- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki bir kadının yorumunu paylaşıyım
girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve semsertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru sanki dalga gibi yayılıyor o sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında, hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor, tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor, bir de erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor, (bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması accayip hoşuma gidiyor 😃 ) kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık ve o hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde, içine tamamen girince kendini sıkıp vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta penis içinde sıkışınca, git gel yapmaya başladığında da ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor aşırı zevk ve tüm vücuduna belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki, dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla... alışına böyle güzel zevkli oluyor ama alışana kadar epey zorlanmıştım, özellikle ilk ilişki çok zor ve zevksiz geçmişti, o da acemiydi ben bekliyorum uzun uzun aheste aheste sevişeceğiz öpüşeceğiz, alıştıracak yavaş yavaş girmeye çalışacak, 10 dakika zor öptü okşadı, gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika, ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini, aşırı bir yanma hissettim hep, ilk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ona benzer şiddetli bir yanma olmuştu ve penisi çıkartmadığı için de sürekli o acı yanma oldu, sonra git gel yaptı o artık dayanılmaz oldu diyebilirim o yanma hissi iyice tim kalçalarıma yayılmıştı aşırı sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmayı şöyle tarif edebilirim:
mastürbasyon yapmak 250 km hızla uçan bir akrobasi uçağını izlemeye benzer. seks yapmak ise 250 km hızla uçan o akrobasi uçağının içinde olmak gibidir.04 Yorumla
Soran+1 yılkadinlar da zevk aliyor dgeil mi
- +1 yıl
Böyle güzel bir tarif anlatilamazdi tebrik ederim çok iyi anlattın Belliki günün her dakakikasi seks ile geciyon senin şimdide kızın cevap vermemesi hakkında gelen üzücü yuz halı
- +1 yıl
@Doğukannn88 komik olduğunu mu zannediyorsun
- +1 yıl
Kadının aldığı zevki de şöyle düşün. Erkeğin cinsel organındaki zevk almasına neden olan sinir ucu sayısı 1 milyon civarındadır. Aynı simir uçları sayısı kadının cinsel organında 2 milyon civarındadır. Yani kadın erkekten daha fazla zevk alır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seks yapmak her iki kişi için de dünyadaki en tatlı zevklerden birisidir. Erkekler bunu dışa daha rahat yansıtır ama kadınlar toplum baskısından gizler. Lakin bilmelisin ki kadınların aldığı zevk erkeklerin aldığı zevkin 7 katına eşittir. Hem ilişki esnasında hem de orgazm esnasında...
20 YorumlaÖzellikle bsalmadan 1 dakika önce süper hissediyorum uyuşma gelmeye başlıyor zevk damarlarimi zorluyor sıcak sıcak dolanıyor içimde
12 Yorumla
Soran+1 yılo esnada nasil bir duygu neye benzetirsin
+1 yılzevkin doruğuna çıkmak gibi ama kalınsa zevk verir iyice doldurması vajna duvarına deymesi lazım bazı pozisyonlar daha güzel o açıdan
27 Yorumla- +1 yıl
niye
- +1 yıl
ondan çekinen biri değilim
Nadiren zevk almadigim olur ki oda partnerle alakalıdır, alınan hazzı tarif etmek pek kolay değil, hiçbirseyden öyle bir keyf alamazsin baska
00 Yorumla
+1 yılBoşaldıktan sonra öpüşmek beni çok rahatlatiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılbaska neler etkiler erkekleri
- +1 yıl
Çok şey
Soran+1 yılsoruya insan gibi cevap veremiyonuz erkekler olarak galiba
- +1 yıl
Ban atar sonra site bana nasıl anlatiyim 😂
Soran+1 yılsansurle ayrica atmiyo
- +1 yıl
a*c*k y*lamak , popiş del*ği y*lamak , me me u*larını y*lamak gibi şeyler
Soran+1 yılbunlar zevk mi veriyor onun disinda seksten once olan seyleri diyordum aslinda mesela biriyle sevgiliyken ne yapsa tahrik olursun seks degil yani gunluk haytata
- +1 yıl
Tayt falan giyse mesela çok rahat tahrik olurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks en sıradan ve sadece ihtiyaç ilişkisidir asıl zevkler sevişmededir seni yaayan dili dile akan suyunu izleyerek yalattığın zevk zevklerin en muhteşemidir
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri neler etkiler
Cevap sahibi+1 yılben sevişmeyi oral yapmayı fiziğe göre bazı şeyleri yapmayı severim benim arzularım işine yaramaz ama çok azdırır
arzularım zevklerim çok değişik
çok güzel zevkli bir his mutluluk veriyor daha dinç enerjik oluyorum stresten uzakklaştırıyor
00 YorumlaValla anlatılmaz yaşanır ya iki tarafta becerikliyse işi biliyorsa bitmesin istersin
00 YorumlaYaşatalım anlatmak yerine 😃😃 ancak öyle anlarsın 😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatılmaz yaşanır mesela içine girerken ki oo sıcaklık enfes bırsey ya da kızın cınsel organını yalarken veya yalatırken oo zevk ıcıne gırdıgın zmn hızlanma hıssı enfes birsey
12 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri neler etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılGöğüs kalça şahsen beni ellerı etkiliyor
+1 yılYok daha neler.
06 Yorumla
Soran+1 yılne diyon
- +1 yıl
hadi canım sende
Soran+1 yıllan ne diyon
- +1 yıl
valla mi?
Soran+1 yılulan bi gut
- +1 yıl
Hemi eyi bakam
+1 yılBu anlatılır mı sence?
06 Yorumla
Soran+1 yılhic yapmadin mi anlatamiyon
- +1 yıl
yaptım elbette ama dediğim gibi duygu sana anlatılmaz yaşamadan bilemezsin bu yaşta yaşamadın mı
Soran+1 yılyasim 18
- +1 yıl
o zaman uzak dur benim yaşım olgun
- +1 yıl
bende ne dedim sana benden demedim bu işlerden uzak dur dedim
- +1 yıl
yaşın kesinlikle 18 değil bu yazılanlar szin daha olgun biri olduğunuzu gösterdi zatenmatüresiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer biri Bir öncekinden daha güzel 🙊
365 Yorumla- +1 yıl
Ohooo farkı ne oluyor öyle
Soran+1 yılkadinlar da xok zevk aliyor mu ve nelerden zevk aliyorsun swn
- +1 yıl
Soran, kadın olarak bunu bilmiyor olamazsın...
Soran+1 yıl@RavenbyPoe yapmadim hic
- +1 yıl
Ypmasan da kendi bedenini tanır insan.
Soran+1 yıl@RavenbyPoe kanka sana soru soran yok bi git
Cevap sahibi+1 yılEvet çok zevkli ben çok keyif alıyorum
- +1 yıl
Sordun ya oha ahaha :D
- +1 yıl
Harun abi değilsen bilmemen mümkün değil zaten. mastürbasyon bile ao keyfi yaşatttırır.
Soran+1 yıl@RavenbyPoe mastürbasyon kryif vermiyor kanka kizlarla erkekler bir degil erkek arkadasim yapiyorsa anca ve bi kes harbi
Cevap sahibi+1 yılMavi profil iki kişi konuşuyoruz lütfen araya girme senlik bir konu yok
- +1 yıl
Mastta zevk ve keyif verir. Klitoris bölgesindeki sinir ucları uyuarılmasıyla keyif alırısn. Erkeğin olması bu durumun etkisini arttırır ama olmaması bu durumu engellemez bir problemin yoksa.
- +1 yıl
ahaha, peki size Harun abiyle keyifli sohbetler
- +1 yıl
mastürbasyon zevk vermez iyi saçmaladın
- +1 yıl
Yahu siz ne saçmaladınız. Masttan zevk almayan nasıl orgazm oluyor.
Aynı zevk verir mi dedik size, okuduğunuzu okuyamıyor mısunuz? - +1 yıl
ne alaka lan kadının orgazm olması için hayal etmesi bile yeter
- +1 yıl
ayrıca Türkiye'de yüzde 85 kadın orgazm bile olmuyor
- +1 yıl
@zzGatokitty Tek tek saydın mı? Bu oranı neye göre söylüyorsun ahah :D
Ayrıca düz hayalle dokunmadan beklersin olurç - +1 yıl
araştırmalar var git yaz internete
- +1 yıl
şu yaşı büyük olanlar niye bu kadar teknoloji özürlü
- +1 yıl
@zzGatokitty İddiayı atan sensin. Sen göster kanıtını
- +1 yıl
elinin altında internet var yaz gör bu kadar hazıra konmayın lan
- +1 yıl
@zzGatokitty Lmao, senden iyi kullanırım o teknolojiyi de
- +1 yıl
hee belli neler için kullandığın djfkffk
- +1 yıl
@zzGatokitty İnkar mı edicem neler yaptığımı?
Ama üstüne yine senden iyi kullanırım eğer coder falan değilsen - +1 yıl
ayn bi tane bilgiyi araştırmaktan acizsin ama
- +1 yıl
belli ne kadar bildiğin
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon nedir yahu gerçeği varken 😂😂😂
- +1 yıl
@zzGatokitty Yahu iddiayı atan sensin, ne kaynak kullandığın belli değil. Aslı astarı olmayan şeyi ben neden araştırayım? Google akademikten mi çektin veriyi sanki bana ya da doktora tezinden mi alıntılama yaptın. Sen de kafa ütülüyorsun hee. Varsa bir iddian açıklarsın kardeşim
- +1 yıl
yav sanki soruyu yazınca 1000 tane şey çıkıyor da topu topuna 10 tane yazı çıkar o da en başta en alakalı şeyi gösterir hiç bişi araştırmadığın burdan belli
- +1 yıl
Gerçeği mastın yerini almaz tabi. Aynı şey mi
- +1 yıl
sanki kendisi de profesör laflara bak hele
- +1 yıl
@zzGatokitty Ya primary resource nedir bilmezsin, secondary resource nedir bilmezsin. Hangi yayınlar kaynak gösterilir haberin yoktur burada masal okuyorsun. Aynen paparazi dergilerinin seks bilgilerini kaybnak diye araştırırım nben de
- +1 yıl
amaan bu adamla harbi tartışılmaz hem araştırmaya üşeniyor hem dergi diyor
- +1 yıl
@zzGatokitty Dedi kaynak gösteremeyen kadın. Varsa kaynagın gösterirsin kardeşim, bende o kaynağın araştırmaları neymiş gider bakarım ne kadar gerçekçi.
- +1 yıl
Posta gazetesinden de alıntı yaparsın yapmaya yoksa
- +1 yıl
inanmayan sensin ben neden göstereyim çok merak ediyorsan gider araştırırsın sırf bişi yazıp kendini yormamak için böyle yapan biriyle uğraşamam
- +1 yıl
@zzGatokitty Hmm o zaman dur ben de şöyle diyeyim.
Türkiye'de erkeklerin %80inin penisi 18 cm den uzun ve %92si de sekste en az 20 dk önce boşalmıyor.
- +1 yıl
ortalama 13
- +1 yıl
@zzGatokitty Araştır, 18 cm ortalama.
- +1 yıl
daha önce paylaşılmıştı merak etme
- +1 yıl
benim bilmediğim konu yok
- +1 yıl
@zzGatokitty Bilmediğin konu mu yok ahaha şakacı seni
Türkiye ortalaması 13 değil 13.9 y ani 14 bir kere. Hani çok iyi biliyorsun ya - +1 yıl
14 değil uydurma
- +1 yıl
14 olan başka ülke
- +1 yıl
@zzGatokitty miro.medium.com/.../1*oCfaejY_TatSucP6Sv1jrA.png
- +1 yıl
Türkiye’de En Büyük Penis Boyu Ne Kadar?
Türkiye’de penis boyu ortalaması 13,9 cm olarak belirlenmiştir. F - +1 yıl
bölgeden bölgeye değişiyor
- +1 yıl
@zzGatokitty eee
ölçüm bulgularına göre türkiye genelinde ortalama gevşek penis boyu 9.3cm, gerilmiş penis boyu ise 13.7cm olarak kayda geçti.
Hala seninkini desteklemiyor. Kendi kaynagın, kendi iddianı desteklemiyor - +1 yıl
14 demiştin sonuç olarak 13 oluyor işte
- +1 yıl
sen kilon bi gram geçince 60 buçuk kiloyum mu diyon
- +1 yıl
@zzGatokitty Evet öyle diyrum ki yarım kilo değil 1cm daha kısa. Ki ayrıca bu, bu kanalın yaptıgı araştırma. Farklı araştırmalar farklı sonuclar.
Ben yine kendi trollüğüme yazdıgım yazıya bir kaynak koydım ve arkasında dourdum. Sen kendi iddianı desteklicek napabildin - +1 yıl
https://www.worlddata.info/average-penissize.php
urologyresearchandpractice.org/.../penile-length-of-healthy-young-men-according-to-geographical-regions-of-turkey-measurement-outcome-of-1-132-cases-1355
www.researchgate.net/.../288417436_The_average_penile_size_of_the_Turkish_men_and_their_opinions_about_the_penile_size
3 farklı kaynak, 3 farklı sonuç - +1 yıl
14 dedin hani 14 demiyor ne kanıtı skdkd
- +1 yıl
sen benim dediğimi kanıtladın
- +1 yıl
@zzGatokitty Aynı çünkü yuvarlamaları aşağı yönlü yaparız değil mi, yukarı yönlü değil eğer .5 üstündeyse. Cehaletin bambaşka boyutları
- +1 yıl
yav hadi Allah aşkına çevir kazı yanmasın
- +1 yıl
@zzGatokitty " - Eğer birler basamağındaki rakam 5'ten küçükse, (0, 1, 2, 3 ve 4) o vakit bu sayıyı aşağı doğru yuvarlarız. - Eğer birler basamağındaki rakam 5 ya da 5'ten büyükse, (5, 6, 7, 8 ve 9) o zaman bu sayıyı yukarıya doğru yuvarlarız. Bu şekilde iki basit yöntemi ile beraber kolayca onluğa yuvarlama işlemi yapılabilmektedir"
Harbiden ilkokulda ögrendiğimiz şey - +1 yıl
sen her şeyi böyle yuvarlıyorsan iyi ki mimar, grafiker değilsin
- +1 yıl
@zzGatokitty Mimaraım mı dedim ve penis boyu ile inşaat mı yapıyoruz da milimlerin farkı olsun
- +1 yıl
var tabi 10 cmden aşağısı zevk vermez mesela
- +1 yıl
@zzgatokittyaitty 10 cm den aşağısını konusmuyoruz Şu an . Ayrıca zevk meselesinden ziyade hamile bırakmaz. araştırmanı iyi yap
- +1 yıl
hamile kalıp kalmamasını etkilemez sen iyi araştır öyle olsa koreliler nasıl çoğalcaktı
- +1 yıl
@zzGatokitty yahu sen nasıl her şeyi biliyorsun
Sana muhteşem hissettirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. harika hissettiriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu nasıl anlatılır ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu hisleri nsıl anlatabiliriz ki. imkansız
00 YorumlaHerhalde her yapılta farklı olur
00 YorumlaMinareden at beni, in aşağı tut beni
00 Yorumlaİsteğim yok ama sohbet sararsa gel anlatim detaylı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlatılmaz yaşanır hayatım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılcevap vermeseydin
Cevap sahibi+1 yılneden vermeyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCokkk cokk iyii
02 Yorumla
Soran+1 yılyav nasil iste neye benziyor o esnada ne hissediyorzun
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim gordugumden dedim yasamadim daha 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi zevkin dorukları
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamadım ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdann mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılburada olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılne buradasi aq
- +1 yıl
Açık açık burada anlatılmaz yani
Tarifsiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem