Cinsel Yaşam Akrep erkekleri sekse önem verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben akrep burcuyum. Sevgilim de akrep. Çok iyi anlaşıyoruz her konuda Maşallah.Peki yatakta? Akrep erkekleri sekse önem verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boğa erkekleri daha azgındir, akrep daha hırpani ölüme varan deneyimler yaşamayı sever yatakta boğa tatlı tatlı sevişmek ister.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendi ilişkimden biliyorum akreplerin libidosu çok yüksektir sevgilim ve bende akrebiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl cinsellikte Yorumla
eross13 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Evet verir bence akrep kadınkarı çok istekli olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben akrebim. Fazlasıyla istekliyim. Sevgilim de akrep Yorumla eross13 +1 yıl Şu an da iştekli misin hikayemi okumak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla eross13 +1 yıl Atayım oku gl Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkeğin her türlüsü sekse önem verir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellikten hiç bahsetmeyen sevgili bile mi? Yorumla snnbeslq +1 yıl Evet Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sekse önem vermeyen erkek mi var 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. fenayızz 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cokkkk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Akrep misn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İki akrep yatakta nasıl olur sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok Fena Düşünemezsin Bence 🤤 Yorumla Soran +1 yıl Yaa sevgilim akrep endişeliydim yatak konusunda ben çok istekliyim çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak Etme Çok Memnun Kalırsınız Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍😍 sınır tanımam ben ya onun da öyle olmasını istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oooo Fantezilerin Var Yani Yorumla Soran +1 yıl Sınırsız hemde cinsellikte şiddet hariç sınır olmaz diye düşünüyorum iki akrep olunca da işler başka olur bence 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Iskence Seviyorum Benim Kız Arkadasimda Pek Orali Degildi Ama Şu an Benden Çok İstiyor Yorumla
olgunlukmu Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Fazlasıyla 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Akrep misin Yorumla olgunlukmu +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İki akrep nasıl olur sence yatakta Yorumla olgunlukmu +1 yıl Fazla ateşli. Kavga da seks de bitmez Yorumla Soran +1 yıl Yaa sevgilim akrep endişeliydim yatak konusunda ben çok istekliyim çünkü Yorumla olgunlukmu +1 yıl O senden fazla olur. Dedim ya birbirinize tecavüz edersiniz resmen Yorumla Soran +1 yıl Oha ciddi misin 😍😍😍😍 bana da hiç cinsellikten söz etmedi asla bu konuda konuşmadık öpüşürken bile çekiniyordu kaç buluşma sonra öpüştük Yorumla olgunlukmu +1 yıl Nikahlı olmak başka bir şey Yorumla Soran +1 yıl Yani evlendikten sonra açılır diyosun Yorumla olgunlukmu +1 yıl Her ortamda temas ister Yorumla Soran +1 yıl Şimdi böyle cinsellikten bahsetmemesi güzel ama bana biraz isteksiz hissi verdiği için korkuyordum açıkçası çünkü ben hep isterim onun da benden daha istekli olmasını istiyorum Yorumla olgunlukmu +1 yıl Zamanını bekliyor. Yakında altından kaçarsın Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin? Zaman derken ne zaman sence erkekler daha iyi bilir Yorumla olgunlukmu +1 yıl Nikah sonrası işte Yorumla Soran +1 yıl Süper o zaman akrep erkeği bir başkadır tek bir bakıştan etkiliyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl Frikik sever. Kazara kilodunu görse çıldırır Yorumla Soran +1 yıl Güzellll cilve etkilemek de kolay o zaman Yorumla olgunlukmu +1 yıl Anında kalkar Yorumla Soran +1 yıl Onu hallederim yatakta sınırsız ve sert olması yeter bana Yorumla olgunlukmu +1 yıl Ama tek bir sorun var Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla olgunlukmu +1 yıl Sınırı yoktur akrebin Yorumla olgunlukmu +1 yıl Farklı istekler olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Boğa erkekleri daha azgındir, akrep daha hırpani ölüme varan deneyimler yaşamayı sever yatakta boğa tatlı tatlı sevişmek ister..
Kendi ilişkimden biliyorum akreplerin libidosu çok yüksektir sevgilim ve bende akrebiz
Nasıl cinsellikte
Evet verir bence akrep kadınkarı çok istekli olur
Ben akrebim. Fazlasıyla istekliyim. Sevgilim de akrep
Şu an da iştekli misin hikayemi okumak ister misin
Olur
Atayım oku gl
Erkeğin her türlüsü sekse önem verir
Cinsellikten hiç bahsetmeyen sevgili bile mi?
Evet
Evet fazlasıyla önem veren biriyim
Sekse önem vermeyen erkek mi var
Burçlara takılma
fenayızz
Verir
Cokkkk
Akrep misn
Evet
İki akrep yatakta nasıl olur sence
Çok Fena Düşünemezsin Bence 🤤
Yaa sevgilim akrep endişeliydim yatak konusunda ben çok istekliyim çünkü
Merak Etme Çok Memnun Kalırsınız
😍😍😍😍 sınır tanımam ben ya onun da öyle olmasını istiyorum
Oooo Fantezilerin Var Yani
Sınırsız hemde cinsellikte şiddet hariç sınır olmaz diye düşünüyorum iki akrep olunca da işler başka olur bence 😍
Ben Iskence Seviyorum Benim Kız Arkadasimda Pek Orali Degildi Ama Şu an Benden Çok İstiyor
Evet
Fazlasıyla
Akrep misin
Evet
İki akrep nasıl olur sence yatakta
Fazla ateşli. Kavga da seks de bitmez
Yaa sevgilim akrep endişeliydim yatak konusunda ben çok istekliyim çünkü
O senden fazla olur. Dedim ya birbirinize tecavüz edersiniz resmen
Oha ciddi misin 😍😍😍😍 bana da hiç cinsellikten söz etmedi asla bu konuda konuşmadık öpüşürken bile çekiniyordu kaç buluşma sonra öpüştük
Nikahlı olmak başka bir şey
Yani evlendikten sonra açılır diyosun
Her ortamda temas ister
Şimdi böyle cinsellikten bahsetmemesi güzel ama bana biraz isteksiz hissi verdiği için korkuyordum açıkçası çünkü ben hep isterim onun da benden daha istekli olmasını istiyorum
Zamanını bekliyor. Yakında altından kaçarsın
Ciddi misin? Zaman derken ne zaman sence erkekler daha iyi bilir
Nikah sonrası işte
Süper o zaman akrep erkeği bir başkadır tek bir bakıştan etkiliyor
Frikik sever. Kazara kilodunu görse çıldırır
Güzellll cilve etkilemek de kolay o zaman
Anında kalkar
Onu hallederim yatakta sınırsız ve sert olması yeter bana
Ama tek bir sorun var
Nedir
Sınırı yoktur akrebin
Farklı istekler olabilir