Cinsel Yaşam Hemcinsinize dokunmak zevk veriyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hemcinsinizle sevişmek ya da dokunmak hoşunuza gider mi Hemcinsinize dokunmak zevk veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Herkese hepsine değil ama bir arkadaşım var ben cok değil ama o beni ellemeye başlayınca hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
CanKara11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Zevkten kastım iyi hissettiriyor her eli değene asık olacak halimiz yok 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşim bu aralar takık buna ama bende böyle bir durum yok 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gitmez düşünmedim bile bana karşıt cinse temas çekici geliyor 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Biseksuelim yapiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayılırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece ayaklarına dokunmak 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Fetişin mi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında tam ayak fetişim yok, gıdıklamayı seviyorum. Ayaklarının altına dokunup gıdıklamak, o anki tepkisi, gülmesi aşırı zevk veriyor. Yorumla Soran +1 yıl Bende bayılıyorum yavaş yavaş ayaklarımın altının gıdıklanmasına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlginç, ilk defa bunu seven birini gördüm Yorumla Soran +1 yıl Bayılırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bağlanıp gıdıklanmak ne hissettirir bu şekilde, Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hoşuma giderdi ve isterim 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce yaptın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokkk önceden lise zamanı Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak ister misin özelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok anlatılacak bir durumu yok ergen kafası ama şu an olgun biri olarak yaşamak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hangi derecede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derece derken? Yorumla Soran +1 yıl Yani ne yaşamak istersin ne kadar ileri giderisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şeyi yaşamak istiyorum ama geçici değil tamamen hayatımda olsun her anlamda Yorumla Soran +1 yıl Hemcinsin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evettt bir kadın Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi öyle birini bulamadım daha Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bazen 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Neden bazen Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bazen hoşuma gidiyor bazen gitmiyor nedenini bilmiyorum. Sanırım bu yüzden biseksim Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Öyle. Ama bazen ciddi anlamda çok zevk alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende çok zevk alıyorum o yüzden merak ettim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Denedin mi hiç Yorumla Soran +1 yıl Çok önceden Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Özlemiş gibisin Yorumla Soran +1 yıl Gibi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Belli Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Neden asık suratın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bi düştüm Yorumla Slalombebeğim +1 yıl yok mu çevrende hemcinsin Yorumla Soran +1 yıl Yok kabul edecek yok yani Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çok zor Bi durum. Hoşlandığın var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bu daha da zor işte. Yorumla Soran +1 yıl Haha yok ya benim yalnız kalma sorunum yok Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Derken 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Yok yani yalnız kalmam ben Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kalmazsın tabi ya niye kalasın 😁 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Yaniiii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaptınız mı daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Anlatabilir misim özelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Açarsan yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
SevdimmSenİ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl En nefret ettiğim şey ıyy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkese hepsine değil ama bir arkadaşım var ben cok değil ama o beni ellemeye başlayınca hoşuma gidiyor
Zevkten kastım iyi hissettiriyor her eli değene asık olacak halimiz yok
Eşim bu aralar takık buna ama bende böyle bir durum yok
Benim hoşuma gitmez düşünmedim bile bana karşıt cinse temas çekici geliyor
Biseksuelim yapiyorum
Bayılırım
Sadece ayaklarına dokunmak
Fetişin mi var
Aslında tam ayak fetişim yok, gıdıklamayı seviyorum. Ayaklarının altına dokunup gıdıklamak, o anki tepkisi, gülmesi aşırı zevk veriyor.
Bende bayılıyorum yavaş yavaş ayaklarımın altının gıdıklanmasına
İlginç, ilk defa bunu seven birini gördüm
Bayılırım
Peki bağlanıp gıdıklanmak ne hissettirir bu şekilde,
Hoşuma giderdi ve isterim
Daha önce yaptın mı
Çokkk önceden lise zamanı
Anlatmak ister misin özelden
Çok anlatılacak bir durumu yok ergen kafası ama şu an olgun biri olarak yaşamak istiyorum
Hangi derecede
Derece derken?
Yani ne yaşamak istersin ne kadar ileri giderisn
Her şeyi yaşamak istiyorum ama geçici değil tamamen hayatımda olsun her anlamda
Hemcinsin mi
Evettt bir kadın
Süper
Tabi öyle birini bulamadım daha
Bazen
Neden bazen
Bazen hoşuma gidiyor bazen gitmiyor nedenini bilmiyorum. Sanırım bu yüzden biseksim
Hmm anladım
Öyle. Ama bazen ciddi anlamda çok zevk alıyorum
Bende çok zevk alıyorum o yüzden merak ettim
Denedin mi hiç
Çok önceden
Özlemiş gibisin
Gibi
Belli
:(
Neden asık suratın
Bilmem bi düştüm
yok mu çevrende hemcinsin