Gizli Üye(25-29)+1 yılErtesi gün hapı diye basitleştirdiğiniz şeyi kadınlar sadece yılda 2 kez almalı. Hormon bozukluğu vs yapıyor. Sağlıklı değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk deneyimim diye kondomsuz istedim. İlaci zaten 2. Kez
kullandi. Normalde kondomla yapar o. Ama beni kırmadı kondomsuz asiri zevk aldim icinde sıkıstırdı beni. Hemen bosaldım zaten. Guncellemeye yazdim nasil oldugunu
Cevap sahibi+1 yılGeciktiricili kondom kullan bak o zaman hem uzun sürer hemde zevkli olur yine kadın da zevk alsın hemen boşalma
Soran+1 yılPartnerime soyledim zaten ben hemen bosalirim diye, ilk deneyimim. Neredeyse bayilicaktim zevkten. Ben zevk konusunda hayal kirikligi yasamadim ama onu inletmek benim sirtimi tirnaklamasini isterdim. Onun karsisinda ezik hissediyorum kendimi. Erkek olan benim, otorite bende olmalı. O cok rahatti ben utandim birde. Yarin boyle olmayacak ama.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Riske girmemek için takmak iyi olur
030 Yorumla
Soran+1 yılKondom kullanmadim. Hastaligi yok kiz arkadasimin. Hap kullandı. Zaten o bilinçli bu konularda. Kondomsuz daha keyifli oldu. İcindeyken 5-6 kere gir cik yaptim en son 7 yi iyice ittirdim iceriye tam o anda bosaldım. O an sımsıkı sardı beni neden boyle yapti bilmiyorum. O daha onceden iliski yasadigi icin bilerek bosalmami sagladi. Zaten erken bosalacagimi soylemistim ona.
Soran+1 yılAma onun beni yonetmesi cok zoruma gitti.
Soran+1 yılKokleyip gitgeli durdurursam bosalirim bence , ici asiri zevkli cunku sıcak ve vakum etkisi yaratiyor. Kokunu tutmak gerekiyor diye duydum
Soran+1 yılBen sizin tarif ettiginiz seklin 3-4 saniye gecikmelisini yapmam gerekiyor anladim
Soran+1 yılBosalmaya ramak kala kokleyip durursam yine bosalirim o anda. O yuzden git gel yaparken zevk artinca kokleyip bekliyicem , zevk azalinca tekrar , bu sekilde 4-5 kere yapsam gec bosalirim degilmi. Ben hemen bosaldim ve kendimi cok ezik hissediyorum.
Soran+1 yılZaten benim yonetmem lazim, yoksa ben ezik hissediyorum zoruma gidiyor. Zaten ilk cinsel deneyimim diye utangaclik vardi , birdahakine nasil olacagini bildigim icin otorite bende olacak
Soran+1 yılBen misyoner pozisyonunda yaptim. Kadinin altta olmasi benim icin daha iyi. Sizce hangi pozisyonla baslanmali ve sira sira hangi pozisyonlarda yapilmali.
- +1 yıl
Bu pozisyon değişikliği ya da kokleyip bekleme metodunda alet gitgel olmadığından bosalma duygusunu öteler 2-3 dakika bekle tekrar gitgele devam et tabiki bu durumu tam bosalmaya ramak kala yaparsan partner sıkıp birakmasiyla bosaltirir onu bosalmaya ramak kala değil biraz uzak zamanda yaparsan hedefe ulaşırsın. Aynı olayı pozisyon değiştirmekte olabilir
Soran+1 yılYani 7. De bosaliyorsam 3 de durmam lazim , zamn gectikten sonra 3 kez daha , sonra istege gore pozisyon degisirim. Ama kadin ustume cikarsa , ben nasil durucam o ustumde kendi git gel yapar. O yuzden hep misyoner ya da tamamen benim kontrolumde olan pozisyonlarda yapmaliyim
- +1 yıl
Kadın üste olursa onu yapamazsın. Misyonerde ya da domaltarsk yapmak mümkün. Ben 40 dakika içinde kalabiliyorum bu metotla böyle olursa inlete inlete yapabilirsin belki dedigingibi 3 git gel yap bir kokle hareketsiz kalırken bu arada dudağını öp sonra bir 3 daha git gel yap kokle omuzlarını öp öyle öyle tekniği gelistir
Soran+1 yıl40 dk mı oha. Kadın kac defa bosaliyor peki, ve sen hic bosalmiyorsun vaybe. Senin kacinci deneyimin ki. Birde ne zmn inliyor, icinde kaldigin zamanmi yoksa cikarip tekrar girdigin zmnmi. Birde kacindi dakkadan sonra inlemeler basliyor. Dudagini opmenin nedeni neki kadin iyice az*yormu. Omuz opme meselesinide anlamadim. Ben daha cok yeniyim. İlerde bende bu sekilde yapabilirim ama erkenden yapmak daha iyi.
- +1 yıl
İyi oralla iyice sulandirip girince ilk 10 dakikada inlemeler başlıyor kadın en az 4-5 kere inleyen inleye bosaliyor bosaldigini anlıyorum o aşamada koklerim iyice aleti sıkarken bosaliyor içi ksyganlasiyor tekrar git gel yaparak aynı işlemler devam eder finalde oda bizde kendimizi birakiyor üst üste yıkılırken onun oranının zonklamasini hissederim
Soran+1 yılOralla derken , once yaliyimmi iyice azs*n orası. Sonra dedigim sekilde 3 git gel kokle dur yapicam. O ne zmn bosalicak ve o bosalinca ben icinde olcakmiyim. O bosalinca ben icinde olcaksam bende bosalirim 10 dk sonra biter hepsi. Ayni anda zirveye nasil ulascazki , anlayamadim 4-5 kere inlemeden sonrasini
Soran+1 yılHaa icine girmeden once bosalacak o zaten yalayarak bosalticam onu nasil yalamam lazim onude pek bilmiyorum dudagimlami dilimlemi yaliyim dilime icine sokayimmi. Ben bilmiyordum bunu. Bosaldiktan sonra 3-4 git gel kokle dur yapip sureyi uzaticam ve onunla beraber ayni anda bosalicaz. Peki zonklama nasil oluyor. Ne demek
- +1 yıl
Önce dudak yanak boyun gerdan göğüsler her yerini öp yala uçlarını ıslak ıslak yala em ellerinle sık uçları yanyana getir bir birini bi diğerini em yala öp oradan göbeğine oradan kadının bacaklarını ayır dudaklarını dilinle ıslak öp yala elinle dudaklarına masaj yap parmakla bir parmağı şok sonra 2 parmağı şok dudaklarinı sürdüre sürdüre çektir.
Soran+1 yılPeki aynisini ondan istesem yapar dmi. Temiz biriyim hijyeniğim. Ve o oralı sorun etmeyen biri. Benimkini agzina alirmi. Agzina almasimi daha iyi icine girmekmi.
Soran+1 yılOnce birbirimize oral yapsak birbirmizi bosaltsak sonra icine girsem bence ikimizi icinde uzun sureli olur. Agzi daha mi zevkli ki içinddn
Soran+1 yılYarın yine yapacagız bu sefer dediklerinizi uyguliyicam
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılHepsi zamanla olur ya,3. Ya da 4. Deneyimimde daha da guzel olur cinsel hayatimiz
Soran+1 yılÖnce opusmeye basladik 4-5 dakika, sonra heryerini yaladim nerdeyse , sonra oral yaptım gercekten kadın titredi cıldırdı. Ve oral yaparken ben bile bosaldim. Sonra partnerim boşaldı biraz yuzume geldi, gelmesi gerekirmiydi bilmiyorum. Sonra m*melerini yaladim. Yalarken dudaklarini optum ve o anda girdim içine. İçi baya ıslaktı ilk deneyimimde bu kadar ıslak degildi. Sonra icinde 3-4 kere git gel yaptikan sonra abandim iyice köküne kadar. Bekledim 3-4 dk. Pe*isim biraz kuculdu ve tekrar git gel yaptim dediginiz gibi. Bu sekilde 15 dakika yaptık. Partnerim dünden daha heyecanli ve hareketliydi. Ona zevk verdigimi hissettim. Sonra ben İçinedeyken bosaldım 15 dakika git gel yaptiktan sonra. Yine icinde girdim 5-6 dk boyunca yine 3-4 git gel sonra kökle mantigi yaprken tam kokledim durucaktim oda bosaldi ve penisimi sardı icinde. Ben tam o anda boşaldim ayni anda bosalmis gibi olduk. Gercekten zevkliydi. Bundan sonra hep bu sekilde devam edicem.
Soran+1 yılSırtımı tırnakladı o zaten. bosalma aninda cok titredi. Cok tutkuluydu. Verdiginiz taktik guzeldi. Ama benim yapmak istedigim ilk giristen itibaren 30-40 kere gitgel yapip , partnerim bosalana kadar bosalmamak. Altimdayken misyonerde surekli icine kokleyip geri cikarmak onu inletene kadar. Ama icine giriyorum 6 . yı sokarken 7. yi aniden kökleme istegi geliyor ve hemen bosaliyorum. Yani yapacak olursam boyle oluyor.30-40 kere surekli yapanlar nasil yapiyor ya. O zevkten nasil bosalmadan duruyorlar. Birde bu kadinlar neden geç bosaliyor. Cok zevk aldigini soyledi partnerim ama 15 dk sonra bosaldi. Bu arada kondom kullanmadim yine direk icine bosaldigimda erkekligimi hissedebiliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır ama hayatının geri kalanını etkiler.
cinsel yolla bulasan virusler
kaza bebekleri vslrr015 Yorumla
Soran+1 yılİlla hastalik bulascak diye bise yokki ama
Soran+1 yılBen ondan zevk almak istiyorum
Soran+1 yılOna dedim zaten erken bosalirim diye oda biliyor , daha once yasamis cunku benden bilgili. Once ayriyeten bosalicam 2 defa sonra icine giricem erken bosalmamak icin ama asiri zevk verirse hemen bosalirim , o beni bosaltir hemen
Soran+1 yılOnceden bosalmadan direk icine gireyim bir kere bosaliyim , sonra 2. Kez bosalirken yine icine bosaliyim.3. Kez yine icine bosaliyim bence her seferinde biraz daha gecikir boşalmam. Yani 4. Kez girisimde en az 10 dk icinde git gel yaparim sonra bosalirim icine.
Anlattigim gibi olur bence , sizce?
Soran+1 yılKafamda cok kurmuyorum zaten sadece amacim icinde kalmak, erken bosalirsam hemen biter iş. O yuzde tekrar tekrar içindeyken bosalicam ki sure uzasin
Soran+1 yılYani soruyorum boyle yapsam icinde kalacagim sure artarmi. Karsimdaki kiz benden 3 yas buyuk. İnletmek istiyorum onu , ezik hissediyorum onun karsisinda.
Soran+1 yılHastaligi olmadigini soyledi. Zaten onune gelenle yatmiyor. Oda kendi sagligini dusunuyor. Amacim onu altima alip dakikalarca inletmek icine bosalmak.
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılToplam 15 dk surdu sanirim ve daha cok sevistik opustuk surekli ben zaten sevisirken boşaldım icine girerkende 2 dakika surmedi boşaldım icine hemen zaten ilk girdigim an hissetmedim hicbisey sıcaklıktan. İcine bosaldim ve bitti sonda bende istek kalmadı. Hayal ettigim gibi olmadi pek ama cok zevkliydi icinde sıkıştırdı beni. Yine yapacagiz ama. Bosalma aninda karnimin ici sımsıcak oldu
Soran+1 yılYere nasil nasil basicam ki ustundeyken. Damagimi sikabilirim anca. Ayagimi yere basmak zor olur. Yarin denerim ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük bir facia yaşayacaksınız gibi görünüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenki ya
Kiminle?
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz arkadasimla nedenki
Soran+1 yılNedenki
Soran+1 yılDiyelimki evliyim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer