mastürbasyon yaparım diyince ergen gibi diyip üstüne dalga geçiyor işi beceriyormuş gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum genelde psikolojik olarak ya da geçmiş ilişki dönemlerinde cinsel hayatında sürekli olarak tatmin boyutunda kontrolsüz mastürbasyon yaptıysa bundan kaynaklı olabilir bununla ilgili olarak Öncelikle tahlili yaptırın ve daha sonra da uygun bir psikoloğa giderek destek alabilirsiniz ama bunu önce eşin ile konuşmanız gerekiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCinsel manada denk olmamak çok zorlayıcı bir durum. Bir de bu konuda anlayışsız bir partnere denk gelmişsiniz…
Kolaylıklar diliyorum ama işiniz zor:(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni boşaltamadığı için çareyi senle dalga geçerek buluyor , fakat bilmiyor ki sen başkasıyla olursan neeler kaçırdığını
04 Yorumla
Soran1 yılSüre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor bu konuda haklısın üstünü örtmeye çalışıyor yetmediği için kıyafetlerime karışıyor birine kayıcam diye korkuyor kıyafet kısıklayınca cözülcek sanki
- 1 yıl
Kadın ne isterse yapar işte bunu bilmesi gerek , tedaviyi bi de geciktiriciyi kabul etmiyorsa tamamen suç onda , sen 20-30dk içinde olan biriyle yapsan zaten bi daha yüzüne bakmazsın zevk almadığı her defasında seni soğutuyor seksten , kıyafetine karışarakta gözün kaymasın diye uğraşıyor ama nafile
Soran1 yılYaptım zaten eşim ilk ilişkim değil 20 dka da değil 1 saat ti
- 1 yıl
Heee o zaman diyecek bişey yok bi çare bulması lazım yoksa seni elinde zor tutar
Gizli Üye(18-24)1 yılkendi açığını kapatmak için senle dalga geçmeye çalışıyor güya, seni de buna inandıracak. bazı erkekler çok ezik cidden
314 Yorumla
Soran1 yılSüre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor dediğin gibi haklısın
Cevap sahibi1 yılsuçu da sana atar şimdi :D
Soran1 yılOohoo hemde kaç kere
Cevap sahibi1 yıleşin buna bir çözüm getirene kadar seks yapma sen de :D
Soran1 yılOnu denedim vermedim canlu yayın sitelerine girmiş
Cevap sahibi1 yıliğrenç herif
Soran1 yılİşi çözmek yerine vermeyince cok iyi o işte gibi başka yerlere kapak atmış yakalandı vermeyince daha kötü versemde kendş açımdan kötü
Soran1 yılOff evet öyle gercekten
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yapmana ergence diyor da canlı yayın sitelerine girmek neyce acaba
Soran1 yılHaklısın haklı gibi birde çözüm bulsun diye vermiyorum o başka çözümler buluyor kendine
Soran1 yılHerşeyde haklı gibi üste çıkmaya çalışıyor ben nerden tutsam elimde kaldı
Cevap sahibi1 yılsadece yatak için değil genel olarak soğuk davran. bu yaptığı şeyi normalleştirme ne tepki verdin yakalayınca
Soran1 yılOna söyledim kavga ettim suçunu kabul etmedi gözüne soktum yine yalandı öyle pislik cıktı bebeğim 4 ayluk kücük o olmasa bırakırdım bunu ona dua etsin ssbretmeye calışıyorum
Cevap sahibi1 yılüzüldüm inşallah düzeltirsiniz durumu. aptal herif ağzını burnunu kırarım onun😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılHii ee bi onlem almiyomu bi tajviye bisey falan veya bi doktor yardimi
05 Yorumla
Soran1 yılSüre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor
- 1 yıl
Hi karisinin bu tatminsizlik yuzunden boynuzlanmicagindan baya emin ozamann bu arkadas :) evlilikte bunun ne kadar önemli oldugunu anlayinca umarim gec olmaz :?
Soran1 yılEşimden önce 1 saat lik süren ilişki vardı defalarca rahatlardım eşim 2 yıl oldu hiç 0 adam hep baştan beri böyle önceden ilişki bekarken istesende yapmam dedş ırak yapardık o hemen boşalırdı ilişkiye girince düzelir sandım ama adam orali bıraktı direk ilişkiye giriyor yine değişmedi hemen boşalıyor
Soran1 yılCok güzel seks hayatı yaşadım aynı kişi ile senelerce şimdş attan inip eşeğe bindim
- 1 yıl
:)) bende evliyimde uzuldum be harbi haline
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani bu mastürbasyonsan kaynaklı durum... bir gün sende aç ona yakalan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılSonra karimin gozu neden disarida. Sen tatmi etmessen kim edecek kutuk
00 Yorumla İlaç alsın öyle deneyin
Sık cinsellik yaşayın süre uzar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılSöylemeden yap. Gerçi muhtemelen aldatacaksın veya boşanacaksın
00 Yorumla
1 yılbir çılgınlık yapıp ürolojiye randevu alıp eşinle çözümü arayabilirsin buraya yazacağına :)
01 Yorumla
Soran1 yılSüre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılSende hemen içine alma. Biraz okşasın biraz yalasın. En azından bir kere oral olarak boşaltsın seni sonra dur devam yöntemiyle ilişkiye girin. İpler elinde olsun
04 Yorumla
Soran1 yılAdam boşaldıgı için hemen oral yaptırmıyor Süre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor
Cevap sahibi1 yılOnun sana yetmediğini söyle. Konuş hatta gerekirse koynuna girme. Yanında oturup film izle. Belki zoruna gider de birşeyler yapar
Soran1 yılOnu denedim film mi trip attı kızdı ve hiç bir sonuc cıkmadı ya
Cevap sahibi1 yılGeciktiriciyi sen içeceğine filan atacaksın. İş sana düşüyor
Gizli Üye(30-35)1 yılErken boşalma varsa işin zor. Aklınca bir de dalga geçiyor.
023 Yorumla
Soran1 yılSüre 2 de olsa 3 dka sabit uzamıyor tedaviyi red etti sorunu oldugunu kabul etmiyoe bile geciktirici yide kabul etmiyor kendisini örtücek ya dalga ondan
Cevap sahibi1 yılSüre çok kısa maalesef. En az 30 dk olmalı ki bir işe yarasın
Soran1 yılZevk alamadıgım için se beni suçluyor güzel yapıyormuş gibi
Soran1 yılO nasıl zevk alıyor ben almadan ya
Cevap sahibi1 yılO bir hastalık tedavisi de bildiğim kadarıyla mümkün değil. Hayatın boyunca mastürbasyon yapmak zorunda gibisin. Evlenmeden önce bilmiyor muydun onun durumunu?
Soran1 yılEvlenmeden ilişki sen istesen de yapmam dedi oral yapardı o zaman yaptırırdı hemen boşalırdı ilişki olunca farklı olur sanmıştım şimdi oral yaptırmıyor hemen boşaldığı içşn
Cevap sahibi1 yılO zaman anlamalıydın. Ama artık iş işten geçmiş
Cevap sahibi1 yılBurcun ne
Soran1 yılTerazi
Cevap sahibi1 yılTeraziler libidosu yüksektir. Yazık olmuş.
Cevap sahibi1 yılİşini düzgün yap yoksa düzgün yapan birini ben bulurum tehdidinde bulundun mu
Soran1 yılOnu denedim onda da ilişki sayısını yükseltti oda o anlık adam şaka gibi ya
Cevap sahibi1 yılİlişki sayısı yükselse ne olacak 😀 2 dk dan günde 10 kez yapsa ne olacak
Soran1 yılKıyafet imş felan kısıklıyor dae elbise giyme bunu cıkart yırtık pantolla gezme ben 25 o 33 yaşında böyle tutucak heralde elde😃
Cevap sahibi1 yılKeşke evlenecek olduğum kişi de bakımlı olsa ve güzel güzel giyinse..
Sevineceği yerde bir de kısıtlıyor
Cevap sahibi1 yılAldatmayı hiç düşündün mü?
Soran1 yılAldatırsam diye korkuyor heralde hep istiyor salaş bol giymemi kendi yetmediğinin farkında
Soran1 yılİnşallah nasip olur size
Soran1 yılYani de olduğum yerde şartlarım kısıklı herkes birbirini tanıyor hele eşin işinden dolayı cok tanınıyor cesaret edemedim yoksa bakıp ertesi gün denk gelip evşme kadar takip edeni orada burada alışverişleede hemde eşim yanımda baakan ve baktıgım oldu ama yakalanmayı istemiyorum
Cevap sahibi1 yılKorkunun olması normal ama çözüm bu değil. Mutlu etmesi lazım. Ömür boyu mastürbasyon yapmak çözüm değil. İnşallah, teşekkür ederim:)
Cevap sahibi1 yılAnladım. Haklısın. Yaşadığın yer küçük ve eşinin de çevresi geniş ise büyük risk. İnsan işin içinden çıkamayınca aldatmak zorunda kalıyor.
Cevap sahibi1 yılKeşke eşin seni düşünüp de cuckold falan teklifinde bulunsa
Cevap sahibi1 yılCuckold teklif etse kabul eder misin?
Gizli Üye(18-24)1 yılBende de o sorun vardı ama aştım baya şu an istediğim zaman bosalabiliyorum çok zorlanmadikca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. sorununu kendisine anlat
52 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama😃
Gizli Üye(45 üstü)1 yılElimiz onlardan daha vasıflı
64 Yorumla- 1 yıl
Onlardan?😆
Cevap sahibi1 yılÜstünüze alınıyorsanız ağlayın az ötede
- 1 yıl
Alınmıyoruz da çoğul konuşuyorsun boş yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGeciktirici aldır zor değil
02 Yorumla
Soran1 yılKendisi durumu kabul etmiyor ki çözümsüz neler neler söyledim
- 1 yıl
Millette tuhaf arkadaş karın tatmin olmuuyorum diyor kallee dahi almıyorsun sonra neden boşanmak istiyorsun der
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte hemen bitiyor kurtuluyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılboşa yenisini al önce test sürüşüne çık mutlaka
00 Yorumla
1 yılBöyle bir koca boynuzu hak ediyor bence
00 YorumlaEşiniz Sünnetli ise erken boşalır
05 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var
- 1 yıl
@Aslanbey032 biraz düşünürsen cevabını bulursun...
- 1 yıl
alakası yok yani
- 1 yıl
@Aslanbey032 penis başı açıkta soğuk ve kuru olur.. vajinal ilişkide soklanma olur vajina sıcak olunca erken bosalma olur
- 1 yıl
Bende diyorum ki alakası yok geç ya da normal boşalma olanda neden olmuyor diyorum
1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılKaslarıını sıksın
01 Yorumla- 1 yıl
Start stop tekniği
Gizli Üye(18-24)1 yılBu durum toplumun genelinde var kaç yıldır evlisiniz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSen yakında aldatirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşi yapabilen biriyle neden gorusmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu aşabilir isterse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllah sana da sabır versin :D
00 Yorumla
1 yılE söle ona
02 Yorumla
- 1 yıl
İşin zor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSende ikinciyi üste
02 Yorumla
- 1 yıl
Tedavi yoksa bida vermem de
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vay haline yazık
00 YorumlaSana bisey lazim..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Sen onu yönlendir.
00 Yorumla
1 yılKaç senelik evlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇözümü on sevişme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Tedavi?
00 Yorumla
1 yılSabır diliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstüne işe
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜstüne işe aklına geldikçe geç boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğiştir kurtul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılkaç yıl oldu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılhakkını veremıyo ynı
00 Yorumla Cimri
00 Yorumla
1 yılEmmiyormu seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadar sürüyor
02 Yorumla
Soran1 yıl3 dka 2. de yapsa 3 dka
Cevap sahibi1 yılÇok az ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı