Cinsel Yaşam Seks yapmak nasıl hissettiriyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kızlar acı mı veriyor zevk mi? Seks yapmak nasıl hissettiriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ya bunu bende merak ediyorum kız olmadığım için bilmiyorum 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani zevk vermese sanırım zevkten inlemezlerdi ama onlardan duymak lazım 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Çığlık atanların geneli erkek değil. :D 0 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi de 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ayni anda ikiside oluyor Yorumla SimgeTheMagnificent +1 yıl Kaşınan bir yeri fazla kaşıdığında canın yanar ama tatlı bir acısı olur ve kaşımaya devam edersin ya. Onun gibi Yorumla Soran +1 yıl Himmm Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Ne kadar güzel özetledin öyle 👏👏👏 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl acı ve zevk 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha detayli tarif etsen Yorumla ismimdensananee2 +1 yıl arkadan seviyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Anal mi Yorumla dogukan3942 +1 yıl Analdan kremsiz alabilirmisin Yorumla Tolga2021 +1 yıl Arkadan daha zevkli Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde zevk verir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. muhteşem bir şey ;) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl bu histen daha fazla mahrum kalma bence ;) Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zevkin doruğunda 0 0 Yorumla
Çöldebirpenguen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Gel anlatayım azdin sanırım 0 6 Yorumla Elisaesila +1 yıl Kızlar demiş knk Yorumla Çöldebirpenguen +1 yıl @Elisaesila her kız biliyor mu sanki Yorumla Olgu_sezer +1 yıl Burdami kizzlarim çoğu seks yapan kızlar.. brn hayretle izliyorum :))) bu Türkiye ne olmuş böyle diye :p Yorumla Elisaesila +1 yıl @Olgu_sezer z kuşağıyım ama bende şaşırıyorum İnan Yorumla Çöldebirpenguen +1 yıl @Elisaesila yaptın demi Yorumla Olgu_sezer +1 yıl @Elisaesila kardeşimsin:)) ben zaten olmuşum.. bu kadar olduğunu bilemezdim.. bilmediğim fanteziler bilmediğim kimeler konuşmalar :p Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ya bunu bende merak ediyorum kız olmadığım için bilmiyorum
Yani zevk vermese sanırım zevkten inlemezlerdi ama onlardan duymak lazım
acıyla karışık zevk veriyor kızlara bana sadece zevk veriyor
Çığlık atanların geneli erkek değil. :D
Sen bir şey hissetmiyor musun
Keşke sadece kızlara sorsaydın
İkisi de
Nasil ayni anda ikiside oluyor
Kaşınan bir yeri fazla kaşıdığında canın yanar ama tatlı bir acısı olur ve kaşımaya devam edersin ya. Onun gibi
Himmm
Ne kadar güzel özetledin öyle 👏👏👏
acı ve zevk
Biraz daha detayli tarif etsen
arkadan seviyorum ben
Anal mi
Analdan kremsiz alabilirmisin
Arkadan daha zevkli
:) öhöm benim bacaklarım bi ağrısi gidiyor
Alet büyükse gevsemediysen acı oluyor
Kizlar demissin daha bi tane yazan olmamis 😂
Genelde zevk verir
muhteşem bir şey ;)
bu histen daha fazla mahrum kalma bence ;)
Harika
Yaşamadın mı hiç
çok zevkli
Zevkin doruğunda
Acayıp zevkli
Gel anlatayım azdin sanırım
Kızlar demiş knk
@Elisaesila her kız biliyor mu sanki
Burdami kizzlarim çoğu seks yapan kızlar.. brn hayretle izliyorum :))) bu Türkiye ne olmuş böyle diye :p
@Olgu_sezer z kuşağıyım ama bende şaşırıyorum İnan
@Elisaesila yaptın demi
@Elisaesila kardeşimsin:)) ben zaten olmuşum.. bu kadar olduğunu bilemezdim.. bilmediğim fanteziler bilmediğim kimeler konuşmalar :p
Fevkalade zevk
Zeeevvvkkkk
İlk mi olscak
Bakiresin sanirim