Kız bana aşık ama ben bişey hissetmiyorum cinsellik için çıkma teklif etsem olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaçık açık söyle, sana karşı bişi hissetmiyorum, ama cinsel olarak bi çekim var, sevgili olmak yerine f*ckbuddy olmak istersen bu şekilde bir ilişkiye hayır demem. ama diğer türlü duygusal olarak bir birliktelik istemiyorum dersin. kabul edip etmemek ona kalır artık.
09 Yorumla
Soran+1 yılKnk Türkiyede böyle bişeyi türk kızına mi soyliyim sence Almanya mi bura?
- +1 yıl
kızın sana aşık olduğunu davranışlarından mı seziyorsun yoksa bunu sana söyledi mi?
Soran+1 yılDışarıya çıkıp ne zaman bir yerlere gitsem her gün her gün sürekli beni takıp ediyor ve bu olay 3 senedir devam ediyor
- +1 yıl
takip mi ediyor? bu bildiğin taciz?
Soran+1 yılburada soruncada aşıktir diyorlar işte
Soran+1 yılBende diyorum işte cinsellik yaşamak için teklif edim o kıza olmaz mı sence
- +1 yıl
hayatında başka biri yoksa olabilir ama kıza vaatlerde de bulunma en azından
Soran+1 yılNasıl yani vaatler
- +1 yıl
işte ileriye dönük evlilik muhabbetleri falan, sakın girme o konulara. o açsa da ben genel olarak evlilik düşünmüyorum dersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Olur olur...
Seni cinsel anlamda kullanmak istiyorum... Sonra herkes kendi yoluna gitsin dersin...
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkesin karakteri aynı mı hem severim hemde cinsellik yaşarim herkesi aynı kefeye koyma
Soran+1 yılNe olur herşeyede olur diyor
Soran+1 yılBeni ayrı kefeye koyana bak kendisinin görüşleride full cinsellik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik dışında ne verebilir ki ortadoğudaki bir kız sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılOda doğruda aşiksa cinsellik ister mi sence? boş yere gidipte teklif etmiyim ben cinsellik olmadan sevgili olmam şimdi
- +1 yıl
seni kandırmaya çalışacak
sürekli
evlenmek adına ülke kızı
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum ya evlenmeden cinselliğe karşı olanlar oliyor o yüzden benimde hevesim kalmadı artık
- +1 yıl
yaşlarınız kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kardeşine biri o şekilde yaklaşsa tepkin ne olurdu onu düşün. bu kadar basitlestirmeyin bu konuları artık
028 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kız niye beni bu kadar zamandir takip ediyor onun kız kardeşini 3 senedir takip etseler ne olurdu?
Soran+1 yılHayata biraz ayak uydur ayak bu öyle yapmış şu şunu demiş diye yaşarsan yaşiyamazsin zaten bak bende öyle yapıyorum söylenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKiz seviyor diyorsun senin yapacağın şey kızı cinsel olarak kullanmak hiç duygularini düşünmüyorsun. sonradan ne olacağını da bir anlık heves için.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden cinsellikse hayata ayak uydurmak değil. he duygularla oynamak hiç değil. guhahlarinizi hayat ayak uydurma diye ortmeyin yanlış işler bunlar
Soran+1 yılBen onu demiyorum başta söyledin ya kız kardeşine biri bu şekilde yaklaşsa diye söylemişsin sen bende sana diyorum ki bu kız beni takip etmiş ya hani bu kızın kız kardeşini farz et ki 3 senedir takip etsinler sen burada gelip o takip eden erkeğe neler neler soylerdin ben bunu söylüyorum
Soran+1 yılKız yapınca bişey demezsin erkek yapsa erkek takip etse sapık derdin her bo*u soylerdin sonrada gelmişsin cinsellik istiyorum diye bana laf atıyorsun sanki kızın yaptığı çok güzel birşeymiş gibi
Cevap sahibi+1 yılHer ikisindede tepki veririm de. seni yıllardır uzaktan izleyip zararı dokunmayan kişi demektir ki seviyor. kız erkek farketmez. kotu niyeti olsa zaten polise şikayet edilir. kizin takip etmesi seninde hoşuna gidiyor demek ki. benim demek istediğim sevmiyorsan kız seni seviyorsa onu cinsellik için yaklaşma. o bile bir bağ insan arasında karı kocalar yapıyor onu. bakma millet normalmiş gibi yapıyor
Soran+1 yılAynen aynen kizin takip etmesi iyi bişey doğru iyi bişeyse niye hapis cezası var peki bu meretin? Herkes birbirini takip etsin o zaman çok iyi bişey madem
Soran+1 yılHer seven bundan sonra birbirini takip etsin
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi diyelim kız psikopat manyak takip ediyor seni senin kızla bir şey yaşamak istemen ya kandırıp seni saplarsa bıçağı nasıl guvenipte ilişki yaşamayı düşünüyorsun bu daha tehlikeli
Soran+1 yılHe beni takıp ediyor yaptığı şey taciz üstüne bide beni biçakliyacak he?
Cevap sahibi+1 yılAlemsin ha😂
Soran+1 yılBen dicegimi dedim sen bana diyorsun cinsellik istemen kötüdür diye ama oda işte beni durmadan takip ediyor onun yaptığıda kötü bişey ben nasıl o kızın beni 3 senedir her gün aralıksız beni takip etmesine sesimi cikarmadiysam o kızda ben cinsellik istediğim zaman bana bişey demicek.
Soran+1 yılTutturmuşsun bide evlenmeden cinsellik sanki herkes çok iyidirde herkesin kı*ında kocaman robot benim kı*ımdada küçücük bir çöp var
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim. kiz seni takip ediyor bir şey demedim o benim cinsellik istediğim zaman bir şey demicek demek kadar tuhaf bir şey duymadım. sen istesen kızım niye takip ediyon deyip sorabilirsin önce bunu sor ona göre hareket et. Sen bilirsin senin hayatın ben kendimce fikrimi dedim. ölç tart biç
Cevap sahibi+1 yılSanki herkes çok iyidir de demişsin. sen herkese bakmican herkes kendinden mesul sende kendinden mesulsun. biri camdan atladı diye ay dur bende atlim demek herkesi demen.
Soran+1 yılEe tamam niye o zaman diyorsun evlenmeden cinsellik olmaz diye ben istiyorum yani ihtiyaçtır bu
Soran+1 yılBen cinsellik olmadan sevgili olmam isteyen böyle kabul etsin beni istemeyende gitsin keyfi bilir ben iyi bir insanım kendimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden olmazda ondan diyorum olur deyip günah olanı mi savunayim
Soran+1 yılEe millet hep iki yüzlüdür yalancıdır üç kağıtçidir onlar o kadar günah işliyor ne olacak peki onların hali
Soran+1 yılo zaman o kızında yaptığı günah beni takip edip özel hayatımı gizlicene izliyor hep benim
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendi günahının bedelini ödeyerek
Soran+1 yılEvet ama herkesin kendi kararı bunada saygı duy ben cinsellik olmadan ilişki kurmam mesela sen öyle düşünmüyorsan saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılEvet herkesin kendi kararı ve kendi günahı ne yaparsa insan kendine yapar
Soran+1 yılSen o kızı bide savunuyorsun acaba yarın bir gün senin başına gelse ne yapicaksın bende onu merak ediyorum seni bir erkek her gün takip etse acaba ne yapicaksın demişsin ki bide seni seviyor takip ediyor seviyorsa o zaman gelip söylicek ya da bunu belli edicek işaret filan vericek seviyorsa o zaman şey yapsın hayatının sonuna kadar hep takip etsin beni madem seviyor sen öyle diyorsun ya öyle yapsın
Soran+1 yılseviyor nereye kadar seviyor böyle sevgi nerde görülmüş ilk defa görüyorum böylesinide 3 senedir takip ediyor hiç bişey demiyor ve seviyor ilginç bir sevgi cidden...
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyi savunmuyorum olasılıkları söyledim kızı tanımam etmem. benidw okul zamanı takip etmiş ama ben farketmemisim kişi hayatimda birini istemediğimi okuly bitirip gitmek istediğimi biliyordu yıllar sonra kendini ailevi sorunlarini çözüp bana öyle yazmıştı yıllardır sevdiğini söyledi insan bazen açılamıyor bir sebep oluyor.
Soran+1 yılBen cinsellik olmadan sevgili olmam yine soyliyimde açılsada yani bellidir benim düşüncem değişmez
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamammen aynı durumdayız bende kararsızım valla
00 YorumlaOlur ama verir mi bilmem
03 Yorumla
Soran+1 yılAşiksa verir mi acaba hoslanti değil yani aşk, insan aşık olduğu kişi ile cinsellik yaşamak ister bence
Soran+1 yılDeğil mi? İnsan aşık olduğu kişi ile cinsellik yaşamak ister sonuçta yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne