eski sevgilimle rutin bir cinsel hayatımız vardı ama ayrıldık, uzun zamandır da sevgilim yok, aramıyorum da..
odaklanmam gereken başka yoğun şeyler var hayatımda ve ilişkim hiç iyi bitmedi, baska birisiyle tanısmaya da hazır değilim.
ancak fark etmeden günde 3-4 kere mastürbasyon yaptığımı fark ettim, mastürbasyon yapmak için işe gitmeden erken uyanıp boşaltıyorum kendimi. akşam uyumadan önce de 2 kere yapıyorum.
günde 5e çıktığı oldu, bazı haftasonları özellikle regl sonrası. bu normal mi hic bilmiyorum. partnerimle de günde 2 kere her gün yapıyorduk. ondan kaynaklı mı? çünkü ergenlikte bu kadar yapmıyordum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Aman aman aşırı bir zararı yok lakin kendini doğal seksten uzaklaştırıyorsun. Vücudunu tanıdığın için kendini daha kolay tatmin edebilirsin lakin partner ile birlikte olduğunda aynı durumu yaşayamadıginda bu sefer de çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bı partner bulup FB ilişkisi yaşayabilirsen daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin yaşında normal bir insanın cinsel dürtüleri kuvvetlidir. Bu ihtiyacı bir partnerlne karşılamazsanız kendi kendinize yapmanız gayet normal. Sadece çok sık yapma. Kafana da çok takma. Keyfini çıkar.
00 Yorumla
Bu sadece kadınlarda olan bir şey değil ya. Uzun bir ilişkiden çıkınca ve aktif cinsel hayat kesilince insanda bu oluyor maalesef. Kendi kendine hakim olamama durumu oluyor değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. kolay dopamin bağımlılığı bebeğim, planlayıp kurtulman lazım. fb yap, sevgili yap, gece hayatı vs bşi yap çık o kısır döngüden.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni iyi anlıyorum. Bende senin gibiyim ama ben ayda 1 ya da 2 defa yapmaya çalışıyorum.. normal bence
00 Yorumla
+1 yılyani normal şartlarda yap gitsin derdim ama sen sanki sıkıntılarını unutmak için falan yapıyosun gibime geldi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 çokmuş, 1 kez yeterli. Zihnine başka meşgaleler bulmalısın.
00 Yorumla
+1 yılpsikologa görün bence ama gitmeden önce kitap okuma alışkanlıgı kazanmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılBelki de sadece elini sevgilin yerine koymuşsundur çok anlam yükleme :D
00 Yorumla3-4 ile kaliyorsa iyi ben gune masturbasyonla basliyorum bazi gunler 6-7 ye kadar cikiyor
00 Yorumla
+1 yılArtık zarar vermeye başlamış sana bu durum. Git gide pskolojin çok bozulır
00 Yorumla
+1 yılSeninle 1 hafta geçirsem 1 ay spor yapmış kadar olurum anlaşılan 😏💦
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen olur oyle fiziksel olarak yorulman gerek spora başla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPek normal değil
Yorgunluk ve ileride orgazm zorluklarına sebep olabilir00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal degil demekki doyumsuzluk var çok istekleniyon yapsanda gene istiyo canın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende de aynısı oluyo sorumluluklarımı yerine getirmeme engel ya
28 Yorumla- +1 yıl
Başka şeyler düşünün
Cevap sahibi+1 yıl@yanlızvesane öyle olmuyo işte
Cevap sahibi+1 yıl@Sorupçıkacağımm Evli olsam böyle bi sorunum olmaz hahahha
Cevap sahibi+1 yıl@Sorupçıkacağımm Daha güzeli varken niye yapsınlar ya
Cevap sahibi+1 yıl@Sorupçıkacağımm uyumsuzsa evlenmesinler
Cevap sahibi+1 yıl@Sorupçıkacağımm Elalem önemli değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçine bir şey sokmadan yapıyorsan tatmin olmazsın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu normal bir durum sitres sıkıntı yapma istek geliyor mu? Yoksa kendin mi yapıyorsun knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli bir cinsel hayattan sonra normal ama bu kadar yapman zararlı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fazla ama zararı yok. Canın ne kadar istiyorsa o kadar yap
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla ama zamanla azalır herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılhastalık bir şey değil değil mi? psikologla konusmayı düsünüyorum cünkü ama utanıyorum
- +1 yıl
Hastalık olduğunu düşünmüyorum bazen dönemsel olarak olabiliyor. Bi boşlukta olduğun için oraya sarıyor olabilirsin
+1 yıldegıl seks bagımlısı olabılırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılacil birini bulalısın
00 Yorumla
+1 yılAkışkanlık haline gelmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılderdin ne ya elindenmi alıyolar:)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 defa çok fazla değil mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar istekli olman ne güzel partnerin için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor yap bolca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBnde bazen yapıyom istersn şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle eve kapanmak lazım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen. Baya isteklisin günde 4 kere nedir ya
00 Yorumla
+1 yılDenk gelmez bana böylesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün mü
04 Yorumla
Soran+1 yılneredeyse her gün yapıyorum... bazı günler 1-2ye düşüyor ama genellikle 3 fix yapıyorum
- +1 yıl
Peki bu kadar yaptıran şey nedir
Soran+1 yıleski sevgilimle yaşadığımız cinsel ilişki sayısı diye düsünüyorum, her gün yapıyorduk işe gitmeden önce, mastürbasyon yaparken de vajinal boşalmıyorum, klitoristen boşalıyorum, bu da aynı tatmini vermiyor, henüz vajinal mastürbasyon yapmaya başlamadım, sebebi bu gibi düsünüyorum
- +1 yıl
Yanlış bir şey mi söyledim
Normal bir durum
00 YorumlaNormal isteklisinn
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık oluşmus sende
00 Yorumla
+1 yılGözlerine çok zarar verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
00 Yorumla
+1 yılAzalt Mk Haftada 1
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal yapman
12 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi emin misiniz psikologa gitmeyi düsünüyorum hayatımın hicbir döneminde böyle olmadı ve utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girmişsin yapmışın tadını unutamazsın ve bırakamazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak çok ama çok zararı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 alırısn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi