idrardan sonra yanma neden olur ve nasıl geçer? yani böyle oturuken orda bir yanma hissediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılAcile e gidiyorsun. Doktor senden bir idrar tahlili istiyor. İdrar veriyorsun (verdiği kabı doldurmana gerek yok 3-4 damla bile yeterli olacaktır), tahlilini alıyorsun. Tahlil sonucunu doktora götürüyorsun. Doktor amcamız/ablamız sana ilacını yazıyor.Eczanemizden ilacımızı alıyoruz.
Geçmiş olsun sağlıklı hayatlar =)00 Yorumla
Büyük bir ihtimalle ozellıkle abarttıgın tetıkleyecek bır durum yoksa enfeksiyon oluyor. Genellıkle antıbıyotık verilıyor ve sorun cozuluyor.
01 Yorumla
bende aynı hastalıktan çektim banada oluyo idrar yolları enfeksiyonundan çoğu kez oluyor soğuk su ve dondurma çok yiyince oluyor doktor bir hap yazıyor idrarın yanmadan önce sabah kahvaltıdan sonra o ilaçtan yemen gerekiyo gece yanmıyo
00 Yorumla
Kum döküyor olabilirsin ya da iltihap vardır idrar yollarında. Doktora gitmelisin. Ilaç kullanmalısın. Ayrıca soğuk yerlere de oturma,böbreklerini,belini,ayaklarını sıcak tut. Çok asitli besinler de tüketme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılidrar yolu enfeksiyonu olmuşssun doktora gitmen gerekiyor ayaklarını da üşütmemeye çalış yoksa böyle olur işte bekleme hiç geçmez yanma . antibiyotik tedavisi lazım
00 Yorumla
+1 yılİlerlemeden doktora gtt tatlm. Bnada olmustu. Bnm gozumden yas gelirdu ve bir iki damla idrar yapablyrdum. Doktra gttim iltihaplnms idraar yollarim. İhmal etme.
00 Yorumlahepmi böyle yoksabi kereye mahsusmu oldu?__ kesinlikle dalga geçmiyorum bir gün 30 tane olips naneli yemiştim bir paket :D işerken acaip derecede yanıyordu ve evet nanedenmiş.
12 Yorumla
+1 yılenfeksiyon belirtisi. ilerlerse ağrıdan yatak döşek yatmak zorunda kalabilirsin,ihmal etme derim
00 Yorumlaidrar yolu enfeksiyonudur büyük ihtimalle aile hekimine git ilaç yazar iyileşirsin..
00 Yorumlaİdarın kesik kesik mi? İdrar rengi koyu sarı mı? Yaparken zorlanma var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaş düşürüyor filan olabilirsin ya da üşütmüşsündür
10 Yorumlapanpa idrar yolu enfeksiyonu vardır büyük olasılıkla antibiyotik kullanırsın tahminimce ama bir doktora gitmende fayda var derim :)
00 Yorumla
+1 yılvajinal enfeksiyon olma ihtimali yüksek geçmiş olsun...
00 Yorumlaenfeksıyon kapmışsındır doktora gıt hemen..
10 YorumlaEnfeksyon kpmistir dr gt ilac kullaninca geciyo
00 Yorumlailtihap..doktora görün ya da böbrek hastalıgı
00 Yorumlasürekli oluyosa doktora gt
00 Yorumla
+1 yılbendede oluo la. ramazan basladgndan beri
00 Yorumla
+1 yılTaş döküyor olabilirsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk bakireliğimi kaybettiğimde bana da oluyodu
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde o zamandan beri var, enfeksiyon mu? Hangi doktora gidiyoruz
+1 yılhastalık kapmışsın