Cinsel Yaşam Hergün mastürbasyon yapmanın zararı var mıdıır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Hergün mastürbasyon yapmanın zararı var mıdıır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zarari alışkanlık yapar ilerde ilişkide orgaz sorunu yasayabilirsin 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bugün de yaptın mı? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm aslında bende istekliyim belki birlikte olur diycektim ama sanırım geç kaldım. Yorumla Soran +1 yıl biraz🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) tahmin ettim ama olurya belki yine istersen diye şansımı deneyim dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm. gercekten geç kalmışım :) yine de teşekkürler Yorumla Kerem0506 +1 yıl Patlican sok iyi zevk alırsın ya da vibratör al zevkin iki katına cikar Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Vucudunda belirli bölgelerinde intihaplanma olabilir çok sık yapmamak lazım 2 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Libidon şahane olmalı gerçeği hiç omadı mı ki 1 0 Yorumla
mеtеоr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kadınlarda mastürbasyona alışma normal sexle boşalmayı öğrenmeyi zorlaştırıyor diyorlar 1 0 Yorumla
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kaybettiğin enerjiyi vücuda takviye edersen sorun olmaz 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. herhangi bir cisim kullnamıyorsan elle yapıyorsn sorun yok 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boşa kürek çekmek gibi bir şey... Zararı psikolojik... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her gün sayıca fazla yapmak bazen kanal iltihaplanmasına yol açabiliyor. Şahsen bir kez başıma geldi. 2 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Halsiz kalabilirsin , bu yönde sıkıntı yok diyorsan. Diğer bir husus metafizik unsurlara karşı savunmasız kalabilirsin 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biraz yanma hisseden sürtünmeden dolayı Git gide artık zevk almamaya başlan. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Vay anasını ne istekli istekli bir hatun 😅🤭 1 5 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Azgınnn da istekli diye çeviryor güzel KS 😅 Yorumla Soran +1 yıl haha hdjd Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bdjdjdjd senin bu dönemsel mi oluyor yoksa 365 gün böyle misin 😅😅ciddi soruyorum bu arada trol ya da dalga anlama sakkn Yorumla Soran +1 yıl genelde böyle 🤡 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ey maşallah 😀 istersen yazar mısın konuşalım 😅🤭 video izliyor musun peki yoksa boş mu yapıyorsun bunları özelden konuşsak daha mantıklı sanki 😉 tabi yine karar sizin efendim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zararlı valla zararlı hergun hergun olur mu soğur insan 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birakacanmi Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hergun hergun sıkıcı degilmi ama Yorumla Soran +1 yıl içimden geliyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz tut ama kendini ben 400 gün yapmadim Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Bişey olmaz yap gitsin 😃 1 5 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Peki bunu yaparken birşeyler izliyor musun yoksa hayal mi kuruyorsun Yorumla Soran +1 yıl izliyorum ve kendimi o kadının yerine koyuyorum🥲 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yalnız olunca mecbur böyle tatmin oluyorsundur anca tabi ah be 😕 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🙆🏽♀️ Yorumla SkrErd37 +1 yıl şu an ne durumdasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl dayanıyorsun ki 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Cevap sahibi +1 yıl Her gün nasıl dayanıyorsun Soran +1 yıl yani içimden geliyor Cevap sahibi +1 yıl Aslında Cevap sahibi +1 yıl Aslında se. KS yap öyleyse Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi bence
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Onu yapana kadar biran evvel evlenin 1 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Ben hemen hemen her gün yapıyorum cuma hariç 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bende yapıyorum 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben her gece yaparım zararı yok 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok yok devam et 1 0 Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Senin gibi istekli hatunla olmak isterdim 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bırak söylenenleri her yerde her gün yap 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yo olmaz 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Varr 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ne zararı olacak? 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İllaki vardir 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bence yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Zarari alışkanlık yapar ilerde ilişkide orgaz sorunu yasayabilirsin
Peki bugün de yaptın mı?
evet
Hmm aslında bende istekliyim belki birlikte olur diycektim ama sanırım geç kaldım.
biraz🙂
:) tahmin ettim ama olurya belki yine istersen diye şansımı deneyim dedim
Hm. gercekten geç kalmışım :) yine de teşekkürler
Patlican sok iyi zevk alırsın ya da vibratör al zevkin iki katına cikar
Vucudunda belirli bölgelerinde intihaplanma olabilir çok sık yapmamak lazım
Libidon şahane olmalı gerçeği hiç omadı mı ki
kadınlarda mastürbasyona alışma normal sexle boşalmayı öğrenmeyi zorlaştırıyor diyorlar
Kaybettiğin enerjiyi vücuda takviye edersen sorun olmaz
herhangi bir cisim kullnamıyorsan elle yapıyorsn sorun yok
Boşa kürek çekmek gibi bir şey... Zararı psikolojik...
Her gün sayıca fazla yapmak bazen kanal iltihaplanmasına yol açabiliyor. Şahsen bir kez başıma geldi.
Halsiz kalabilirsin , bu yönde sıkıntı yok diyorsan. Diğer bir husus metafizik unsurlara karşı savunmasız kalabilirsin
Biraz yanma hisseden sürtünmeden dolayı
Git gide artık zevk almamaya başlan.
Her gün bir kere mi yapıyorsun gün boyu 3 5 kere mi
Vay anasını ne istekli istekli bir hatun 😅🤭
Azgınnn da istekli diye çeviryor güzel KS 😅
haha hdjd
Bdjdjdjd senin bu dönemsel mi oluyor yoksa 365 gün böyle misin 😅😅ciddi soruyorum bu arada trol ya da dalga anlama sakkn
genelde böyle 🤡
Ey maşallah 😀 istersen yazar mısın konuşalım 😅🤭 video izliyor musun peki yoksa boş mu yapıyorsun bunları özelden konuşsak daha mantıklı sanki 😉 tabi yine karar sizin efendim
Zararlı valla zararlı hergun hergun olur mu soğur insan
Birakacanmi
hayır
Hergun hergun sıkıcı degilmi ama
içimden geliyor ama
Biraz tut ama kendini ben 400 gün yapmadim
Bişey olmaz yap gitsin 😃
Peki bunu yaparken birşeyler izliyor musun yoksa hayal mi kuruyorsun
izliyorum ve kendimi o kadının yerine koyuyorum🥲
Yalnız olunca mecbur böyle tatmin oluyorsundur anca tabi ah be 😕
🥲🙆🏽♀️
şu an ne durumdasın