22- +1 yıl Tırtık falan var mıydı Yorumla Soran +1 yıl Kondomda mı yoktu Yorumla Emre_22- +1 yıl Kreme falan mı reaksiyon gösterdin acaba, yoksa kuruluk sorunu yaşadın da tahriş mi oldu Yorumla Soran +1 yıl Krem sürmedik ama ıslaktı yeterince Yorumla Emre_22- +1 yıl Kondomun kendi kremi yani, takip eder misin Yorumla Emre_22- +1 yıl Bu fb mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır 1 kere görüştük sadece tatmin edemedi Yorumla Emre_22- +1 yıl Sorun süre mi, boy mu, sertlik mi, yoksa sevişmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Süre iyiydi ama sert davrandı boyu da çok büyük değildi. Boşaltamadı beni nedenini bilmiyorum Yorumla Emre_22- +1 yıl Öncesinde oral yaptı mı Yorumla Soran +1 yıl Yaptı ama yetmedi bana Yorumla Emre_22- +1 yıl Orada bi rahatlatıpta girmesi lazım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hızlı yaptıysanız bi sorun olmuş ola bilirmi vajinanda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana göre hızlı ve sertti evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi yara almış ola bilirmisin peki ilişki esnasında Yorumla Soran +1 yıl Zannetmiyorum ama bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aklıma saçma sapan düşünceler geliyor iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver ya cok saçma şeyler bu kadar canım seyler düşünmezdim normalde 😂 Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Onda hastalık vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prezervatif kullandık Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl O zaman ondaki kimyasal yaptı Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Enfeksiyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korunsak bile mi Yorumla Engin28 +1 yıl Evett Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tahriş olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geçer mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahrişse geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen yaz durumuna göre krem gerekirse önerebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Enfeksiyon kapmis olabilirsin. Idrar testi yaptırıp takiben antibiyotik başlanır.
Enfeksiyonun vardır belki de ilişkisiyle alakası olmayadabilir
tatlım bunun korunmayla alakası yok enfeksıyon kapmıs ya da usutmussundur normal yanıı
mikrop kapmışsındır biraz daha bekle geçmezse doktora git
Korunsak bile mi kapmışımdır
evet. aynı zamanda ilk ilişkiden sonra kızlık zarı yırtıldığı için oradaki yanma sebebi olabilir
İlk ilişkim değil
mikrop kapmış olabilirsin dediğim gibi. tahriş de olmuş olabilir penis büyükse. bir süre daha bekle sorun olursa gidersin
Çok büyük değildi
Uzun sürdü mü ve büyük müydü
Uzun sürdü ama bana göre büyük değildi
Tırtık falan var mıydı
Kondomda mı yoktu
Kreme falan mı reaksiyon gösterdin acaba, yoksa kuruluk sorunu yaşadın da tahriş mi oldu
Krem sürmedik ama ıslaktı yeterince
Kondomun kendi kremi yani, takip eder misin
Bu fb mi
Hayır 1 kere görüştük sadece tatmin edemedi
Sorun süre mi, boy mu, sertlik mi, yoksa sevişmiyor mu
Süre iyiydi ama sert davrandı boyu da çok büyük değildi. Boşaltamadı beni nedenini bilmiyorum
Öncesinde oral yaptı mı
Yaptı ama yetmedi bana
Orada bi rahatlatıpta girmesi lazım
hızlı yaptıysanız bi sorun olmuş ola bilirmi vajinanda
Bana göre hızlı ve sertti evet
bi yara almış ola bilirmisin peki ilişki esnasında
Zannetmiyorum ama bilmiyorum
aklıma saçma sapan düşünceler geliyor iyi geceler
Nasıl
boş ver ya cok saçma şeyler bu kadar canım seyler düşünmezdim normalde 😂
Onda hastalık vardır
Prezervatif kullandık