Ortam tacizci dolu. O iğrenç insanlar gibi gizli saklı sinsice davranmak istemiyorum. Çok hoşuma giden beni benden alan bir kız var. Onun yakınlarıma gelmesiyle kimyam değişiyor. Kendimden geçiyorum. Artık onunla bir ilişkim olsun istiyorum. Her anlamda birlikte olmak istiyorum.
Yaklaş ilgisi varsa konuşur zaten
İltifat etme kız kendi konuşmadıkça konuşma zaten anlamıştır
Yürü kıza işte ne biliyim eve çağır yemek falan hazırla içki ve yanında güzel bir yemek sonrasında zaten olacağı varsa o da senden Etkilenirse isterse olur sakın teklif falan ediym deme
1
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
sen nerde yaşıyorsun? Burası amerika mı almanya mı rusya mı?
bu kadar kolay mı diyorsun? Çevrede sizi izleyen bu kadar göz varken. Çalıştığım iş yerinde durum biraz farklı. Ayrıca Türkiye hala mahalle baskısının olduğu bir ülke.
kız evden işe işten eve takılan bir tip. Ayrıca dedikodu çok fazla. Okul içinde görüşmemiz dışında çok fazla imkanım olmuyor. Bir yolunu bulup onu yemeğe davet edebilirim ama gelmezse bir daha yaklaşamam.
zaten kız erkeğin bakışından anlamaz mı? İstediği kadar saklasın hoşlanan bence ele veriyor kendini. O yüzden akışına mı bırakayım? Sadece daha çok konuşturayım benimle konusun olmaz mı?
En İyi Cevaplar