Cinsel Yaşam Kendinize dokunmak hoşunuza gidiyor mu? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Elini cebine atınca, aletin geliyorsa fakirsin 😂 Kendinize dokunmak hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır hoşuma gitmiyor. başkası dokunursa güzel olayı orada çünkü 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gidiyor😄Canim bedenim, çok da güzel 😂 2 8 Yorumla Oksitosin +1 yıl Niye böyle yapıyorsun 😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Ne yapıyorum Yorumla Oksitosin +1 yıl Canımı çektiriyorsun. Ben küçükken köye gittiğimde, köyde bakkal olmadığı için çikolata vs alamazdım. Babası kasabadan gelen bir kız da çikolataları kucağına toplar gelirdi yanıma; bak babam bana şehirden neler almış sende de var mııı derdi 😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl 😂Çikolata olduğumu öğrendim az önce Yorumla igdonducakss +1 yıl Sende de var mıığğ Yorumla igdonducakss +1 yıl 😅 Yorumla Oksitosin +1 yıl Yok benimkiler seninkiler kadar güzel değildir. Benim yerimede sev 😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Olur olur 😂 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben de hep yapıyor hemcinslerim de yapıyor bunu bana sınır oluyorum ama neyse 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dokunmak karşı cinse dokundurtmak her zaman hoşuma gider 1 0 Yorumla
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Haz verdiği sürece bırakmak mümkün değil 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hiç denemedim 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Tamam, deneyince söyle ama Yorumla ohshiit +1 yıl olur Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gider. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır hoşuma gitmiyor. başkası dokunursa güzel olayı orada çünkü
Gidiyor😄
Canim bedenim, çok da güzel 😂
Niye böyle yapıyorsun 😂
Ne yapıyorum
Canımı çektiriyorsun. Ben küçükken köye gittiğimde, köyde bakkal olmadığı için çikolata vs alamazdım. Babası kasabadan gelen bir kız da çikolataları kucağına toplar gelirdi yanıma; bak babam bana şehirden neler almış sende de var mııı derdi 😂
😂
Çikolata olduğumu öğrendim az önce
Sende de var mıığğ
😅
Yok benimkiler seninkiler kadar güzel değildir. Benim yerimede sev 😂
Olur olur 😂
Ben de hep yapıyor hemcinslerim de yapıyor bunu bana sınır oluyorum ama neyse
Dokunmak karşı cinse dokundurtmak her zaman hoşuma gider
bazen
Haz verdiği sürece bırakmak mümkün değil
hiç denemedim
Tamam, deneyince söyle ama