Cinsel Yaşam Cinsel video izlerken kadına odaklanıyorum. Bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Cinsel video izlerken kadına odaklanıyorum. Bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Cok sakıncalı durum sakin deneyim deme kızlar bu konuda çok pişmanlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Lez değilim. Onu arzulamiyorumda. Ama erkek hiç dikkatimi cekmiyor Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadına odaklanman normal sen de kendi açından onun aldığı zevki değerlendirmeye çalışıyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Himmm, Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende öyleyim hatta kadınların en çok inlediği bağırdığı videoları izlemeyi seviyorum tahrik ediyor beni ama bende lez falan değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl belkide kendini onun yerine koymak istiyorsun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantikli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın güzelse ya da onun aldığı zevki hissetmek istiyorsan gayet normal bence 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ama aklında lez miyim şüphesi varsa kız arkadaşlarına ilgin var mı onu sorgula Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Normal. Kadın bedeni son derece estetik olduğu için ilgi çeker. 2 2 Yorumla merttrn +1 yıl Ben de erkeğe odaklanıyorum bazen normal bir durum tekniğini izliyorum Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Ama kadına bakan kadınlar tekniği değil kadının görüntüsünü izliyor. Senin ki de normal. Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kadın olsam yine kadınlardan etkilenirdim bence normal :) 1 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Lezlik her kadının ruhunda var ve en az 1-2 kez yaşamak ister 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal tabiki sende ilikşkiye girdiğinde o kadının yaptıklarını uygulamak için tecrübe kazanıyosun 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Canın neye istiyorsa odaklan... Buna sen karar verirsin. Başkasının normali bizi bağlamaz. 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkekler hiç mi dikkatini çekmiyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla Board-Tennis +1 yıl Biseks? Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vajinasina mi odaklanıyorsun yoksa kadinin hareketlerine mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vücuduna, vajinası midemi bulandiriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajinasini begenmiyorsan sorun yok Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öğrenme iç güdünden dolayı 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Anormal 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🙈 mesela Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Erkeğe neden bakmıyorsun djjf Yorumla Soran +1 yıl Bilmem. Erkeklerden sogumamk için herhalde Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Erkekten neden soğuyasın yav Yorumla Soran +1 yıl Belki adam çirkindir😂😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sen adamım skine bakacaksın suratına değil fjfj Yorumla
Playadelrey Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evet güzeldir 1 1 Yorumla Playadelrey +1 yıl İlgini çektiğine göre 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cok sakıncalı durum sakin deneyim deme kızlar bu konuda çok pişmanlar
Lez değilim. Onu arzulamiyorumda. Ama erkek hiç dikkatimi cekmiyor
Kadına odaklanman normal sen de kendi açından onun aldığı zevki değerlendirmeye çalışıyorsun
Himmm,
Bende öyleyim hatta kadınların en çok inlediği bağırdığı videoları izlemeyi seviyorum tahrik ediyor beni ama bende lez falan değilim
😂
belkide kendini onun yerine koymak istiyorsun?
Mantikli
Kadın güzelse ya da onun aldığı zevki hissetmek istiyorsan gayet normal bence
Tesekkurler
Rica ederim ama aklında lez miyim şüphesi varsa kız arkadaşlarına ilgin var mı onu sorgula
Hayır yok
Normal. Kadın bedeni son derece estetik olduğu için ilgi çeker.
Ben de erkeğe odaklanıyorum bazen normal bir durum tekniğini izliyorum
Ama kadına bakan kadınlar tekniği değil kadının görüntüsünü izliyor. Senin ki de normal.
kadın olsam yine kadınlardan etkilenirdim bence normal :)
Lezlik her kadının ruhunda var ve en az 1-2 kez yaşamak ister
Normal tabiki sende ilikşkiye girdiğinde o kadının yaptıklarını uygulamak için tecrübe kazanıyosun
aktif bir cinsel hayatın, bir partnerin var mı hayatında
Canın neye istiyorsa odaklan... Buna sen karar verirsin. Başkasının normali bizi bağlamaz.
Erkekler hiç mi dikkatini çekmiyor
Bazen
Biseks?
Hayir
Vajinasina mi odaklanıyorsun yoksa kadinin hareketlerine mi
Vücuduna, vajinası midemi bulandiriyor
Vajinasini begenmiyorsan sorun yok
Öğrenme iç güdünden dolayı
Kadında ne var
Nasıl zevk aldığına mı bakıyorsun
Olabiliyor ya bazen ilgi çekiyor 😌🙈
Anormal