Anal ilişkide daha az acıması için ne yapabilirim. Nasıl zevk alabileceğim bir hale getiririm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbebişş bir kere anestol kremi bol bol deliğinin iç duvarlarına kadar kendini parmaklamak suretiyle içeri sürüceksin ama bol bol sür deliğinin üzerinde katman şeklinde kalsın 15 20 dakka önce sürki krem orayı uyuştursun sonrasında muhtemelen köpek pozisyonunda deniceksin partnerin deliğini zorlanken sen bekleme giricek diye ıkınmalısın önce birazzz ıkın sonra ona hadi ittir diye konuş sonra bir tutam acıyabilir o sıra kendini kasıcaksın bu kesin bu yüzden ona söyleki git gel yapmasın o evreyi bi atlat ufak ufak küçük git geller yapmalıki zevkini hissetmelisin içine yerleşince zaten ufak ufak ıkınmalısın anal delik full kas ve sinir yapısı çok olduğu için acıcaktır biz bunu minimuma indirip zevk hazzını yakalıcaz mutlaka anestol marka veya farklı marka uyuşturucu kremler kullan eczaneye sorabilirsin ayak tabanıma uyuşturucu ve kısa sürede etki edicek bir krem istiyorum de niye derse bazı günler topuklu giyiyorum tabanım acıyor konsantre olamıyorum dersin böylelikle iyi bir krem alabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnal uzmanı geldi çekilin
Anal için ilk şart iki tarafın istekli olması gerekir. Sonrasında olay tamamen erkeğin tecrübesine kalıyor.
Erkek kişisi bodoslama giriş yapmamalı ön sevişmeyi uzun tutmalı kadınına oral yaparken parmağı ile de anal çalışıp onu hazırlamalı. kayganlaştırıcı kullanılmıyorsa vajina suyu ve tüktük ile anal iyice ıslatılmalı ve kayganlaştırılmalı.
Giriş için acele edilmemeli yavaş yavaş denemeler yaparak olay gerçekleştirilmeli.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikolojik ve fiziksel olarak rahat olman gerekiyor, ilk giriş olabildiğince yavaş olmalı ve girdikten sonra biraz bekleyip alışması için zaman vermeli ve masaj yağı ya da bebek yağı türevi yağlar kullanılmalı böyle yaparsan aşırı keyif alırsın ir de dipnot olarak söylemeliyim ki İlk girişte canının yandıysa o ilişkiden keyif alamazsın hiç deneme yarım saat bir saat bekle sonra tekrar deneyin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvvela uzun süreli bir ön sevişme oral ve hatta rimming şart anal bölgeye masaj plug veya parmak ile yapılmalı bol kayganlaştırıcı kullanılmalı anal yapılırken klitoris de uyarılmalı yanlış tekniklerden kaçınmalı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle tuvaletini yap ardından temizliğini yap. İmkanın varsa lavman daha güzel olur. Daha sonra önsevişme ve yağlı masaj ile kaslarını gevşetsin partnerin. Sonra parmakla hafif gir çık yaparak sürtünün. Prezervatif kullanacaksanız taktıktan sonra sen kucağa geç ve kayganlaştırıcı sürüp üzerine yavaşça otur.
Acele etmeyin anal zor iştir sabır gerektirir. Sen alışana kadar üstte kal sonra partnerin ipleri eline alabilir. Anal yaparken klitorisini okşamanı tavsiye ederim kesinlikle. Bide acı seviyorsan sert davranabilir partnerin10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı jel kullacaksın ve ilişki öncesi oraya masajlarla gevşettireceksin ve bunu yapmasını bile birine yaptıracaksın ki acı yerine zevk alabilesin
00 Yorumla
+1 yılErkeğine bağlı bu senin elinde olan bir şey değil ve penis yapısı birde benim gibi kalınlık varsa mesela geçmiş olsun kayganlastirici falan nafile.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle orayı iyice gevşetip ondan sonra girerse daha rahat olur içinde gidip gelirken pozisyon rahat olursa çok daha güzel zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılO deliğin büyümesi gerek önce onu hallet uzun ön sevişme olsun bir de hemen sokmayın alıştırın tamamen girmesi 20 dk yı bulsun ve bene yağı kullanın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen saaaalak mısın. mecbur musun anala. neden erkeğe kölelik yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir süre sonra bende zevk alıyorum
+1 yılİlk girerken hayvan gibi girmesin
Yavaş yavaş 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Önce sadece ucu. Snra yavaşça kafası, sonra...
Kaç kez yaptın. Karsındaki tecrübesiz mi canını acıtmış
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. fazla anal yapmak iyi değil
kadın sağlığı açısından00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru ve yeterli uyarım ve ön hazırlık
Doğru pozisyon
Nazik yaklaşım00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş olun öncesinde parmak ile genişletip öyle deneyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbol kayganlaştırıcı, kontrolün sende olması, sabırlı erkek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsu bazlı kremler. gün içinde anal plug kullanımı ile alıştırabilirsin kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıradan dene; penisi en küçük olanla devam edersin.
11 Yorumla- +1 yıl
Kdkdkdkd
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnestol pomad ve kayganlaştırıcı kullan çok sağlam ikili bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaynak mısın oradan isteme sonra mikrop kapacaksın annenlerde anlayacak rezil olursun, SLK seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanılıp atılıyorsunuz farkında değilsiniz de veya işinize gelmiyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanaldan zevk alamazsın bagırsağa sokup acıması normal el kremi kullan dicem ama her türlü bagırsakların zarar görebilir kanama olabilir yırtılabilir.
00 Yorumla
+1 yılPartnerin tecrübeli olmalı paldır küldür olmaz o iş
00 Yorumlakendını sıkma bol krem ya da az alkol
037 Yorumla
Soran+1 yıl😅alkol ne icin
Soran+1 yılAa mantıklı 😌
Soran+1 yılYa zaten yapıyoruz ama ilk girişte çok acıyor
Soran+1 yıl2-3 kere yaptik
Soran+1 yılTeşekkür ederim denemeye devam o zamann
Soran+1 yılHepsini yapıyoruz da analda içime bosaliyor zevkli oluyo
Soran+1 yılAnalda bende zevk alıyorum içime boşalmasını seviyorum
Soran+1 yıl22 yaşım
Soran+1 yılMınyonum
Soran+1 yılDenedimm
Soran+1 yılBiraz daha iyi ve rahat
Soran+1 yılBirazcık alkol kremi de bol sürdüm
Soran+1 yılİçime boşalması falan çok güzel oluyor
Soran+1 yılEv ama erkek arkadaşımın penisi küçük çok zevk almıyorum
Soran+1 yıl😅 saymadım
Soran+1 yılYanii hızlı demeyelim de herkesten tatmin olamıyorum
+1 yılVazelin alın kanka iki taraf için daha rahat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendını rahat bırakmalısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vazelin kullan benim kız arkadaşım öyle yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden anal yapoyon peko
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşi bilen birine bırak kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Doğru pozisyon ve krem.
00 Yorumla
+1 yılBiraz sana daha çok partnerine bağlı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma elbette yapılabilecek bir şey vardır
- +1 yıl
Anlatırım yaz istersen bana
+1 yılErkekmisin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe mana
- +1 yıl
Soru bu basit
Soran+1 yılDegilim
- +1 yıl
Sevindim buna 😏😏
Soran+1 yıl🙄sebep
- +1 yıl
Kadinlari seviyorum 💓
+1 yılSevgili mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Acı kaçınılmaz
00 YorumlaAnal plug almalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Parmağınla
00 Yorumla
+1 yılSana yardimci olayim
00 YorumlaKrem
00 Yorumlakrem kullan
00 Yorumla
+1 yıltecrubelı erkek lazım senı daha mutlu edecek
01 Yorumla- +1 yıl
kac deneyımın oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat bırak kendini
10 Yorumlakrem
33 Yorumla- +1 yıl
sen anal yaptın mı hiç
- +1 yıl
@abuzittinnn11 evet
- +1 yıl
Profildeki sensen sana anal giren nasıl kıymış ya
kremle
00 Yorumla