Bana ilgisi o kadar fazla ki, ben uzak durdukça o dibimden ayrılmıyor 🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle cinsellik yaşayabilirsin ama herkesle ilişki kuramazsın. Kadınlar cinsellik yaşadıktan sonra partnerine bağlanma eğilimindedir. Kendinden küçük bir erkeğe bağlanmayı göze alarak ilişkiye girmelisin,
Diğer yandan o yaştaki erkeklerin büyük çoğunluğu cinsel deneyim sürecindedir ve sadakat oranı azdır.
120 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bana karşı yoğun duyguları olan o. Benim sadece ilgisi hoşuma gidiyor. Ama beraberlikten sonra bağlanır mıyım diyosunuz?
- +1 yıl
Bağlanma ihtimalin var tabiki.. Siz biz erkekler gibi değilsiniz. Biz bedenimizle yapıyoruz siz ruh+bedenle
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Ayrıca senden cinsellik taleb eden erkeğin kurduğu cümleleri beyni ve ruhu söylemiyor. Aşağıdan gelen uyarılarla dile geliyor. Cümleler ne kadar romantik ve masum görünürse görünsün. Sana gerçekten bağlı olan erkekle ilişkiye girmelisin. Sana bağlanacağını vaad edenle değil
- +1 yıl
@XAmigdalax dediğin hem saçma, hem yanlış. Öyle olsa bütün kadınlar seks yaptığı erkeğe aşık olurdu. Fah*şeler bir sürü erkekler seks yapıyor. Neden aşık olmuyorlar? Kadınlar da erkekler gibi bedenlerini tatmin etmek için sevişir, ruhlarını tatmin etmek için değil. Eğer kadınlar ruhla seks yapsa sadece aşık oldukları kişiyle seks yapabilirdi. Bilgin yok, fikrin var. Müşterisine aşık olan esc*rt yok ama esc*rta aşık olan müşteri çok var. Çünkü erkekler olarak kadınlara karşı çok zayıf olduğunuzdan dolayı kadınlara çok çabuk bağlanıyorsunuz ama kadınlar erkeklere düşkün değil bu yüzden hemen değil, uzun sürede bağlanırlar. Dediklerin mantık ve gerçek dışı. Eminim ki hiç bahsettiğin gibi kadın görmemiş ve duymamışsındır. Hiç kimse öyle kadınlar görmüyor ve duymuyor. Yani seks yapan erkek kadına bağlanır, kadın erkeğe değil çünkü erkek kadına karşı zayıftır.
- +1 yıl
@Gece__Meleği Atladın ama ben sosyal istatistiklere dayanarak iddia etmem hiçbir bilgiyi. Bir doktor olarak biyolojik süreçlere dayandırırım söylediklerimi. Kadınlar ilişkiye girdikleri her erkeğin DNA sını taşırlar. Erkekler ilişkiye girdikleri kadınlardın kırıntı taşımaz. Taşıdıkları bu DNA o kadınların bırak beyinlerine işlemeyi, ileride doğuracakları çocuklarına bile geçer. O DNA kendileri farketmesede ölene kadar vücutlarında onları etkileyerek var olur. Araştırabilirsin.
Diğer yandan,
Ben erkekler yattıkları kadınlara aşık olmazlar demedim. Ama bu oran çok azdır. Genel anlamda ilişki sonrası sokağa atılan hep kadınlar olur.
Ben bir erkek olarak sizi düşünerek bilgi aktardım herkes kendi hayatını yaşar ve neticelerinden sorumludur. Ben buraya yazdığım önerilerimin arkasındayım ama sen yanlış yönlendirirsen bu soruyu soran kişinin vebalini alırsın.
- +1 yıl
@Gece__Meleği
Sitedeki videoyu izle
www.odatv4.com/.../oytun-erbastan-tartismali-aciklama-82349828 - +1 yıl
Konu DNA değil ki DNA ile ilgili dediklerini ben de biliyorum zaten ama sen yorumunda bundan bahsetmemişsin. Ben de bahsetmedim. DNA taşıması o erkeğe aşık olacağı anlamına gelmez. Amacı kadını duygusal ilişki yoluyla kandırıp cinsel ilişkiye girmek olan erkeklerle seks yapan kadınlar sokağa atılır ve hüsrana uğrar. Eğer erkek niyetinin seks olduğunu belli ederse, duygusal ilişki yoluyla seks için kadını kandırmazsa kadın seks sonucu erkeğe bağlanmaz. Sen yanlış yönlendirmişsin, ben değil. Filmlere göre konuşuyorsun. Yukarda dediğim gibi sadece kandırılan kadınlar seks sonucunda erkeğe aşık olur. Eğer erkek direkt kadına amacının seks olduğunu söylerse ve kadın da kabul edip seks yaparsa aşık olmaz ama erkek başta duygusal olarak bağlayıp seks amacına ulaşıp kadını bırakırsa kadın seksten önce aşık olduğundan, bağlandığından dolayı seks sonucu üzülür. Seksten sonra aşık olan kadın milyonda birdir. Arkadaşlarımın çoğunun aktif seks hayatı var ve sürekli anlatırlar seks hayatlarını. Onlardan hiç duymadım böyle bir şey. Genelde erkekler yattıkları kadınlara aşık olurlar çünkü erkekler kadınlara karşı zayıftır ama kadınlar öyle değildir bu yüzden kadınlar hemen aşık olmazlar. DNA örneğin çok alakasız olmuş. Erkekler olarak kadınlara çok düşkün olduğunuzdan dolayı sizi tatmin eden bir kadına bağlanmamanız zor. Sanal seks sonunda bile bağlanıyorsunuz. Başıma geldi. Çok zor kurtuldum. Verdiklerin bilgi değil, zan. Eğer dediklerin gerçek olsa kadınlar bunu yaşardı ama yaşamadıklarına göre gerçek değil. İnsan fiziksel ihtiyaçtan dolayı seks yapar, ruhsal ihtiyaçtan dolayı değil ama erkekler kadınlara düşkün oldukları için seksten sonra bağlanırlar. Kadınlar da erkekler gibi fiziksel tatmin için seviştiklerinden dolayı sokağa atılmaz. Tatmin için sevişen kadınların %100’ü sokağa atılmıyor çünkü amacı zaten sevişmek.
- +1 yıl
Seksten sonra sokağa atılıp üzülen kadınların %100’ü başta erkeğe duygusal olarak bağlanmışlardır. Hiçbir kadın seksten sonra bağlanmaz. Sokağa atılan kadın zevk için değil, sevdiği için sevişen kadındır. Bir erkek kadına bağlı olduğunu, onu sevdiğini söyler ve kadınla seks yaptıktan sonra onu bırakırsa bu erkeğin amacının seks olduğu anlamına gelir ve bu yüzden kadını kendine bağlamıştır. Yani kadını erkeğe bağlayan seks değil, duygulardır. Eğer bir erkek seksten sonra kadına bağlanmamışsa onu kullanıp atılan bir şey olarak gördüğü için bağlanmamıştır. Sen yanlış yönlendirdiğinden dolayı vebalini sen alırsın.
- +1 yıl
@Gece__Meleği Neyin vebalini alırım :D Seks yapmazsa benim yüzümden üzüleceği vebali mi?
Bir zıplar iki zıplar sonra birine takılı kalır. Hep öyle olur.
Şu konuda katılıyorum sana evet erkeklerde kolay aşık olur hale geldi artık. Beta erkek modeli
Ben tartışmayacağım GeceMeleği bence gerek yok. Arkadaşımız oturur düşünür. - +1 yıl
Senin yüzünden mahrum kalacağı vebalini alırsın. Ben de tartışmak istemiyorum. Çünkü zaten diyeceğimi dedim. Ne desek tekrar söylemiş oluruz aynı şeyleri.
- +1 yıl
@Gece__Meleği Seninle benim sekse bakış açımız farklı bence ondan.
Ben sadece bedenimle değil ruhumlada yaparım. Sadece aşağıdaki organların buluşması değil, aynı zamanda dudaklarımızın vücudumuzun birleşmesi olarak bakarım sekse. Kadının sahibi olurum. Oda bana teslim olur. Gücümü hisseder bende onun kadınlığını hissederim.
- +1 yıl
Madem sadece bedeninle değil ruhunla da yapıyosun öyleyse neden erkeklerin sadece bedenle kadın hem beden, hem ruhla yaptığını söylüyorsun? Dudakların ve vücudun buluşması da bedensel bir şey ve organların birleşmesiyle vücudun birleşmesi aynı. Sen sekste itaatkar kadınlardan hoşlanıyosun anlaşılan. Ruhunla da seviştiğine göre seks yaptığın kadınlara aşık olabilirsin o zaman. Kadınlar ruhlarıyla sevişiyor bu yüzden aşık oluyorlar dediğine göre sen de aşık oluyosun. Kendinden biliyosun demek ki ruhla sevişince aşık olunduğunu. Bence ruhla sevişmek sadece aşık olunan kişiyle olur. Ayrıca, ben sana yazdığım yorumda soranı yönlendirmeye çalışmadım. Sadece dediğin şeyler yüzünden insanların yanlış bilgilenmemesi için düzeltme yaptım.
- +1 yıl
@Gece__Meleği
Gece Meleği,
Seks, gökyüzüne taşınıp ulaşılmaz kutsallıkta bir şey olmadığı gibi, ayaklar altında kalabilecek değersiz bir şey de değildir. Seks o anlık hayvani içgüdülerini doyurmak için mastürbasyon yerine uygulanabilecek kadar basit bir şey değildir. Seks insanların istese de istemese de , farketse de farketmese de ruhları ilede girdikleri ilişkidir ve sonuçları tek ya da çift taraflı aşkla bitebilir.
Her iki tarafta gecelik ilişki hususunda anlaşsa bile taraflardan birisi aşka gidebilir. Bence çoğunlukta kadınlar gider ama bu konuda tartışmayacağım kişisel yorumum.
Ben itaatkar kadın aramıyorum. Ben kadına gücümü hissettiririm. Aynı yataktayken sadece zevk değil güvende hisseder. Bana teslim olur. Kadınlığını bana sunar ve ben onun kadınlığına sahip olurum. Bu teslimiyet onu çok daha zirvelerde orgazm eder emin olabilirsin. - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=KG2GxwY7x9w
tavsiye ederim izleyin mutlaka - +1 yıl
Kurduğun cümlelerdeki tezatlığı seks hakkında süslü cümleler kurarak kapatmaya çalışmışsın ama olmamış. Tatmin olmak için sevişmekle mastürbasyonu bir tutamazsın. Bir insanın verdiği zevkle elin verdiği zevk aynı olamaz. Seks yapmak istemek hayvani içgüdü değildir. Her sağlıklı insan seks yapmak ister. Kendinle çok fazla çelişiyorsun. Az önce kadınların ruhla seviştiklerini söylerken şimdi insanlar diyosun. Ruhen zerre kadar sevmediğin biriyle de seks yapabilirsin. Ruhla seks yapılsa kimse aşık olmadığıyla seks yapamaz ve tek gecelik ilişki yaşayamazdı. Seks her ne kadar kabul etmesen de insanların sadece bedenleriyle girdikleri ilişkidir. Ruhla ilişkiye girilse fark eden sadece sen olmazdın. Aşık olmayan biri ruhla ilişkiye girmez. Sence çoğunlukla kadınlar gitse de mantıken erkekler gider çünkü erkekler kadınlara düşkündür, kadınlar erkeklere değil. Kadınlar tamamen konuya ve amaca odaklı olduklarından dolayı seks bitince partnerlerine aşık olmazlar ama erkekler kadına düşkün oldukları için aşık olabilirler. Sen objektif olamadığın için bu gerçeği görmek istemiyosun. Sekste hakimiyetin sende olmasından hoşlanıyosan itaatkar kadınlardan hoşlanıyosun demektir. Çünkü dominant kadın bu isteğin için uygun değil. Herkesin hoşlandığı şey farklı olduğundan dolayı “Bu teslimiyet onu çok daha zirvelerde orgazm eder emin olabilirsin.” demen saçma olmuş. Dominant bir kadın teslim olmaktan hoşlanmaz zaten bu yüzden dominanttır. Ruhuyla seks yapan aşık oluyosa bence sen ruhunla seks yapma çünkü aşık olabilirsin. Erkek olarak ruhunla seks yaptığın hâlde hiçbir kadına aşık olamamışsın ne ilginç çünkü erkekler kadına düşkün olduklarından dolayı onlara bağlanmaları kolaydır.
- +1 yıl
Sürekli kadınların seksten sonra aşık olacağını söylüyosun ama bunun için hiçbir neden söyleyemiyosun. Bu bile öyle bir şey olmadığının kanıtı. Erkek olduğun için subjektif baktığından dolayı böyle düşünüyosun. Seksin mastürbasyona yeğlenme sebebi seksin çok daha fazla zevkli olması. Ruhla sevişmekle teslimiyetin alakasını çözemedim.
- +1 yıl
gökyüzüne taşınıp ulaşılmaz kutsallıkta bir şey olmadığı gibi, ayaklar altında kalabilecek değersiz bir şey olmaması, anlık hayvani içgüdülerini doyurmak için mastürbasyon yerine uygulanabilecek kadar basit bir şey olmaması seksin sadece fiziksel olmadığı, ruhsal olduğu anlamına gelmiyor. Çok bilmiş bilmiş konuşmak seni haklı çıkarmaz ve itici gösterir.
- +1 yıl
@Gece__Meleği
Konuşmam sana bilmiş bilmiş gelebilir Gece Meleği,
Ama öyle değilim. Sadece fiziksel değildir demek sadece fiziksel değildir demektir ve sen ne demek istediğimi anladın. - +1 yıl
Bilmişlik taslayan insan konuşmaları olduğu için öyle dedim. Evet, ne demek istediğini anladım. Sözlerindeki tezatlığı kapatmak için süslü konuştun ve seksin sadece fiziksel olmadığını söyledin. Önceki yorumunda seksin kadın için hem ruhsal, hem fiziksel erkek için sadece fiziksel olduğunu söyleyip şimdi genel anlamda insanlar için hem ruhsal, hem fiziksel demen çok çelişiyor. Seks sadece fizikseldir çünkü fizikle yapılır, fiziğin ihtiyacıdır ve aşk gerektirmez. Eğer ruhsal olsa tek gecelik ilişki yaşanmazdı. İyi akşamlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılay bu yaştan sonra cocuk mu buyuteceksin o heyecana kapılma allah askina sadece cinsellik yasamak icin istiyosan bilemicem ama iliski olmaz kafa yapıları uyuyor gibi gelse de bi sure sonra bariz uyumsuzluklar ortaya çıkar ergenligini daha atlatamamıs biriyle 25 yaşındaki bi kadın ayni olmaz. cinsellik icin sadece diyorsan duygusallık katmadan yasayıp deneyebilirsin ona bisi diyemem erkekler gec olgunlasıyor zaten
411 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin küçük olmasına ne kadar takıntılıysan sadece cinsel ilişki anlamında sorduğu bu soruyu nerelere çekmişsin… Normal ilişkiden yani sevgililikten bahsetmiyor cinsellikten bahsediyor. Ne alaka bu yorum? Sana göre zaten kadın yaşlı bile olsa kendinen küçük erkekle evlenmemeli. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor😂😂😂 Eğer bir erkeğin gençliği bittiyse olgunlaşmıştır bu yüzden bir kadının kendinden küçük genç olmayan erkekle evlenebilir. Genç bir erkekle de evlenebilir öyle olursa kadın lider olur ama erkek büyük olunca erkek lider oluyor ve liderlik vasfı olmayan erkek cinsi lider olunca mutsuz ilişkiler oluşuyor.
- +1 yıl
@Gece__Meleği o sadece cinsellik için sormuş ama ben genel yanıtladım bunda seni geren şey ne ajahahahahajjsjsks benim kendimden 2 yaş küçük sevgilim oldu ben buna karşı biri değilim. kız orada cevaplarda o 19 yaşında ben 25 demis bu yaş farkına gore yanıtladım. Erkek 25 kız 31 yaşında olsa o 6 yaş mesela normal gelebilir çünkü karakter olarak da olgunlaşmış olabilir erkek (o yaşta da olgunlasmamıs olabilir de) ama 19 yaşındaki biri için düşününce ergenlikten öteye yorum yapamıyorum, benim düşüncem?
- +1 yıl
@Gece__Meleği senin algıladıgın sey 'erkek kadından buyuk olacak, kadın kendinden kucukle iliski yasayamaz' ama benim anlatmak istedigim bu degildi :Dd
- +1 yıl
Sadece cinsellik için sorulduğundan dolayı genel yanıtlaman anlamsız. Tek gecelik ilişki için bile yaş farkını önemsediğine göre normal ilişkide fazlasıyla önemser zaten. Beni bir şey germedi ama erkeğin küçük olması seni çok germiş. Sen erkeğin küçük kadının büyük olması için bir yaş ayrımı yapmamışsın bu yüzden kadın kaç yaşında olursa olsun erkek küçük olmalı diye anlaşılıyor bu yüzden öyle düşündüm. Bu yorumunda yaşla ilgili detay verdiğin gibi vermemişsin 25 kız 31 erkek olsa normal diyosun ama ilk yorumunda böyle bir şey yoktu ya o yüzden her yaş için diyosun sandım. Çünkü genelde erkek kaç yaşında olursa olsun kadından büyük olmalı diye düşünüyorlar.
- +1 yıl
Ay pardon “bu yüzden kadın kaç yaşında olursa olsun erkek büyük olmalı diye anlaşılıyor.” diyecektim.
- +1 yıl
@Gece__Meleği oke askım ne demek istediğimi anladıysan sorun yok cıtır erkek de sevebiliriz ergen erkek sevmeye karsıyım sadece shshshhsjsjdkd
- +1 yıl
Az sakin olun tartışmayın
Soran+1 yılKızlar çok tatlısınız 😂❤️ Benim sorum sadece cinsellik olaraktı. Dediğin gibi erkekler nasıl çıtır kız seviyolarsa bizde çıtır erkek sevebiliriz buna hiçbir erkek laf edemez çünkü hakları yok. Onlar kendinden yaşça küçük veya olgun istediklerinde hiç sorun yok biz küçük birisiyle beraber olmak isteyince nedense gözlerine batıyor pedofili vs diyorlar. 20 yas küçük biriyle olan bir erkeğe kimse pedofili demiyor ama. Soruda bahsettiğim çocuğa ben defalarca olmayacağını söyleyen benden uzak dur diyen tarafım. Ne yapsam dibimden ayrılmayan, bana karşı duyguları olan o. burada da kimin istediği belli oluyor aslında 🫠
- +1 yıl
Tamamdır 👍🏻 ☺️
- +1 yıl
@fridanınçiçekleri Tamamdır 👍🏻 ☺️
- +1 yıl
Aynen öyle. Haklısın soran. Erkeğin kendinden küçük kadınla beraber olması ne kadar normalse kadının da kendinden küçük erkekle olması o kadar normaldir. Hatta daha normal düşününce.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle pişman olursun senden cok kucuk sana hic bir anlamda ayak uyduramaz mutlu edemez seni cok küçük senden sana göre cocuk o daha tecrübeli birisi olmali bence fiyasko yasamak istemiyorsan uzak dur ondan ya da senden uzak durması gerektiğini söyle tatli bir dille imkansiz cok fark var de ümidini kaybetsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni görünce eli ayağına dolaşıyor o kadar etkileniyor ki. Defalarca uzak dur dedim yapamıyorum olmuyor diyo. Gözleri doluyor bunu benden isteme falan diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılEtkileniyor olabilir güzel alımlı bir kadinsan ) demek ki yeterli tonda uzak dur dememissin ciddi şekilde ki hala pesinde daha cocuk ergen yani seni görünce eli ayağına dolanan cocuk yatakta aninda gelir demedi deme
Soran+1 yılEvet tersleyemiyorum sanırım ben. Öyle bi karakterim de yok hep güzelce olmayacağını söyledim, ne yapmam gerekiyor uzak durması için 😔
Cevap sahibi+1 yılTamamen kurtaralım seni ondan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilik, evlilik gibi Ciddi ilişki düşünmüyorsan, cinsel ilişkiden pişmanlık duymazsin. Benim çok ilişkim oldu kendimden 5-6 hatta 8 yas büyüklerle. Hâlâ devam edenler bile var. Çok da memnun herkes hayatından. Neden pişman olacaksın ki?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılpişman olabilirsin evlenmeden yapma bence yoksa senden küçük olması sorun değil
10 Yorumla
+1 yılNeden pişman olasınız ki? Sadece cinsel ilişki sonuçta. Sevgili olacak olsanız düşünmenizi anlarım ama tek gecelik ilişkide yaşın ne önemi var?
47 Yorumla- +1 yıl
Olmuş bile o yüzden soruyo gibi
- +1 yıl
Ya yaşamadan nasıl pişman olacak? Pişman olup olmadığını soruyor sadece. Benle iletişim kurmak için saçmalama.
Soran+1 yılSen nasıl bi kraliçesin yicem seni ❤️ Tam olarak seninle iletişim kurmak için saçmalamış cidden hahah
- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim ☺️ aynen, baya saçmaladı. Sitede böyle erkekler çok var nedense. Flört uygulaması olarak kullanmaya çalışıyorlar.
- +1 yıl
O kişiye gireceği ilişkiden herhangi bir virüs kapmayacağını garanti ederek mi tavsiyede bulunuyorsun? Tek gecelik ilişki son derece tehlikelidir ne kadar korunursan korun. seks çocuk oyunu değil, bilmediğiniz etmediğiniz adamlara bacaklarınızı açmayın
- +1 yıl
@XAmigdalax sırf sana yazdığım yorum hoşuna gitmedi diye yorumumu arayıp bulmuşsun muhalefet olmak için😂😂😂 Bir Türk erkeği olarak kadınlara seks hakkında öğüt veremezsin çünkü Türk erkekleri seksle ilgili bir şey bilmez. Ben bunu garantisini veremem ve vermedim de zaten. Korunulan tek gecelik ilişkilerin çoğunda virüs kapma olmaz. Korunmalar %99 sonuç verir. Son cümlen çok saçma olmuş. Evet, seks çocuk oyunu değil bu yüzden sen seks hakkında fikrini belirtme. Çünkü yanlış konuşuyosun. Ben bilmediğim kişilere bacaklarımı açmam ve korunmasız seks yapmam. O senin kuruntun. Belli ki soran da dikkat ediyor ki bu soruyu soruyor.
- +1 yıl
@XAmigdalax dediğin hiçbir şeyin hiçbir kanıtı yok. Evet, tek gecelik ilişki sonrası virüs kapan çok ama sağlıklı bir erkekle yaparsa kapmaz. Tek gecelik ilişki sandığın gibi bir korku filmi olsaydı bu kadar yapan olmazdı ve kimse hayat kadını olmazdı. Ben virüs kapmayacağını garanti ederek tavsiyede bulunmadım tek gecelik ilişkide yaşın önemli olmadığıyla ilgili tavsiyede bulundum. Senin dediklerini nedense hiç kimse göremiyor. Bence erkekler olarak siz bilmediğiniz etmediğiniz kadınlara bacaklarını açmayın çünkü kadınlara olan düşkünlüğünüzden dolayı esc*rtlara bile aşık oluyosunuz bu virüs gibi tehlikeli.
Ben 19 yaşındayım 25 yaşındaki bir kadınla cinseeliğe girsem ve bişey olsa arkasında durmam şahsen. başıma geleceklerden korkarımm. Sende bu cümlelerimden az da olsa bişeyler anlarsın 👍 ablam
020 Yorumla
Soran+1 yılPeki o yaşta birisiyle cinsellik yaşamak ister miydin
Soran+1 yılAşkım demeyeceksin ki sadece bir seferlik bir şey yaşamak için soruyorum 😄
Soran+1 yılHahahah galiba öyle, ve tecrübe olunca yaş fark etmiyor isterse küçük olsun. Sen yaşamadın mı hiç ☺️
Soran+1 yılNiye pişman oldun ki
Soran+1 yılAhaha daha yapmam mı diyosun 🤣 sevgili miydiniz ki
Soran+1 yılAma o esnaya gelene kadar da anlayamazsın temiz mi değil mi 😂
Soran+1 yılSenin yaşıtın bi çocukta bana abayı yakmış durumda beni görünce bile eli ayağına dolaşıyor yaşıtı bir sürü kız var okulunda falan ama beni takıntı haline getirmiş, nasıl uzak durucak bu benden 😂
Soran+1 yılBen çok olgun durmuyorum ama minyon olduğum için 20 falan duruyorum 😂
Soran+1 yılDimi dimi o duyguları falan da balon olup söner
Soran+1 yılTecrübe istemiyorum bana aşık olan hayran olan birisiyle yapmak istiyorum 😂
+1 yılBenimde var senin gibi olgun partnerlerim baya zevkli..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 yaş aralığı fazla pişman olabilirsin yinede sen bilirsin
41 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmadimi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi böyle şeylerde gerçekten karar vererek yapmam gerekir.. yapacağın kişide reşit olması gerekir
00 Yorumla
+1 yılDeneyimleyerek anlayabilirsin bunu 6 yaş çok büyük bir fark ta değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdakiler 6 yaş için beni pedofili yaptı 😂 üstelik duyguları olan, bana karşı ısrarcı olan ve isteyen de ben değilim, o çocuk. Ki ayrıca yan yana geldiğimizde ben ondan küçük duruyorum işin komik tarafı bu
- +1 yıl
Sallama boş ver bu senin hayatın.
Tadını çıkar.🤝 pedofili falan değil. kocan olayyy git tdini cikarrr 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzeliim, sana da hayatında bol şans 🤞🏻❤️
- +1 yıl
Sağol canım sin 🤝
+1 yılsenin kaç onun kaç? onun cinsel bir teklifi oldu mu?
018 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 19
Soran+1 yılEvet oldu
- +1 yıl
nasıl bir teklifle geldi. ne dedi?
nerden tanışıyorsunuz onunla
Soran+1 yılBenim iş yerime yakın bir yerde okuyor. Sürekli çalıştığım yere geliyor o şekilde tanıştık. Dün gece mesaj atmış seni çok istiyorum çok hoşlanıyorum seni görünce çok heyecanlanıyorum elim ayağım titriyor gibi şeyler
- +1 yıl
lisede mi? üniversitede mi?
sen ne iş yapıyorsun?
sen de istiyor musun onunla sevişmek?
Soran+1 yılÜniversitede. Ben avukatım
- +1 yıl
cafe değil bir yer değil sana nasıl geliyor :)
Soran+1 yılKendi bürom çünkü 😄
- +1 yıl
kendi büron da sana nasıl işi düşüyor? ilk nasıl tanıştınız
Soran+1 yılBunların ailece bi davası vardı o şekilde tanıştık 6 ay önce, 1-2 aydır da bana hislerini itiraf etti işte
- +1 yıl
adliyelerde çok güzel avukatlar var ya. ben de davalarım için gidince görüyorum. her ay küçükçekmece bakırköy geziyorum :))
Soran+1 yılBen de bu konuda mütevazi olamayacağım 🙈😄
- +1 yıl
boy kilo olarak nasılsın? hangi yakadasın
Soran+1 yıl163-54 kiloyum
- +1 yıl
güzelmiş. görmek isterdim hghkl
mümkün mü? - +1 yıl
çok tatlı bir kadına benziyorsun burcun nedir? balık yengeç oğlak?
- +1 yıl
uzman olduğun bir alan var mı hukukta. asliye ve aile hukuku?
- +1 yıl
son gelişmeler neler :)
dinlemek isterdim seni
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Tecrübesine dolayı hoşuna gitmeye bilir. Ama bireyler öğrenirsin ona
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılHiç belli olmaz bence bu işler
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benim kendimden 6 yaş büyük kadınla birlikteliğim olmuştu hiç pişman olduğunuda hissetmedim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mii
Soran+1 yılBu cesaretlendirdi beni
+1 yılÇok şanslıymış ya lakin umaeım ilerde pişman olmazsınn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeşine takılır yapışkan gibi yoksa niye pişman olacaksın
00 Yorumla
+1 yılbence mutlun eder seni zaten islevine bakarsın olmazsa bida yok dersin 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yer heralde öyle dersem 😂
- +1 yıl
yesin daha ne 😂😂 ilkinde erken gelir ama en az 3 posta atar mutkuneder seni
Soran+1 yılBeni görünce eli ayağına dolaşıyor heyecandan ama ya hiçbir şey yapamazsa 😂
- +1 yıl
olur mu o gunu sabirsizlikla bekliyor bence hakkını verecek 😂
- +1 yıl
ama dikkat et ustunde kalp krizi gecirmesin heyecandan 😂😂😂
Soran+1 yılHahahah sanki çocuk hap alıcak ya niye kalp krizi geçirsin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasa ama agzı sıkıysa yasa reklam etmezsın seni rezıl olursun tam guven sagla yap kimse duymadan tadına bak gönder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni görünce eli ayağı dolaşan yatakta bayılır
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah gecenin sonu acilde mi biter yani
Cevap sahibi+1 yılBilmem kalkmaz mi yoksa ayiltmaya mi çalışırsın 😅
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli ile yaşa zevkini çıkar
Soran+1 yılBence kalkıyor baya 🙈😅
Cevap sahibi+1 yılYaptınız sanırım 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı çok bence düzgün sevdiğin birisini alsana hayatına
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal boşluktayım maalesef 🥺
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çoluk çocukla uğraşırsan pişman olma ihtimalin var
020 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda olurum peki
Cevap sahibi+1 yılİlişki sonrası çocukça hareketler yapabilir
Soran+1 yılÖrnek verir misin merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa saygısız insan olursa sıkıntı sana sarıp rahat bırakmaz belki
Soran+1 yılÖyle birisine benzemiyor ama bilemedim. Bana karşı duyguları var bayağı yoğun. Yine de sarar mı
Cevap sahibi+1 yılYaslar kaç peki
Soran+1 yılO 19 ben de 25
Cevap sahibi+1 yılSakin ha asla yanaşma çok küçük akıllı ol. Olgun biriyle ol
Soran+1 yılÖyle mi diyosun. Defalarca benden uzak dur dedim ama durmuyor ne yapmam lazım? 😢
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim.. Konuşma kesin. Konuştukça ümitleniyor kesinlikle... İstersen konuşuruz
Soran+1 yılYarın ben şimdi büroya gideceğim bi bahaneyle yanıma gelir kesin. O zaman git diyeyim dimi?
Cevap sahibi+1 yılYokmus gibi davran :)
Cevap sahibi+1 yılOlgun birileri yok mu çevrende konuşacağın
Soran+1 yılVar da onların da niyeti cinsellik oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılEe bu çocukla senin niyetin cinsellik değil mi peki? Sorduğun sorunun başlığını bi daha oku istersen
Soran+1 yılTamam ama sen konuşmaktan bahsettiğin için öyle söyledim
Cevap sahibi+1 yılBence ne istediğini sende bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılNaber nasılsın
Soran+1 yılİyiyim sen
Cevap sahibi+1 yılBende iyiyim :) seninle tanışalım mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çünkü ergen her yerde anlatır reklam ve ifşa olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birisi gibi gelmedi. Aşık gibi tavırları
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz. Erkekleri siz mi iyi tanırsınız biz mi😂
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Soran+1 yılGözüm korktu 😄
+1 yılBen 25 yaşındayım 38 yaşında sürücü kursu hocası Hülya diye biriyle oldum Kasım aşık oldu zor kurtuldum vallahi
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin aranızda çok fark varmış ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun sana duyguları varsa artabilir diye düşünüyorum riskli olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaVer gitsin zaten niyetlenmişsin en fazla ne olabilir ki hersey bi tecrübe eline göre yetiştirirsin sugar mamysi ol 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSugar mommy olucak kadar büyük değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yasayabilirsin ne var bunda ama iliski kafasina gitmezsin
00 Yorumla
+1 yılAsla pişman olmazsın eşim bende 3 yıl büyük 2 yıldır evliyiz eşim hala zorlanıyor birlikte olurken hiç belli etmez ama sana tavsiyem güzeldir teferruat için istek atabilirsin
00 YorumlaSadece cinsellikse sorun olmaz. 22 yaşında iken 30 yaşında bir kadınla birlikte olmuştum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim için öyle ama onun bana karşı duyguları var
Soran+1 yılŞu an belirsiz benim için o kısım. Çünkü genelde ya yaşıtım ya da yaşımdan büyük birileriyle oldum. Bilmiyorum duygusal boşluktayım o yüzden de mantıklı düşünemiyo olabilirim
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Pişman olmazsın mutlu eder seni
15 Yorumla
Soran+1 yılO beni sevindirebilecek mi acaba 😂
Soran+1 yılMillet tam tersini söylüyor ama burdaki 😂
+1 yılhiç bir şey olmaz keyfibe bakmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılTatminkar olmayabilir 😀
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😄
- +1 yıl
Bilmem çok sx geçmişi yoksa oldu bittiye gelebilri 😀
Soran+1 yılBenim de yok zaten 😄
- +1 yıl
Ahaha o zaman bişe olmaz sen zaten ilk açılış oalcaksa kasarsın 😀
- +1 yıl
Neye krar verdin şimdi
Soran+1 yılVazgeçtim ya
- +1 yıl
Aaaa nedennn
Soran+1 yılBuradaki yorumlar baya etkiledi beni
- +1 yıl
Hangisi mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyakta boşalır muhtemelen 😂
014 Yorumla
Soran+1 yılO niye ya 😂
- +1 yıl
Deneyim çok zayıftır çünkü 😁 bir de senden onu kurutacakmışsın gibi Bi vibe aldım 😂
Soran+1 yılAhaahhahw benim libidom fazlasıyla yüksek ama tecrübeli değilim ya kurutur muyum 🤣
- +1 yıl
Libidon yeter senin ya 😂
Soran+1 yılDoymuyorum ama hiç güzel bi şey değil 🥲😂
- +1 yıl
Doymuyor değilsin bence. Doyurulamıyorsun. Küçük kaşıkla yemek yersen doyamazsın. Doymak için büyük kaşıkla yemen gerek 😂
Soran+1 yılYaa o kadar haklısın ki. Yok ki bir babayiğit çatır çutur yapıp ciğer sökücek 🤣
- +1 yıl
Kadını yatakta düşman gibi silkelemek lazım. Başka türlüsü mıy mıy oynamak gibi geliyor 😁
Soran+1 yılHarbideeennn. Bebeği gibi sevicek düşmanı gibi si.. 😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle olmalı 😂 o zaman çok ateşli oluyor 😁
Soran+1 yılBir kere o ateşi yaşayınca insan hep onu arıyor 😂🥲
- +1 yıl
İyi bilirim. Ten uyumunu yakalamak hiç kolay değildir. Yakalayınca bırakmak kolay olmuyor 😄
Soran+1 yılKesinlikle. Yakalarız umarım ya 😄
- +1 yıl
Umarım yakalarsın 😁
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ye be kankam ne güzel işte çıtır çıtır hahhah
08 Yorumla
Soran+1 yılHahahah öyle cidden 🙈
Soran+1 yılCanımı çektirme ahahashhs burdaki yorumlar yüzünden çok kararsız kaldımm. Ama çocuk benden o kadar etkileniyo ki heyecandan hiçbir şey yapamaz diye korkuyorum 😂
Soran+1 yılBeklerim onu hiç sıkıntı değil, o heyecanı bile beni yükseltiyor 🫠
Soran+1 yılSende bana öyle geldinn
+1 yılSeni tatmin edebilecek mi
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Nerden taniyon ki
Soran+1 yılAynı semtteyiz
- +1 yıl
Ya Eğer gerçekten sanal falan yaptığını penisini gördüysen ve gerçekten kadınlığını tatmin edebilir diyorsan birlikte ol ama hani 19 yaşında Neticede ergendir Hani daha sürtünmede bile boşalır Seni tatmin edemez yarım kalırsın Bence o riski göze alma kendi yaşıtın ya da daha olgun birisiyle deneyimli ve unutulmaz bir seks yaşayabilirsin
Soran+1 yılTecrübesi olduysa bile mi erken boşalır
- +1 yıl
Ee her halde yani. 19 unda ne kadar tecrübesi olsun
Umarım pişman eder (iyi anlamda 😈)
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl 😂
Soran+1 yılEvet asfjgh
Soran+1 yılNerde olurmus addshj
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden pişman olacaksın ki☺
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşı küçük olduğu için, sonrasında kendi kendime üzülürüm falan diye düşündüm 🥲
Soran+1 yılOlursam güncellerim burada 😄
Soran+1 yıl🙈🙈😂
Kesin pişman olursun 10sn sürer 😀
08 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı ya 🙈😂
Soran+1 yılDenemeden bilemeyiz 🙄😅
Soran+1 yılÇocuğa bizden olmaz demeye gidiyorum 🙄😂
Soran+1 yılSenin yüzündenn 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer g*tünü gitsin bir şey olmaz iyi domal ama.
03 Yorumla
Soran+1 yıl😅 o olmaz
Cevap sahibi+1 yılİlla ordan girecek diye bir şey yok popona dayansa o bile yeter ona
Cevap sahibi+1 yılArkadan vajinana giricek yani
Tecrübe ettim pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥹
+1 yılGel lan de sen istedin de giriş 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılHahah en son o olucak 😂
- +1 yıl
Elinde kalmasın bak sağlam mı hakkını verebilir mi 😂
Soran+1 yılBen ondan büyüğüm ama ondan daha minnağım 😂
- +1 yıl
Galiba senin de libidon yüksek gibi sende istiyosun 😂
Soran+1 yılEvet 🙈
- +1 yıl
Saatlerce ateşli sevişmek süper olurdu demi 😂
Soran+1 yılCanımı çektirme ya hahah
- +1 yıl
Orallar ımm her pozisyonda deli gibi sevişmek nefes nefese 😂
Soran+1 yılYa çocuğu arıycam şimdi 😂
- +1 yıl
Çok mu azdın şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbirsey olmaz
20 Yorumla
+1 yılresitse sıkıntı yoktur ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok olmaz niye olasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wgzi sıkı ise tek gecelik olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle pişman olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Yaşla pek alakası yok bence durumun
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun
Soran+1 yılYok yok 19 😅 ayrıca 1.88 ve yapılı bi tip. Ben 163üm onun yanında kardeşi gibi duran benim aslında 😄
Soran+1 yılEvet 🙈😅
Soran+1 yılCiddi misin. Senden büyük müydü 😅
Soran+1 yılBurdaki yorumlara baksana ya sakın yapma çok pişman olursun seni herkese anlatır falan demişler nasıl düşünmiyim ki :o
Sen bana gel boş ver onu 🤣🤪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaybedecek bişeyin var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınır koydum 8 yaştan fazlası pedofilidir
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO olmazda sen olabilirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCocuga oral seks cek zaten 2 dk da yuzune bosalir anlarsin sonrasini
Soran+1 yılYaşından dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılTabiki
19 ken 2 defa 6 ve 10 yas buyuk kadinlarla olmustum benim icin iyiydi onlar icin degildi bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar mı libido yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim mi
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılEvet 🥲
Cevap sahibi+1 yılYas kç
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana ufak kalır üzülürsün :D
099 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum 🥲 çok ilgili ya her gün çalıştığım yere çiçek gönderiyor 🙈
Cevap sahibi+1 yıl:D çiçekle mi tavlandın yani
Soran+1 yılO sadece ufak bi örnekti 😄
Cevap sahibi+1 yıl:D sen bilirsin yani bence çok mantıklı değil ama
Soran+1 yılNiye ki 🥲
Cevap sahibi+1 yılfazla ufak sana
Soran+1 yılFiziken ondan daha ufağım 😂
Cevap sahibi+1 yılgüzelim ufak olabilirsin de o erkek normal :D ama sen ona aşırı fazla gelirsin söyleyeyim
Soran+1 yılNasıl fazla gelirim ya benim de öyle pek bi tecrübem falan yok ki
Cevap sahibi+1 yılerkek o yaşta daha ergence davranır. senin gibi olgun düşünmez. üzülürsün
Soran+1 yılBiraz da ondan korkuyorum aslında. Olgun erkekler de takıntılı oluyor. Ne yapacağım ben 😄
Cevap sahibi+1 yılne gibi takıntı?
Soran+1 yılPeşimi bırakmıyolar yani
Cevap sahibi+1 yılyanlış adamı buluyorsun demek ki :D
Soran+1 yılÖyle mi diyosun 😄 ah şanssız başım
Cevap sahibi+1 yıl:D acaba keko falan mı seviyorsun sen
Soran+1 yılHayır ya keko sevmem beyefendi severim ama karşıma hep böyle eril enerjisi yüksek baskın tipler çıktı 😄
Cevap sahibi+1 yılsen seçiyorsun bence biraz :D yoksa yüz vermesen olmaz
Soran+1 yılSanırım seçiyorum ama keko değillerdi hiç birisi. Baskınlık kekoluk değil ya 😄
Cevap sahibi+1 yıl:D valla beyefendi olan takıntı yapmaz. onlar mağara adamları. sen biraz maço seviyorsun bence
Soran+1 yılMaçoluğu bana karşı olmayacaksa olabilir tabi 😝
Cevap sahibi+1 yılişte maçoluk daha çok sana karşı olur :D yanlış insanları seçen sensin bu yuzden doğru insanı seçmen için beyefendi olanı bul
Soran+1 yılKarşıma çıkmıyor ki inan bana çıksa zaten evlenirim bile. Başta beyefendiler daha sonradan aşık oldukça maçoya bağlıyolar. Telefona 1 saat bakmasam kapımın önüne geliyolar, başta beyefendi olan tipler düşün 😄
Cevap sahibi+1 yılbence sen yanlış yoldasın bak hala diyorum :D nerden buluyorsun bunları yaa
Soran+1 yılOkuldan, iş yerinden vs 😄
Cevap sahibi+1 yılnerdesin sen ne iş yapıyorsun :D
Soran+1 yılAvukatım İstanbul’dayım, sen peki 😄
Cevap sahibi+1 yılmühendisim İstanbul bende. bunlar yoksa senin müvekkilin mi :D
Soran+1 yılAilesi evet 🤣
Cevap sahibi+1 yıl:D müvekkillerin hep maço demek ki
Soran+1 yılHe yok sevgililerimi demiyorum ya bu bahsettiğim çocuğun ailesi müvekkilimdi 🙂
Cevap sahibi+1 yıl:D yavrucum ben diğerlerinden de bahsettim. onlarda herhalde müvekkil
Soran+1 yılOnlar değil değil 😄
Soran+1 yılYavrucum deme düşerim 🫠😂
Cevap sahibi+1 yılhaha yavrum diyim o zaman :D
Soran+1 yılOna da düşüyorum ki. Az çok beni çözdün maçoluk baskınlık falan hahah
Cevap sahibi+1 yılhaha çözdüm maço sevip beyefendi seviyorum diyen , yavruma düşen istanbullu bir avukatsın :D boyun kaç yavrum senin?
Soran+1 yılÇok fenasın sennn 😄 163 senin kaç aslanım 😛
Cevap sahibi+1 yılvalla öyleyim :D hiç değilim demicem. benim 177 yavrucum
Soran+1 yılDüşüyorum dedim diye sürekli kullan bu kelimeyi tabiii seni gidi seni 😄 aa ideal olurmuşuz ahah
Cevap sahibi+1 yıl:D valla başka bişey bulurum ne olcak. sadece buna düşmüyorsun yaa hah
Soran+1 yılAcaba sen neye düşüyosun aslan parçasıııı 😄
Cevap sahibi+1 yıl:D onu da sen bul güzelimm
Soran+1 yılBuluruz canısıııı 😛 bak hırs yaptım şu an, sen beni düşürdün 1-0 olduk hahah
Cevap sahibi+1 yıl:D bulursan sana hatun derim
Soran+1 yılHala bulamadım mı ya 😄
Cevap sahibi+1 yılbulamadın :D senin gibi zeki biri bence bulur. ha birde böyle bıcır bıcır eğlenceli kız :D
Cevap sahibi+1 yılbulamayınca vaz mı geçtin :D
Soran+1 yılHayıırr sadece uyuya kalmışım 🙈😄
Cevap sahibi+1 yılavukatlar uyur mu ya :D su uyur avukat uyumaz
Soran+1 yılÇok yorgun olunca bayılıyosun valla gayette 😄
Cevap sahibi+1 yılsen bayılırken ben seni tutarım yavrucum merak etme :D
Soran+1 yılAyy çokta centilmenim diyosunn 😄 bayılazaaam tut beni hahahah
Cevap sahibi+1 yıl:D bayıl bayıl kollarım açık yakalarım seni minyon hatun. sonra ayıltırım ben senii
Soran+1 yılNasıl ayıltıcakmışsınn 😄
Cevap sahibi+1 yıl:D benim kendi özel sırrım o
Soran+1 yılYaa söyleeee 🫠🫠
Cevap sahibi+1 yıl:D seni 1-0 yendiğimi kabul edersen söylerim
Soran+1 yılYenmedin bebeğim 😛
Cevap sahibi+1 yıl:D seni bir taraflarından ısırırım. hala bulamadın :D kolonya ile ayıltıcam jhjhjhjh :P :P :P
Soran+1 yılBulmaya çalıştığım çok mu belli oluyo ahahahha nasıl bulamadım paşam ya aaa ahdjssk 😛😛
Cevap sahibi+1 yılhahaha tutturamıyorsun bir türlü vallahi. daha ne kadar uğraşacaksın bilmiyorum ama :D ağam paşam aslanım bunlar beni etkilemiyor :D
Soran+1 yılAy deliricem yaa ne diyim kocam mı diyimmm 😂
Cevap sahibi+1 yılhahahaha yaklaştın yavrum :D :D zeki kız işte başka oluyor
Soran+1 yılAslında biliyodum da direkt can alıcı noktandan vurmak istemedim ahaha önce alıştırma yapıyım dedim, onlar atıştırmalıktı 😛
Cevap sahibi+1 yıl:D ama hala doğru kelimeyi kullanmadın bebeğim. yoksa güzelim mi diyeyim :P
Soran+1 yılSadece bi kelime mi var ki? :p
Cevap sahibi+1 yılyok ama en çok o :P böyle deliririm söylersen
Soran+1 yılErkeğim miymiş acaba o kelime :p
Cevap sahibi+1 yıl:D bunu deme bunu deme yapma ahahaha
Soran+1 yılBiliyodum biliyodum kalbinden vuracağımı biliyodum erkeğiim ahahahahd
Cevap sahibi+1 yıloff ya :D çok kötüsün bitirdin benii
Soran+1 yılHayır bitmeee daha yeni başlıyoruz hahah sana söylerken benim yükselmem ne alaka acabaa
Cevap sahibi+1 yılhaha senin erkeğim diyen ağzını yerim yerim :D avukatım ol tüm davaları kazanalım yavrum
Soran+1 yılBak ya ağzını yerim falan diyosun hiç olmayacak hallerdeyim deme deme hahahha
Cevap sahibi+1 yıl:D bana öyle dersen öyle derim ne yapayım. kalbimi hareketlendirdin
Soran+1 yılSadece kalbini miiii shdjsjdj 😛
Cevap sahibi+1 yıl:D yok yavrum sen söylersin de sadece kalbim mi olur :P ama sen fenasın beni deli ettin şimdi bak :D
Soran+1 yılHıı öyle mi olduu bak sen şu işe ya 😛 Kıpır kıpır yerinde duramayan birisiyim sen bi de beni yanında düşün 😛😄
Cevap sahibi+1 yıl:P yanımda öyle olursan karşılığında temas bulursun. sonra yanımda değil başka yerimde olursun :P :D
Soran+1 yılKolayca teslim olucağımı biliyo muydun? Yanında ve başka yerlerinde olmaktan memnuniyet duyarım :p
Soran+1 yılKolayca olmasın zor kadın ol mu diyosunn :p ben naz yapıyorum ama benim nazım yükselince işlemiyor hahah 😄
Cevap sahibi+1 yılyoo zor olsa da yaparım diyordum :P kolay kadın zor kadın diye bakmam kadınlara öyle şeyler demiyorum asla. yüzüme bakıp o kelimeyi söylesen direkt seni belinden tutar çekerim kendime
Soran+1 yılYok ya ben zorum normalde ama zorluğum o kısma gelene kadar ondan sonra hemen teslim olurum kötü bir şey mi bu bilmiyorum 😄 yüzüne bakıp söylemeyi de düşündüm tabi ama ya kulağına fısıldarsam :p
Soran+1 yılNasıl çekersin acabaaa 🫠
Cevap sahibi+1 yılelinden tutar hızlıca bir kuytuya doğru götürürüm seni :P artık neresi olur bilmem. sonra tekrar söyle görelim ne oluyor :P :D
Soran+1 yılHahah demek öyleee demek tekrar söyle de görelim hee :p söylerim nolmuşş uzata uzata söylerim görürsün hem dee erkeğimmm diye :p 😄
Soran+1 yılOf ya niye bilmiyorum sana hiç itiraz edesim gelmiyor çok kötüsünn 😄😛
Soran+1 yılYaa ama kuytu köşe çok riskli, kimsenin bizi görmeyeceği bir yerde olalım mesela benim evimde :p
Soran+1 yılYa sabırsız olma deliii komşular görmesin zaten tek yaşıyorum dikkat çekmeyelim hahahh :p
Soran+1 yılRiskli şeyleri seviyorum diyosun öyle mi :p
Soran+1 yılBen de severim ama insanların içinde değil fark ederlerse utanırım ya :p ya öyle yaptığını fark ederlerse? 🙊
Cevap sahibi+1 yıl:P çok abartmadan kimse anlamaz. seni avukat cübben üzerindeyken görsem de sanırım çok yükselirimm
Soran+1 yılAvukat cübbesinin altına siyah kalem elbise giydim bugün acaba ne kadar yükselirsinn :p
Cevap sahibi+1 yılyüzde yüz yükselirim. benim özel avukatım ol sen :P
Soran+1 yılBaşka hiçbir davaya bakmayayım mı :p
Soran+1 yılAhahaah sanırım en zevk aldığım davam olur mmm :p
Cevap sahibi+1 yıl:P üstünde biraz çalışırım yavrumm.
Soran+1 yılBen senin burcunu çok merak ettimm 😛❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimle yaşa bak ben senden büyüğüm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçsın😄
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşım nerede yaşıyorsun
+1 yılVer gitsin çocuk sevinsin
024 Yorumla
Soran+1 yılBen sevinicek miyim acaba 😄
- +1 yıl
Sende sevinirsin mutlu olursun ama dikkat et ağzı sıkı olsun
- +1 yıl
Hoş 3 dk da nakavt olurda
Soran+1 yılKuru kuruya sevişmek isteyen birisi değil. Baya yoğun duyguları var bana karşı. Ağzı sıkı olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılHerkes şu 3 dk ya takmış ya 😄
- +1 yıl
Kanka tecrübe açısından söylüyor herkes demekki herkesin düşüncesi aynı
- +1 yıl
Duygu degildir belki istediği belkide birlikte olmak nerden biliyorsun
- +1 yıl
Kuru kuruya sevişmek istiyorsa peki arkadaşlarına söylediyse bakın görün ben bunu s... Demişse
- +1 yıl
😂 sonrası diyecek bak oldu yaptım işte
- +1 yıl
Sen yinede içinde kalmasın ver kanka 😁
Soran+1 yılAylardır bunun için uğraşır mı ki öyle olsa? Beni görünce eli ayağına dolaşıyor
- +1 yıl
Uğraşır neden uğraşmasın ki. aylarca da uğraşır yıl da bekler sonuçta istiyor seni direk söyleyemiyor
- +1 yıl
Evlenme teklifi edecek değil ya bazı erkekler kendinden yaşça büyük kadınlardan hoşlanır sebebini bilmiyorum ama
Soran+1 yılBi de ailesini falan da tanıyorum sıkıntı gibi sanki ya bilemedim 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Sıkıntı olacağı şüphesi varsa hiç yüz verme kanka
- +1 yıl
Bian o çocuğun psikolojisine girdim iyimi hayal ettim olacakları 😂
- +1 yıl
Sen hâlâ o sana aşık sanıyorsun demi
- +1 yıl
Yoğun ilgi gösterdiği için öyle düşünüyorsun
Soran+1 yılNasıl hayal ettin ya anlatsana 😂
- +1 yıl
😁😁
Soran+1 yılYaa lütfennn 😂
Soran+1 yılÖyle sanmıyorum görüyorum görünce ne hale girdiğini falan
- +1 yıl
😂😂 gece gece o çocuğun psikolojisine girdim cidden
- +1 yıl
Sistem yazdığımı sildi iyimi
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Pişman olmassın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden pişman olcan ki
10 Yorumla
+1 yılOlmazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen benden büyükle yaşadım problem olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlarınız kaç benzeri benimde başıma geldi
02 Yorumla
Soran+1 yıl25-19
Cevap sahibi+1 yılbizim yaşlarımız daha farklıydı
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılSen bana gel en iyisi. O işi ben çözerim 😁😁😁
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
- +1 yıl
Bence oldukça mantıklı, düşünmeden gel, acele et😁😁😁 durum sandığından daha da vahim 😁
Soran+1 yılHangi durummuş o vahim olan 😂
- +1 yıl
burada ulu orta nasıl söyleyim delinin zoruna bak 😅😅😅 sen gel ben anlatcam sana 😛
- +1 yıl
Hala gelmiyor 😒
Yaşlar kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl19-25
Sen dul musun? Yaşlarınız kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. 25-19
Soran+1 yılBeni çok seviyor ama kıyamıyorum ona
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pişman olacağın bi şey söyle bana
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden küçük oluşu 🥺
Soran+1 yılTabii
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Niye olcan
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçük diye. Ben uzak duruyorum ters davranıyorum anlamıyor asla
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benden 6 yaş küçük bir çocukla cinsellik yaşasam pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler