Benimde libidom yüksek ama 30 ne ya bence rahatlayamıyorsun tam olarak ve bu kadar mastürbasyona alışırsan evlendiğinde çok memnun olmayabilirsin ilişkiden
Haha şu an seks yapmak istesem içerde kocam var ki olmasa bile sanal seks tamamen saçmalık ergence şeyler. Sen Shake içip şansını başka yerde dene bence ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Benimde libidom yüksek ama 30 ne ya bence rahatlayamıyorsun tam olarak ve bu kadar mastürbasyona alışırsan evlendiğinde çok memnun olmayabilirsin ilişkiden
Görüntülü ya da sesli yaparsk rahatlayabiliriizz
30 yaşından sonra mı artıyor libipd
@burakorkii beni rahatlatmak sana mı kaldı ☺️ ki sanal seks tamamen saçmalık temas etmeyen bir şey neden zevk versin
Doğru
şu an birisiyle seks yapma imkanı yoksa görüntülü yaparak tatmin olmak daha iyi değil mi?
Seks yapmadığımı kim söyledi ki sana atladın ortaya
şu an diyorum ya jdjdj ben fake hesaplarla gizlilik içinde görüntülü seks yapmak istiyorum şu an dkkd
Ups ortalık kalabalık ve hanımefendi sinirlendi. Sohbet edemem ben nöbetiöe döndüm 🥲
Haha şu an seks yapmak istesem içerde kocam var ki olmasa bile sanal seks tamamen saçmalık ergence şeyler. Sen Shake içip şansını başka yerde dene bence ☺️
Tamammm ben istekli birilerine denk gelmeyi diliyorum jdjd
İnşallah gelirsin ama o Shake az iç bence okuduklarını algılama sorunun olabilir. İyi geceler
Ablacım ne shake diyorsun anlamıyorum. Ben sadece olta atıyorum. Fake hesabı olan birileriyle görüntülü ya da sesli seks yapmak istiyorum şu an 😄
Konyadaysan haber ver
O zaman soru postu açabilirsin her yorumun altına atlamak nedir anlamadım yazdığım yorumla senin ne alakan var gece gece ya
Tamam yorumu sil geç istersen
Hicmi mola vermiyon hicmi uyumuyon hicmi tuvalete gitmiyon mk 24 saatte 30 bence salladin recep misali
30 kez nedir ya. Çelik olsa yamulur bükülür 😂
ya nefromanyaksın ya da sallıyorsun psikoloğa ya da jinekoloğa git
Mastlarına renk katmayı dene biraz belki daha etkili olur ne dersin
Tekrar yapmak ister misin dkkdk sanal yapalım
30 kez derken knk yorulmuyor musun birde nasıl 30 kez yapıyorsun
Günde 30 derken, 30 dakika demek istedin herhalde. 30 kere yapmaya parmağında derman kalmaz 😁
Abla gel banada yap hızını alamadıysan 30 az değil mi
Bu yaşta 30? İnanmadım
Ne var yasimda
herhangi bir yaşta 30 normal yani jxkskdls
@nighttimemytime değil de işte yine inanmadım
Yalancının taaaa a@ mk
Hiç inandırıcı değil
Amba salladın be canım benim
30 mu,, acıması çok çok normal
İnanmam gercektenmi
O zaman 5 dakikada bosaliyorsun oylemi
Konyadaysan haber ver