Ben 29 yasında bir bayanım. Alımlı, uzun boylu, evli bir memurum. Eşinin değer vermediği hatta ve hatta evlendiğinden beri birlikte olmaktan kaçan biriyle evliyim. Bugune kadar çalıstıgım ortamda evli de olsam illa bakan oluyordu ki ben böyle seylere karsıyım eşin ne kadar kötü veya anlasılmaz olsa da bu tarz seylerden hiç hoşlanmam. Bir de bütün erkeklerden nefret eden iğrenen biriydim. Çünkü cinsellik için aşağılık olabiliyorlar. Mesela insanların duygularıyla çok rahat oynuyorlar. Ben o kadar iğrenen ve mantıklı biriydim ki flörtleşen romantik çiftlere ay ne kadar canım seyler akılsız mı bunlar diyecek kadar duygularımı aldırmıstım. Benim yaşadıgım yerde karsı blokta benim yaslarımda bekar memur var. Aşırı sekilde bakıyordu. Hatta rahatsız falan oldum korkmaya bile başlamıstım takıntılı mıdır diye. Aşagıdan benim balkonuma bakıyordu. Ben 2. katta oturuyorum o da karsı daire ama cok yakın. Bakmak değil bu çok değişik bir bakma sekli ilk defa gördüm. Arkadasımı ağırlamıştım yeni taşındım sayılır buraya. O ekmek almaktan geliyordu ben de arkadasımı ugurluyordum. Arkadas dedi ki bu mu dediğin çocuk dedi. Baktım evet bu dedim. Kapıdan girerken arkasını bile dönüp baktı. Eşimin ve 3 yasındaki oglumun yanında bile bakıyordu. Diyorum ya hayatımda böyle bakma şekli görmedim. Bir haftadır yoktum şehir dısındaydım. Geldiğimde balkondaydım çözmeye calısıyordum merak duygusu beni itti belki de rahatsız oldugum sey sevgisizlikten hosuma gitmeye başlamıstı. Ben balkonda telefonla konuşurken karsı blokta merdivenden çıkarken merdivenin penceresine kafasını dayadı beni izledi ama bir yandan ellerini 🙉 şu şekilde pencereye dayayıp. Benim merak ettiğim şey ya bu çocuk çok canım ya da öok çok zeki olmasıydı. Sürekli balkona çıkıyor muyum diye balkondan içeri girip benim evime bakıyor. Bugun sevgili mi flört mü bulduysa artık telefonda konuşup eskisi gibi bakmamaya basladı 2 gün önce bu sekilde yapan adam. İstemsizce etkilenmişim yani biraz da zoruma gitmedi değil. Aslında etik bulmuyorum ama diyorlar ya insanı sevgisizlik her seyi yaptırır diye :( Boşan diyeceksiniz ama çocuk varken maalesef çok zor ve aile baskısı… Yani bilmiyorum arkadaslar hiç basıma geleceğini düşünmezdim etkilendim. Benim de kalbim varmış…
Ne denebilir ki sevgisizlik ve ilgisizlik herşeyi yaptırıyor insana. Ha o adan niye bakıyor olayına gelince sanırım güzel bir bayanın ve onun ilgi odağı oldun. Daha sonraları neden bakmadı birçok sebep söylenebilir mesela işin bu durumu fark etmiştir gizliden adamı tehdit etmiştir veya seninle ilgili bir araştırma yapmıştır sakınacağı bir şey öğrenmiştir Sen yüz vermemişsin O yüzden bıkmıştır Gibi Gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılyok birileriyle de konustugunu düşündüm sadece bir gün böyle telefonda konuşuyordu o gidince yine aynı olur tuhaf biri
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni o kadar iyi anlıyorum ben okurken kendımı gordum resmen bende evlenmeden once bu tur seylere karsı olan çok buyuk konusan bırı ıken buyuk konusutugum ne varsa yasadıgım gıbı bunu da bı sekılde yasadım ama şöyle benımde esım bıldıgın esın gıbı bırı arkadas gıbı olduk karı kocadan zıyade ama senın gıbı bı durum yasamadım ama kalbım aç hıslerım aç bırını ıstıyorum hayatımda bosan demek kolay ama evli ve cocuklu olana sor demısler aynı durum bendede var ayrıca yakınında aılenı tanıyan bırıne karsı bence mesafelı ol derım
09 Yorumla
Soran+1 yılaynen o kadar güzel özetlediniz ki kalpten geçtim ben saygı yok bir şey yok her şeye muhalefet olan bir eş düşünün ben sevgiden geçtim saygı yok saygı arada. evlendiğime bin pişmanım aile baskısından ayrılanmıyorum aileye geçtim çocuk babasız durmuyor çocuğuma bunları yaşatmak istemiyorum ama insan sevmek sevilmek istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılmerak etme o kadar ıyı anlıyorum ki seni ya zaten evlilikte aşk bitiyor saygı baki olması gerekırken o da yok bi fikrine düşüncene zerre saygısı yok kımse kusura bakmasın ama sendekı de kalp bendeki de kalp. insan birine güvenmek elini tutmak istiyor.
Cevap sahibi+1 yılnerede yasıyorsun özel degılse
Cevap sahibi+1 yılyani yanlış anlaşılmak asla ıstemem aynı seylerı yasayan ıkı ınsan olarak sorular sormaya calıstım sıze cunku sasırdım acıkcası boyle kendım gıbı bırını gorunce burada gereksız yorum cok fazla var aslında ama soluksz okudugum bir soru olmuş
Soran+1 yıladana
Cevap sahibi+1 yılözele geçsek senın ıcın sorun olur mu
Soran+1 yılyok olmaz ama nasıl geciliyor bilmiyorum. siz de aynı seyleri yasıyorsunuz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBen çıktım gizliden mesaj atma şansınız varsa mesaj atınız yoksa takip ediniz
Cevap sahibi+1 yılBende sizi takip ederim bu şekilde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir süreliğine aklına takılmışsın. Ve muhtemelen senin sıkıntını görmüş bi şekilde. Senin de ona baktığını gördüyse hepten dikkat kesilmiştir. Amacına gelince anlattığına göre hiç de iyi bir amacı olmadığı belli oluyor sanki.
010 Yorumla
Soran+1 yıleşimle arabada tartısmamızı gördü
Soran+1 yılsırf arabayı geri geri park ettim diye bana bagırdı eşim ve pencere acıktı. karşıdaki de balkondaydı
- +1 yıl
Evet bütün sebeb bu işte
- +1 yıl
Sokakta ya da başkalarının yanında karısına bağıran adamdan koca olmaz çünkü erkek olmaz
Soran+1 yılaynen sayesinde milleti etrafıma topluyor gerızekalı
- +1 yıl
Ve maalesef bu tipler her zaman kendilerini haklı görme hastalığına tutulmuşlardır.
Soran+1 yılcahilsen her zaman haklısın diye bir söz var ya o işte. eşime göre de kat kat bakımlı güzelim belki ilk basta ordan yürüdü karsı taraf
- +1 yıl
Cehalet öyledir evet ve karşısında kendinden daha dikkat çekici ya da güzel biri varsa onun önüne geçmek için saçma sapan davranışları olur
Soran+1 yılkesinlikle öyle bence de
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Bunun için de baskı veya başka yollar denemeye devam edecek
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. üzücü bir durum hayat yaşamak için var umarım düzelir.. sihirlisine değnek yok ama yinede iyiye yormak isterim. Seninde ilgiye ihtiyacın var her insan gibi yargılamadan sonuna kadar okudum.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ve ben bu ilgiye ihtiyacım oldugunu bile anlayamayacak kadar dibe battıgımı anladım. ne kadar psikolojim bozulmuşsa artık kadın erkek ilişkileri bile itici gelmeye başlmıs. insan oldugumu unutmusum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, aklından şeytana uymak geçiyorsa da, bilmelisin ki; O adam komşun... Yani illa ki kokusu çıakr ortaya! Senin tadını aldı mı, bırakmaz ve haftada 3-4 defa seni görmek ister! Sonuç itibariyle 1 gecelik kaçamak tadında kalmazsınız ve daha rezil bi şekilde boşanma sürecine girersin! Çok dikkat et kendine ve duygularına :/
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın
- +1 yıl
Senin düştügün duruma bir erkek düşse, sonucu boşanma olmaz hatta birlikte kapatırlar olayı! Ama kadın yapınca mahallece taşlamaya kalkarız... maalesef bize dayatılan cinsel baskısı ve adetler vs bu hale getirdi bizi... Takip atmanı isterim, konu uzun ve derin. Yazık etme kendine ;)
+1 yılcok haklsın alımlı cekici kadınsın neticede cinsel birliktelıgınız cok az bide duygusal aclıgın olunca ister istemez birlerinin seni beyenmesi seni etkıleyebilir için bi tuhaf olabilir normaldir o senin eşinin öküzlügü bildigin seni koca evde 3 kisilik ailenle yanlız kalmıs hissi veriyo haklsıınama sonu memurun yatagında bulma kendini
08 Yorumla
Soran+1 yılyok o da serefsiz yorumlarda da niyetinin pis olduklarını yazmıslar. iradeliyim sadece ders vermek istiyorum yda görmezden gelsem daha mı çok koyar ona
Soran+1 yılo bakan adama göre de güzelim ama neden bir insan bu kadar dikkatli bakar anlamıyorum
- +1 yıl
ders vermek degil sanki gönlün kaymış gibi ama tehlikeli sular dikkat et ya balkona cıkma ya da gördügünde kafanı cevir tavsiyem ama işte öyle düsürsün ama kafan öyle olmaz ne yazıkkı dedigim gibi sonu baska seylere yönelebilir evrilebilir buda zaaftır insanın zaafı
- +1 yıl
nedeni acık seninle biseyler yasamak tanımak artık ilerisin ac cok tahmin edebilyosun seninle biseyler yapmak isityodur genelde evlı kadınlar güzel ve cekiciyse bekar erkeklerin ilgisini ceker
Soran+1 yılcinsel yönden mi ilgisini çeker
- +1 yıl
tabiki evlı bı kadını baska ne yönden düsünebilir erkek bi kadına sadece güzel diyede bakmaz hatların felan iyiysede büyük ihtimal onun icinde bakabilir
Soran+1 yılzaten kesin onun için uzun boylu balık etli beyaz tenli bayanım onun amacı belliymıste ben bir gr insanlık var sandım
- +1 yıl
anlattıgına göre kim düsmez kim bakmaz sana gerci kocan degerini pek bilemiyo ayrı ama kim olsa düser
üzücü bir durum hayat yaşamak için var umarım düzelir.. sihirlisine değnek yok ama yinede iyiye yormak isterim. Seninde ilgiye ihtiyacın var her insan gibi sevmeye sevilmeye ihtiyaci var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bence etkilenme değil boşlukta olduğun için ve sen onla bir iletisim kurduğunda sonu zaten yatak olacak bunuda iyi biliyorsun 😁😁
015 Yorumla
Soran+1 yılo kadarına musade etmem ergen değilim ki o kadar düşeyim
Soran+1 yılerkekler neden böyle ya😅
Soran+1 yılben de ne kadar safsam kötü niyetli de bakmıyor yuzume bakmazdı öyle olsaydı diyorum ama balkondan balkona bile resmen göz teması kuruyor hiç korkmuyor ayrıca eşim de karşıdaki de mesleği gereği silahlı
Soran+1 yılaynen öyle takıntılı olmasından korktum ilk basta silahlı diye cünkü hiç korkmuyor gibi yürek yemiş gibi yaklasıyor
Soran+1 yılyok esimle yaşıyorum ama bu kadar cesaretli bir insana ilk defa denk geldim
Soran+1 yılolur mesaj atacam. o tek yaşıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep erkeklerden iğreniyorsun hem evleniyorsun hem duygularını aldırmışsın hemde kocanın soğuk kalmasına laf ediyorsun hemde aldatma niyetindesin. Senin gibi kadınlar düşman başına
01 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra erkeklerden tiksinmiş olamam mı? Senin zihniyetin düşman başına
+1 yılTamam En sevgisizlikten
Kocanı o olmazsa baskasi ile aldatıcan
1 defa yiyen kadın iflah olmaz
Boşan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam yeşil ışık yakmış baktı senden bi hareket gelmedi başkasını bulmuş hepsi bu. normaldir erkekler bluetooth cihazı gibidir sürekli bi istasyon ararlar. en yakın olana bağlanırlar
00 Yorumla
+1 yıle bunda bişi yok ki , bişiler yaşasan ne olur kim bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocan zaten seni mutlu etmeye ilgilenmiyor bırak bari Hem o mutlu olsun Hem sen mutlu olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. bellıkı kacamak yapcann ızın verdım git :D:D
00 Yorumlanaptın be şeker roman okuttun resmen bize kısa yazaydınya şunu.
00 Yorumlabence konusarak çözülebilir böyle şeyler düşünme tavsiye verebilirim
00 YorumlaSonuç sıfır sıfır, bornozunu giyip tuz istemeye git bence
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevgiye aç kalınca neler olabiliyor bilseniz. Benzer şeyleri yaşamış biri olarak sevgiye ihtiyaç duymanız çok normal geliyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bazen diyorum keske eşim aldatsa da kurtulsam en azından ayrılırken ailem sorun yaratmaz vicdanım sızlamaz. Askerlik arkadasım gibi en azından ilişkim olmadıgı net olurdu
- +1 yıl
Biraz eşelemeniz gerekebilir. Bazı insanlarda çok fazla eksik yön var ve asla kendilerini hatalı görmüyorlar.
Soran+1 yılaynen çünkü sürekli sinirli ve kızgın olup insanca konuşamadığım için artık onu değiştiremeyeceğimi anladığımdan beri kavga bile etmiyorum. kabullenişin böylesi
- +1 yıl
Kabullenmek kendini yok saymaktır
Soran+1 yılkesinlikle farkındayım ama pamuk ipliği gibi bir eviikikşgittiği yere kadar gitsin çocuk buyuyunce de aklı erince bosanmayı anlatıp kendimi bu girdaptan kurtarmak
- +1 yıl
Ben de sizin gibi düşünerek elimden geldiğince direndim ama sabır da bir yerde bitiyor işte. Ne desem bilemedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana sapık gibi bakmıyor gelmiştir hala bakıyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha gitmedim eve başka sehirde işte calısıyorum yarın gece gideceğim. yuzde yuz sapık diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBekar bir erkek o kadar bakıyorsa evli bir kadına arzuluyordur
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde çalışıyordun
Cevap sahibi+1 yılEve gittin mi bakıyor muydu hala
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya sen en iyisi şu kocanı bi adam et bak hayatına sonra
00 YorumlaBence bir kek yap götür.. ya da farklı bir yemek.. tanışmış olursun. madem eşin kıymet bilmiyor mecbur aldaticaksin hakkın bu senin
00 Yorumla
+1 yılNeyi soruyosun burada adam senin peşınde yapıstırmak ıstıyo sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamm
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılBiz erkekler merhametsiz varlıklarız
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılrica ederim
Neden sonuna kadar okudum bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim inen gaç ben seniniçin herşeyi yapabilerem
00 YorumlaDoğru biriyle evlenseydin ne yapalim yani
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı eve girmeden herkes gerçek yüzünü saklıyor. Ailemin yüzünden yaptım evliliği çünkü kendi ayaklarım üstünde duramıyordum sonradan atandım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yılahaha bekar avuntususu :D
00 YorumlaKötü olmuş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler