Bu soruda kadın erkek ayrımı yapmıyorum cinsel arzu isteği uyuşmayan reddedilen taraf yakınlaşsa konuşsa dahi düzelmiyor ise başka biri ile olması ne derece haklı nasıl tartışılmalı?

Bu soruda kadın erkek ayrımı yapmıyorum cinsel arzu isteği uyuşmayan reddedilen taraf yakınlaşsa konuşsa dahi düzelmiyor ise başka biri ile olması ne derece haklı nasıl tartışılmalı?

Bu bir sebeptir. Ama ne kadar haklı olduğu ya da olmadığı tartışılır. Eğer eşinizden istediğiniz cinsel etkileşimler karşılanmıyorsa, bu ciddi bir sorundur. Defalarca söylersiniz, "haklısın. Ne istersen yapacam." der. Ama bir türlü yapmaz. Üstelik istediğiniz şey, çok da marjinal bir istek değildir. Bunu eşinizden istemek en doğal halkınızdır. Ama bir türlü yerine getirmez. Sürekli eksik kalırsınız. Cinsel hayatınız gittikçe köreler. İstek ve arzu konusunda bir eksiklik olmasa da, eşinizle seks yapmak isteğiniz olmaz. Bu arada çevrenizdeki kadınlardan biri sizi etkiler. Çekici ve seksi bir kadındır. Üstelik onun da size karşı isteği vardır. Hatta belki de sadece sizinle seks yapmak, duygusal bir ilişkiye girmek istemiyordur. Ne yapacaksınız? Bu durumda eşinizi aldatmanız mümkün. Eşinizin size karşı tutumu buna bir sebeptir. Ama sızı haklı mı kılar? maalesef bu soruya net bir cevabı ben de veremiyorum. Bunu doğru bulmasam da, ben de aynı durumda olsam, yaparım. Bunu eşime de söyledim. Böyle bir durumda, sonuçta olabilecek olumsuzluklara rağmen yaparım diye düşünüyorum.
İlişki için ciddi bir stres sebebidir ama aldatmak için başka nedenler de buna eklenmiş olmalı.
Mesela ilgisizlik, umursamazlık, bencillik gibi..
Cevap
1Cevap
evliyse boşanma sebebi olabilir ama sevgiliyse aldatma sebebi olmamalı. önce ayrılın sonra naparsanız yapın. libido uyuşmazlığı var diye aldatan zaten aldatılmayı da hak eder ilerde
İlişkinin gitmeyeceği aşikar uzun vadede herşeye sebebiyet verir
aldatmanın hiçbir şekilde sebebi olamaz