Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin senin isteklerini öncelik olarak uygulaması lazım. 5dk altı nedir Allah aşkına?
5-10 dakika oral yaparak daha uzun gitmesini sağlayabilirsin. ya da eşin durex maraton ya da extreme alsın onunla daha uzun sürsün. kısa süreceğini anladığından o girip çıkarken sen klitorisini uyar ya da titreşim cihazı alıp onu kullan. aynı anda boşalmaya çalışın. o anın tadı bir başka olur. eşin de senin boşalmalarının inlemelerinin titremelerinin tadını alsa ve seni öncelik alsa hiçbir sorun kalmaz.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen de dahil bir çok kadın bu durumda zaten. Sebebi ne derseniz bu işin tek sorumlusu ve görevlisi erkek demenizdir. Oysa gerkes önce kendi orgazmından, tatmininden sorumludur. Okuyun, arsştırın, sorun, danışın, öğrenin bu işleri ve sorumluluğunuzu alın. Hazıra konmayın, her şeyi elinizden beklemeyin.5 dakikada neler olur biliyormusunuz? Çözüm sende, onda değil.
00 Yorumla
+1 yılSon derece haklısın sen. Durumun da hiç iyi değil. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. İstersen yardımcı olabilirim sanada.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru birde sen yap bende izleyim dedi çok ayıp yaptığın yanlız basina dedi sen yapamiyorsun ki dedim
- +1 yıl
Erkek olup karını bu duruma düşürme deseydin. Sen boşal ya ben? Örümcek kafalı kocan var ve bu işin sonu hiç iyi değil, takp yaparsan devam edelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erken boşalma bir sorun. Tedavisi mümkün olabilir. Senin öncelikle ona bunu kabul ettirmen lazım. Kabul etmiyor diye peşini bırakma. "Okudum araştırdım. Bir uzmanla görüşelim. Bu böyle olmaz. Tek taraflı oluyor. Ben bu işten zevk alamıyorum. Bu benim de hakkım." demelisin. "Sen mastürbasyon yap. Ben de izleyeyim." ifadesi de çok bencilce olmuş. Bunu onun sağlaması, seni onun boşaltması lazım. Bu sorunu bir an önce çözmeniz lazım. Zamanla daha büyük sıkıntılara yol açar. Bir de sana bir uyarı, buradan sana "Ben şu kadar yapıyorum. Ben olsam bunu yapardım." diyen kişilerle çok diyaloğa girme. Bu insanların sana faydası olmaz. Bunlar fırsattan istifade etmeye çalışan art niyetli insanlar. Sen bir an önce kocanı ikna edip, bir uzmana görünmesini sağla.
10 Yorumla
+1 yılHem çözüm odaklı değil hem de sen tek başına başının çaresine bakınca zoruna gidiyor. Tipik bencil pasif agresif erkek modeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru birde sen yap bende izleyim dedi çok ayıp yaptığın yanlız basina dedi sen yapamiyorsun ki dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılPriligy, cinsel birliktelik esnasında penisin vajina içerisinde devamlılığını sürdürebilmesi için kullanılan geciktirici ilaçtır. Priligy’nin ana etken maddesi antipdepresan ilaçlarında kullanılan Dapoksetin’dir. Cinsel uyarıların meydana geldiği andan itibaren penisin uyarılma hızını yavaşlatarak meninin dışarıya geç atılmasını sağlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
O yüzden eğer düzeltmek için çaba harcamiyorsa işin zor
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Bir süre sonra çocuk olur. Sen evde hizmetçi ve çocuk bakıcısı olursun. O da kendi işini 5 dk görür ve yatar uyur
Bu kişi ile ömür gecmez00 Yorumlaee sen de zevk alamadıktan sonra ne anladın bu işten ayrıl gitsin
53 Yorumla
Soran+1 yıl3 aylık evliyim öyle bi sansim yok
Soran+1 yılSorunu olduğunu kabul etmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılZoruna gidiyosa çözüm üret deseydin. Benim eşimde erken boşalabiliyor bazen o anın azgınlığıyla bende boşalamadım diyorum zevk alıyorum ama seksten sadece boşalmamış oluyorum. O zamanda diyorum azcık elle beni de tatmin et o da elliyor yani
26 Yorumla
Soran+1 yılBenimki onu da yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen kendini elle o da morara morara otursun
Soran+1 yılBana sapıksin tek başına yaptığın şeye bak filan dedi senin yapamadığını yapıyorum niye evlendim ki madem sen ise yaramiycaksan bekarkende böyle giderdi zaten dedim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle eşler birbirini tatmin etmeli bunu demene rağmen pişkinlik yapıyosa sıkıntı
Soran+1 yılAynen öyle kesinlikle
- +1 yıl
Eşin anlayışlı
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılWalla doktora gitsin. Seks cinsellik seven icin olmazsa olmazdir. Rahatlayamamak kadar kotu bir sey yoktur bende evliyim ama mastürbasyon ile kendimi rahatlatiyorum seven var sevmeyen var cinselligi
022 Yorumla
Soran+1 yılSorunu olduğunu kabul etmiyor ki gitsin sen yap ben izleyim dedi mastürbasyon güzel oluyormu dedi senden daha çok zevk veriyor dedim yaptığın çok ayıp yanlız basina dedi sen düşün senin sorunun benim değil dedim
- +1 yıl
Walla sen dile getirmissin kendini. Esin bunun çozumunu arastirip bulmaliydim nir kadini sekste azdirip rahatlatmayi basarabilen erkek sekste partnerinden zevki dorukta yaşar kadin ona o ani mukkemmle kilar ama iste herkes istekli olmuyor
Soran+1 yılmastürbasyon yaptigim için sapıksin sen diyip duruyor bana bugün de evet dile getirdim
- +1 yıl
Sen dile getirmissin doyuramadigini eksik kaldigini... onlemini almasini bilmeli. Kendi bencilligi birakmali dusunmeli. Bak brnim esimdende doyumum yok ki bmast ile hergun gecistiriyorum.
Soran+1 yılSen esin e soyledinmi
- +1 yıl
Cok konustum anlattim anlamayana birsey yapamiyorsun
- +1 yıl
Insan iste bazen istedigine istediklerine sahip olamayacagıni hauat bana gösterdi...
Soran+1 yılValla çok zor durun
- +1 yıl
Durum zor hergun mastürbasyon yapip rahatlamak zorunda birakanda degil sorun bu durumda olan bizlerde oluyor. Belki bir uyumlu partner guvenirsem belki olur birgun
- +1 yıl
Hayatimiz belkilere kalmiş.
Soran+1 yılBöyle kişiler evlenmesin ler hayat i zehir ediyorlar
- +1 yıl
Sevgi kor ettigi icin gormedik gormezden geldik yasamaya çalistik cabaladik olmayinca olmuyor cocuklar olmazsa evlilik olmazdi ama iste bazi nedenler tutuyor
Soran+1 yılNe kadar süre de çocuğunuz oldu ne kadar korunmadiniz bazı şeyler duydum kadın rahatlamazsa çocuk olmazmış diye benim eşimde hep korumasız yapar 5. dka altı olsada ama 2 aydır korumasız yapıyor daha tutturamadı
Soran+1 yılSevgi başka bir şey ilk zamanlarda sonra ki zamanda içine girince olayların anlasiliyor
- +1 yıl
Detaylari ulu orta anlatmamak gerek kisacasi soyle duyeyim isteyene kadar çocuk olmadi istedigimizde oldu hep korunmasiz yaptim 6 yil sonra 1. çocugumuz 9yil sonra ikincisi oldu istedigimiz için
- +1 yıl
Fazla detayada ulu orta gerek yok
Soran+1 yılAllah bağışlasın
- +1 yıl
Xaten evlilikte tutanlar onlara olan sevgim..
- +1 yıl
Darisi isteyenlere diyelim
Soran+1 yılHayırlısı amin tabi onlar birer meyve
- +1 yıl
Aynen oyle
- +1 yıl
Sorunuz ve muhabbetiniz icin tesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen o adamı boşa.
cinsellik evlililkte eşit haktır. sen onun kölesi ya da eskortu değilsin. sen hayat yoldaşısın
evlilikten cinsel mutsuzluk hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir00 YorumlaEsin rahatsız oluyor ama rahatsız olsa bile seni anlamasi gerekiyor. Neticede senin de rahatlamaya ihtiyacın var. Yetmiyorsa ya tedavi olayını konuşun ya da kendini basks şekilde tatmin et sende.
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. sana yazık olduğunu da düşünebilir , doymuyo bu karı da diyebilir kendi kendine. zeka ve eğitim durumu , empati kurabilme düzeyine göre düşüncesi değişebilr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. üzücü bir durum acaba çekiniyormu sizden. ya da sen biraz onun enerjisini yükseltsen
00 Yorumla
+1 yılAslında çözüm yine sende birlikte iken çok hareketli olma ona bırak biraz. sexle alakalı olmayan şeyler konuş ilişki sırasında biraz git gel yapınca pozisyon değiştir sürekli bir müddet sonra uzadığını anlayacaksınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki sıklığını arttirirsaniz geç boşalır yine olmuyorsa biraz o sana mastürbasyon yaptırsın sonra devam edin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce bir test sürüşüne çıkın bacım ya
27 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önce test sürüşü hoş olmadı peki kaç kişi ile kaç defa test sürüşü yapacak. ondan sonra da kaşar olup çıkacak
Cevap sahibi+1 yıl@Sihirbazın_ciragi38 sadece ciddi düşündüğü ile yapacak her flörtü ile değil
- +1 yıl
Hangisi ciddi ne bilecen
Cevap sahibi+1 yıl@Sihirbazın_ciragi38 kardeşim yapsın ya kaşar olsun sanane sana giren çıkan var mı Bi sal ya
- +1 yıl
Sen ol milleti yondirme
Cevap sahibi+1 yıl@Sihirbazın_ciragi38 tamam ikile avukatlık yapma
Soran+1 yılGelip birde sen yap bende izleyim dedi çok ayıp yaptığın yanlız basina dedi sen yapamiyorsun ki dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılKendi başına yaptığını görüyor ve dile getiriyorsun hala ö küz gibi bakıyor he ne diyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Konuşun tedavi olsun çözümü ver bunun çözümünü arayın ya moral bozmaya gerek yok
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun benim en az 15 dk sürüyor
00 Yorumla
+1 yılDaha bariz mastürbasyon yapmalısın ve sana vşbratör almasını iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evliliğin temeli cinselliktir. Sorunu çözemezseniz evliliğiniz riske girer. Adamakıllı oturup konuşun yoksa kardeş kardeş yaşarsınız ya da iş başka yerlere gider..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 aylık birde 😅😅 şu an o seni parçalaması lazım ya 5dk ne? Yeter dedikçe köklemesi lazım
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ya. İşe yarıyor mu hiç bilmiyorum ama geciktirici azdırıcı ilaçlar dene😅
Soran+1 yılO kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya. nasıl kabul etmiyor. Bi erkek kadınını tatmin etmek istemez mi? Ne saçma. Valla o da olmuyorsa aklıma başka bi çözüm geliyor 😅😅
Soran+1 yılBu sabah böyle davrandiginda söyledim o senin sorunun benin değil dedim yanlız yapmama kızıyor
Cevap sahibi+1 yılİlaç filan al gizlice içeceğin at😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak şeytan dürtüyor. İstersen saba başka şekilde de yardımcı olabilirim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçözüm onda, yoksa çözüm kendi kendinde. doğrusunu yapıyosun.. bari o yapsa sana eliyle🤷♂️
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılboşan. ya da kendine oyuncak edin, ya da fb bul
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılÜrolojiye görünsün. 3 aylık evlilikte 5 dakka altı boşalma mı olur. Yandın sen gülümmmmmm
00 Yorumla
+1 yılbir uzmana gidin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi demişsin açık açık şöyleki çözüm bulsun
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum kendi işini kendi. Gör
00 YorumlaZevk alamazsın artık oyuncak al bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapiste gidin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılYeni birleyşer denediniz mi
00 Yorumla Tamam; ben konuşurum konuyu. Merak etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılE eşiniz tedavi olabilir ki ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa giderse sorunu çözebilir
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici falan kullansın bu ne onursuz bi adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesiz miydin
07 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk ilişkim değil seksi çok iyi bilirim eşim yapamıyor
Soran+1 yılYaptıgı süre az
Cevap sahibi+1 yılHmm peki kendisine öğrenmesi için fırsat veriyor musun
Soran+1 yılNiye ogrenmesinde bir şey yok cocuk istemeyi biliyor gelip mastürbasyon oluyor mu sapık mısın sen diyor
Soran+1 yılYapmadığını yapıyorum diyorum bende
Cevap sahibi+1 yılO acemi miydi
Cevap sahibi+1 yılYoksa sende mi böyle bir problem yaşıyor? fazla işini bilen kadına hakimiyet kuramama problemi yaşıyor olabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden önce bir deneseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapamadığı yerde yardımcı olmalı sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam sana. Çok azmış ya süre
00 Yorumla Kendi boşalınca duruyor mu
07 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru birde sen yap bende izleyim dedi çok ayıp yaptığın yanlız basina dedi sen yapamiyorsun ki dedim
Soran+1 yılDuruyor
Soran+1 yılBu sabah kızdı sen yap ben izleyim dedi sonra çok ayıp yaptığın yanlız basina dedi sen yapmiyorsun ki senin sorunun benim değil dedim
+1 yılSen nekadar sürede normalde rahatlıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Azmış gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBiraz bozulmuş olsada saygı duyuyor gibi
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok kendin devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tedavi olsun
00 YorumlaAh yavrum gel
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici alsın
00 YorumlaSenin mastürbasyon yaptığını nasıl anlıyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılKonuş açıkça
00 Yorumla Geç mi lazım sana
00 Yorumla
+1 yılAllah sabrını verir inş
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülüyordur yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltürk erkeklerindeki sorun napmayi düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık sana üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında yaona zoruna gider takıntı yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçiktirici kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle yapsın o işi
01 Yorumla