Cinsellik konuşmaz ve ciddi düşünüyor
ama öfkeli baskın bi karakter evlenmelimiyim.
Cinsellik konuşmaz ve ciddi düşünüyor
ama öfkeli baskın bi karakter evlenmelimiyim.
Konuşmaması iyi bir şey. Bakma sen seninle değilse başkasıyla konuşuyordur diyenlere iyi bir çocuk demek ki herkes ahlaksız olacak diye bir şey yok
Cinselliği önplana koymayan erkek adamdır. Bu abaza olmadığını, cinsellik peşinde koşmadığını gösterir. Yorumlarda başkasıyla konuşuyordur ihtiyaç bu diyen saçma sapan tiplere bakma boş yapıyorlar.
Baskın ve sinirli olmasından kastın ne tam olarak. Şiddete meyilli mi, bağırıp kırıp döküyor mu napıyor da sinirli birisi diyorsun.
Sana kötü davranmadığı, şiddet meraklısı olmadığı sürece sorun yok bence
ayrıldık😊 aldatıyormuş
Demekki bunun olayı cinselliği önplana koymaması değilmiş. Başka amaçları olduğu için veya seninle öylesine zaman geçirdiği için vs cinsellik konuşmuyormuş veya senden öyle bir adıma karşılık gelmeyeceğini düşündüğü için cinsellik konuşmuyormuş.
Çünkü gerçekten cinselliği önplana koymayan erkek aldatmak gibi bir karaktrsizlik yapmaz.
Adam da değilmiş yvşağın tekiymiş.
Kurtulmuşsun erkenden sevinmelisin bence
Aslında üzülürüm sandım ama inan aurıldıktan sonra 3. gün sanki hayatımdan silindi.. eğitim eğitim eğitim iyi ki uğraşacak şeylerim vardı da buna üzülmeye fırsatım olmadı🙏🏻
Cevap
21Cevap
Cinsellik yoksa çekici gelir bence seviyordur ne bilim ya da çok stresli bunalım içindedir cinsellik konuşamaz
Öfkeli ve baskın karakter ise uzak dur. Öfkesini kontrol edemediğinde neler yapabileceğini bilemezsin.
Cinsellik evliliğin direği gibidir. Cinsellik konuşmamasi çekici gelebilir fakat şiddete megilli birisi ise bence iyi düşün.
Seen cinsellik mi istiyorsunuz, öfkeli olması ve baskın olması ilişkinizi nasıl etkiliyor
Herkes cinselliği ön plana koymaz önemli olan sevgidir cinsellik ikinci plan
Ne yapsın istiyorsun her gün seni sanalda boşaltsin mi
Öfkesini kontrol edemiyorsa sıkıntı ama seviyorsanız ne güzeo işte
Baskın olması aslında iyi bir şey. Öfkeye gelirsek, öfkeyi sana yansıtmıyorsa sorun yok.
Cinsellik konuşmaması güzel bir artı ama baskın ve sinirli olması aşırı kötü. Bir evlilikte kadın baskınsa o evlilik iyi olur. Erkeğin yaptığı yük olur asla önermem.
Başkalarıyla konuşuyordur cinselliği ama tabii sana yansıtmamasi iyi
Başkasıyla mı eminmisin
E herhalde konuşmadan duramaz bir erkek. İhtiyaç. Bende bir zamanlar sevgilim olan kız abaza sanmasın diye onla konuşmazdim bunları ama sanal partnerim olurdu onla giderirdim ihtiyacı
Ama sürekli konuşuruz yani boş zamanı yok ki nasıl konuşsun
Vay anasını cinsellik konuşmamak evlenme nedeni mi. Kafalar pırıl pırıl
asla oyle biriyle sevgili olmazdım
neden peki
Senle konuşmuyorsa başkasıyla konuşuyordur
Ciddi ilişki başkasıyla mı konuşucak
e konuşmadan da olmuyor mu
Nasıl yapıcak benle konuşuyor devamlı
nasıl açık ol lütfen
amacına ulaşmış dedin ya o ne demek
ama başkasıyla konuşmak marifet mi niye konuşsun
Ne güzel kimileri ilk başta konuşuyor
Sen cinsellik istiyormusun
Öfke kısmı geçer mi soru işareti
Hemen de evlenme yaniii iyice tanı
Sakın. Öfkeli biriyle olmaz.
Konuyu anlamadım? Sen cinsellik istediginde baskın mi olsun istiyorsun?
Bilemeyiz tercih senin
nasıl bir adammış o :D
Tek sıkıntı çıkaran şey cinsellik mi
Kuş ötmüyor kesin
Sen cinsellik istiyor musun
hayır tabiki
kaybetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?