Flörtüme karşılık verince geri çekiliyor beni istemiyor diye düşünüp siliyorum aynı gün içinde yazıyor neden böylesiniz erkekler?

ya bana yazınca karşılık veriyorum fu ck body tarzı bir ilişkideyiz sonra görüldü atmalar takmıyor havalarına giriyor sonra belli süre düşününce galiba beni istemiyor düşüncesine kapılıyorum zaten havalı bir tip yazmaz bir bakıyorum sildiğim vaktin bi kaç saat sonrası yazıyor bana neden siliyorsun ne oldu ne çeviriyorsun demeye başlıyor bana iki kere sildim ikisinde de yazdı bana aynı gün de ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum görüldü neden atıyor acaba ben mi fazla saçma düşünüyorum sonuçta sevgiline yazarsın her gün öyle bir şey değil ki görüldü atınca bir soğuma geliyor bana yine silmek istemiyorum çünkü tekrar yazacak bana ama en son şey yazdım beni ne zaman kullanıcaksın? dedim çünkü fu ck body tarzı bir ilişki bilsin yani sadece bundan ibaret olduğunu kelimemden ne anlarsa anlasın
Güncellemeler
+1 yıl
onun şehrine gidicem birlikte olmak için görüldü atıyor gelme demiyor ama ağırdan satıyor kendini cevap yazmıyor bana tren bileti bakıyorum diyorum görüntülü bişeyler yaşamak için arıyorum böyle beni takmıyor havalarına giriyor ben anlam vermeiyorum güzel hoş 23 yaşında bir kadınım yüzüm de güzel ama bilmiyorum uzun süredir tanıyorum sanaldan
Güncellemeler
+1 yıl
çocuğun şehrine gidecem yine tepki yok yani tam silmelik bir adam her yerden siliyorum bu sefer engeli de bassam ne yapar acaba yine bir yolunu bulursa o zaman istiyor demek ki diye düşünücem bazen de diyorum beklemede kalsın
Flörtüme karşılık verince geri çekiliyor beni istemiyor diye düşünüp siliyorum aynı gün içinde yazıyor neden böylesiniz erkekler?