Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu karşına al ellerinden tut, ciddi şekilde konuş. Eğer beni seviyor ve ciddi isen lişkimizin adını koyalım, herkes de bilsin de. Önce ilişkiniz ciddi mi değil mi, onu sevdiğini ve ciddi bir ilişki istediğini söyleyerek, sen de istiyor musun diye sor.

Seven isteyen ne istediğini belli eder. 🔥 Daha sonra sevgilinin ve ondan sonra da daha ileri gidip sevişmeleriniz olabilir. İşte bundan sonra cinselliğün sınırlarını ve dozunu aranızda ruh ve ten uyumu varsa zaten kendiliğinden olur kimse engel olamaz. Keyifli günler.😎
07 Yorumla
Soran+1 yılBuluşamiyoruz bile
Soran+1 yılTelefonla mesajlasiyorduk yolda karsilasiyorduk uzaktan selam veriyorduk ya da kisa konusuyorduk. Ben cok bulusmak istedim o yol uzerinde bile benim gittigim yolun karsisindan geciyordu konustugumuzda bile diken ustinde sanki
Soran+1 yılNumarami degistirdim ve gittim 😪😪
Soran+1 yılCok cabaladim ama bana karsi sevgisini hissetmedim
- +1 yıl
Çok iyi tapmışsın canım. Saba erkek mi yok. Sana pozitif katkı sağlayarak seni tebessüm ettirebilen seni mutlu eden sana iyi gelen birisini bul ve hemen yazılarak başla. Yaş meslek para pul önemli değil. Ruh uyumu çok önemli. Sana ayak uydurabilen bul ve bırakma, ama sen de ona ilgi göster ilgisine karşılık ver. Fantezileriniz bol olsun şimdiden. Mutluluk hepimizin herkesin hakkı değil mi? 😉😎
En İyi Cevaplar
Nedeni sahip çıkamayacağı için ait olamayacağı için günü geldiğiinde yarı yolda bırakabileceği için Aksini iddea eden %100yalan söyler.
İki ruh aşka düşende bir olur bir olamamışsa ziyan olur...121 Yorumla
Soran+1 yılBu kişide o yüzdenmi gelmiyor yani
Soran+1 yılDiyiyorum bu sekilde yapip dengemi bozma yaptigin her seye anlam yukluyorum yazmaya devam ediyor.
Soran+1 yılOna acik acik soyledim eger benden farkli bir beklentin varsa niyetin varsa benden umudunu kes cunku ben kendimi ilerde eşim olacak kisiye sakliyorum kimseyle yakinligim olmadi kendimi korudum sana birakmam kendimi dedim. Ilkim olmani ve ilk olan herseyi sende yasamal isterdim ama dogru zamanda isterim dedim oda dedi ben oyle sacma sapan seyler beklemem ben sapik degilim tamam mi dedi.
Soran+1 yılOnce arkadas olunur dimi felan dedi ha diyince sevgili olunmuyor. Sen cok bencilce davraniyorsun dunya senin etrafinda donmuyor dedi brnde dedim 1 bucuk sene zaten onada izin vermedin hic bulusamadik bile bilmedigin ozel seyler var diyiyor ne diyiyorum evlimisin diye sordum ya oyle degil ama ya evlenip bosandiysam dedi bende dedim gecmisin beni ilgilendirmez sorun etmem ama bu zamana kadar saklaman tuhaf ve arkadasca bile konusmam artik seninle cunku guvenim kalmadi belki Şu an bile evlisin felan drdim oda dedi evlenip ayrilmadim ya Allah korusun şaka yaptim dedi tepkimi merak etmis
Soran+1 yılKesin var ama sizce bu kişinin bana karşi sevgisi var mı
Soran+1 yılPeki sevgisi yoksa yabaciysa brnimle 1 bucuk sene olmus adi konmamis sacma bir hal almis neden konusmayi kesmiyor uzak dur dememe rağmen amac ne yani
Soran+1 yılBenimle oynuyor gibi hissediyorum. Bu kisiye kaybetme hissini nasıl yasatirim. Yani artik bittigini nasil anlar
Soran+1 yılUğraşmiyorum vazgeçip yoluma bakiyorum ve o anda yine hayatima dahil oluyor
Soran+1 yılEngelliyim mi
Soran+1 yılAma diger turlu yazinca cevap veriyorum konusuyorum yoksa bende sizinle ayni fikirdeydim
Soran+1 yılOnun mu her seyi yalam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seninle yatmak için cesareti yok bence biraz tetikle en olmadı Sen at yatağa onu o bunu bekliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBana teklif etmisti 1 bucuk sene once adalarda kalmayi tepki gostermistim
Soran+1 yılÇünkü kendimi esime sakliyorum o niyetle gelmesin bana
Soran+1 yılDedim yani gecen dedim hatta ve tanışmamızin en ilk basinda ciddiyetsiz iliskide yer almak istemem demistim
Soran+1 yılOna acik acik soyledim eger benden farkli bir beklentin varsa niyetin varsa benden umudunu kes cunku ben kendimi ilerde eşim olacak kisiye sakliyorum kimseyle yakinligim olmadi kendimi korudum sana birakmam kendimi dedim. Ilkim olmani ve ilk olan herseyi sende yasamal isterdim ama dogru zamanda isterim dedim oda dedi ben oyle sacma sapan seyler beklemem ben sapik degilim tamam mi dedi.
Bende öyleyim kiz arkadaşım bu konuyu açınca rahatsız oluyorum çünkü çok seviyorum onu bu tarz konuları onunla konuşmak istemiyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bu kisinin kiz arkadasi bile degilim konuyi zaten acmasin bana oylede yaklaşmasın sadece amacı oda drgilse neden konusur diye dusundum sevse sevgili olur ciddi olsa soyler vs bu hicbir sey demiyor
Soran+1 yılKısa kesiyor nasilsin napiyorsun resim istiyor normal atiyorum oyle cok kisa konuşuyoruz
Soran+1 yılKisa konusuyoruz sonra diyiyor fotograf atsana bana ama nude felan istemiyof brnde ev hali atiyodum nude felan istesede atmam zaten
Soran+1 yılOnu bizzat arzuladigimi dedim ilkim olmasinida soyledim ama dogru zamanda
Soran+1 yılEvime yakin yerde calisiyor
Soran+1 yılKısa kesiyoruz
Soran+1 yılIkimizde 26
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. enteresan genelde olmaz öyle ama...
belki utangaç ya da cesareti yoktur01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama işte degisik
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu durumdan çok şikayetciyim benim sevgilimde öyle ben açmaya calıstımmı filan konuyu kapatıp sabret diyor onunla yapmayacaksam kiminle yapacağım beni doyurması gereken kişi o anlamıyolarki
18 Yorumla
Soran+1 yılEe ne güzel çok guzel yani dogru adam bu zaten benim sikayetim cinselliğe yanaşmamadi degil aksine yanasmasi olurdu sorum niyeti oyle olsa onada yanasmayan erkek ne diye bir kizla konusur
Soran+1 yılOyle diyiyorsa seni seviyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bu durumu sadece bakire olmayan Kızlar anlar 1 senedir öpüşmeden ileri gitmiyor senin soruna gelirsek bence engelle sevgili olmuyorsa sadece yatağa atmak istiyordur
Soran+1 yılİste yataga atmak istese bana o sekil yanasmaz mi diyiyorum o sekil yaklassa zsten niyetini anlasam hemen def edicem basimdan. Ona acik acikta soyledim eger benden farkli bir beklentin varsa niyetin varsa benden umudunu kes cunku ben kendimi ilerde eşim olacak kisiye sakliyorum kimseyle yakinligim olmadi kendimi korudum sana birakmam kendimi dedim oda dedi ben oyle sacma sapan seyler beklemem ben sapik degilim tamam mi dedi.
Cevap sahibi+1 yılKafası karışık belliki biraz daha zaman ver
Soran+1 yılBilmiyorum ama ben sevgilikte yasanan cinselligi dogru bulmuyorum çünkü sonra o kisiyle olmadiginda bu sefer arkası kesilmiyor ondan ona ondan ona derken biriyle evlilik oldugunda bile baglilik olmuyor.
Soran+1 yılHer seyin bir zamanı vardır. Ne sanslisinki seni bir obje olarak gorup kullanmaya calisam adama degilde sabret diyen adama denk gelmişsin
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBir onceki sorunda cvp vermistim sana gizlisin ama muhtemelen ayni kisisin detay ve bilgi icin ulasin e kl eyin ben anlarim
00 Yorumla Kızı beğenmiyor bu kadar basit
09 Yorumla
Soran+1 yılBegeniyorsa cunku begenmeyen insan diyalogu keser ya da resim istemez ya da kararsiz kalmaz sevgili olma durumunda ne geliyor ne gidiyor
Soran+1 yılNude drgil ama ev hali atiyordum ama begeniyor arzuluyor sadece sevgili olmuyor degisik
Soran+1 yılBir erkek bir kizi arzulamasa adalarda kalma teklifinde bulunmaz ki ya da resmini gorunce dudaklarindan opmek isterdim demez ki beni begeniyor arzuluyorda ama benden cekiniyor benimde onu arzuladigimi biliyor ama dogru zamanda olsun istiyorum hayatima giren ikinci kisi ikimizde 26 yasindayiz kimseyle yakinligim olmadi kendimi esime sakladim bunu onada soyleidm
Soran+1 yılEvet evlenmekten korkuyor ve daha once evlenip bosanmis sanirim
Soran+1 yılAslinda gecmisi beni ilgilendirmez basta soylese ya da ne yapmak istiyor amaci ne bir bilsem ona gore bende oyle davranirim
muhtemelen yokluk günleri için bekletiyor
01 Yorumla
+1 yılElde biri vardır o sıradadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılutanıyordur kız yüz vermez diye düşünüyıordur
013 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum acik acik hoslandigimi felan soyluyorum
- +1 yıl
Cinsellik istediğini de belirt o zaman yaklaşır
Soran+1 yılOna ilkim olmasini istedigimi soylemistim
Soran+1 yılAma dogru zamanda
- +1 yıl
Bunu da red ettiyse ne denirki :D
- +1 yıl
Sapıklıkla ne alakası var ya her erkek ister sevişmek reel de yapmayan da sanalda yapıyor zaten saçmalamış birazcık orada duygu sömürüsü ile
Soran+1 yılNeyse işte yani tuhaf demek istedigini diyemiyor gibi
- +1 yıl
Garip bir erkek türü bence
Soran+1 yılNiyeti cinsellik ama soyleyemiyor olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir bence hepsi
Soran+1 yılBana 1 bucuk sene once adalarda kalma teklifinde bulunmustu reddetmis tepki gostermistim niyetini cozmek icin bunu drnesem olur mu
- +1 yıl
Olur neden olmasın hem bak bakalım sana karşı yürüyecek mi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş kalmak istiyor.
025 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana karşi ilgisi sevgisi arzusu vs yokmu
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAma yürüyorda bana
- +1 yıl
Hem yürüyor diyorsun hem de yaklaşmıyor diyorsun.
Soran+1 yılResim istiyor ev halimi atiyorum nude degil tabiki nude istesede atamam cok guzelsin oha felan diyiyor
Soran+1 yılÖyle yürüyor ama sevgili olmuyor
Soran+1 yılYani tam arkadas gibide degil
- +1 yıl
Bu normal şeyler. Yürümek değil ki. Güzel kız olsun istiyor çevresinde.
Soran+1 yılAma beni dudagimdan opmek istediginide soylemisti normal mi
- +1 yıl
Kızım niye parça parça anlatıyorsun o zaman? Soruda sorduğun şeyle şimdi yazdıkların sürekli çelişiyor.
Soran+1 yılUzun geliyor kimse okumuyor o yuzden kisa kestim soruda sorduğumda
- +1 yıl
Onu demiyorum. Diyorsun ki, cinsellik sevgililik ciddi ilişki için yaklaşmıyor ama şimdi yaklaştığına dair yorumlar yazıyorsun. Karar ver, hangisi?
Soran+1 yılBenimle konuşuyor bazen o sekilde konusuyor yani işte beni begeniyor, arzuluyor o opme olayi vs bunlari gosteriyor ama sevgili olmuyor arkadascada belli degil niyeti o zaman cinsellik diyr dusunuyorum acik acik soyluyorum niyetin oyleyse konusmayi kes yaklasma bana ben kendimi ilerde esime sakliyorum diye oda oyle sacma sapan beklentiye girmem sapik degilim tamam mi dedi ne oldugu belli degil
- +1 yıl
Öylesine takılmak amacı.
Soran+1 yılYani yataga atmak gibimi yoksa bos muhabbet gibimi
- +1 yıl
Boş muhabbet. Arkadaş gibi
Soran+1 yılÖyleyse neden resim istiyor ki gormek istiyor beni ya da bu bos muhabbet yapacak kadat onemsizsem hayatında 1 bucuk sene niye benimle ugrasiyor
- +1 yıl
1.5 sene uğraşması da boş muhabbet. Niyeti farklı olan bu kadar zamanda belli edrrdi
Soran+1 yılDaha once evlenip bosanmis sanirim
Soran+1 yılBeni arzuluyor hatta opmek istediginide soylemisti adalarda kalma teklifinfe bulunmustu tepki gosterince hep tepkime gore hareket etti
- +1 yıl
1.5 senedir senin ne işin var o zaman onunla?
Soran+1 yılYa işte heo kafami kurcaladi yani tam vazgectim karsima cikti seni cok seviyorum soyle boyle of ya vallahi yordu beni ya ama kopamadimda cunku hep kafamda acaba acabalar felan vardi. Bir net gosterse kendini belli etse bundan sebepmis diyip gidicem ama iste gittigimde heo diyiyorum ya gercekten gecerli sebepleri varsa ya seviyorsa beni felan
- +1 yıl
Bu kadar zamanını boşa harcıyorsun valla
Soran+1 yılBitirdim yine yazsın cevap dahi vermem istikrarli olursam eni sonu kendini acik eder zaten
- +1 yıl
Zamanımız geçip gidiyor, değmez böyle şeyler için yıllarını harcamana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanını bekliyordur
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil zaman bu zaman
- +1 yıl
Bilemiyorum kendisine sor
Soran+1 yılSordum her seyi diyiyor bilmedigin ozel seyler var ne diyiyorum evlimisin diye sordum ya oyle degil ama ya evlenip bosandiysam dedi bende dedim gecmisin beni ilgilendirmez sorun etmem ama bu zamana kadar saklaman tuhaf ve arkadasca bile konusmam artik seninle cunku guvenim kalmadi belki Şu an bile evlisin felan drdim oda dedi evlenip ayrilmadim ya Allah korusun şaka yaptim dedi tepkimi merak etmis
- +1 yıl
Tamam de sende
Soran+1 yılBana 1 bucuk sene once adalarda kalma teklifinde bulunmustu reddetmis tepki gostermistim niyetini cozmek icin bunu drnesem olur mu eger burada yaklasir yururse ve dokulurse benim icin net biticek Şu an beni ondan tutan sey zaten bunu belli etmemesi
- +1 yıl
Bence dene
Soran+1 yılPeki o zaman yürur ve konuyu oralara çekerse niyeti bellidir degil mi
Soran+1 yılBen açsam bile niyeti oncelikte yasamak istemeyen ciddi dusunen ya da seven bekler madem
Soran+1 yılYasamak isterse anlarım
- +1 yıl
Aynen öyle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım