+1 yılErkek arkadaşınızın cinsel konularda konuşmamayı tercih etmesi birçok farklı nedenle ilişkilendirilebilir. İşte bazı olası nedenler:
1. Kişisel Gizlilik ve Rahatlık: Bazı insanlar cinsel konuları özel ve kişisel bulur ve bu tür konularda konuşmaktan kaçınırlar. Bu, kişisel bir tercih olabilir.
2. Utangaçlık: Cinsellikle ilgili konuşmak bazı insanlar için utandırıcı veya zorlayıcı olabilir. Partneriyle bu tür konuları konuşmakta çekince yaşayabilirler.
3. Daha Derin Bir İlişki İsteme: Cinsellik hakkında konuşmak, ilişkinin daha derin ve ciddi bir seviyeye geçmesini simgeliyor olabilir ve bu konuda hazır olmayabilir.
4. İletişim Problemleri: Bazı insanlar duygularını ve düşüncelerini ifade etmekte zorlanır. Cinsellik gibi hassas bir konuyu konuşmak, iletişim becerilerini gerektirir.
5. Geçmiş Deneyimler: Geçmişte yaşanan olumsuz cinsel deneyimler veya travmalar, cinsel konular hakkında konuşma konusunda isteksizliğe neden olabilir.
Eğer bu durum size rahatsızlık veriyorsa veya daha fazla iletişim istiyorsanız, partnerinizle açık ve anlayışlı bir şekilde konuşmanız önemlidir. Onun düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalışın ve cinsellikle ilgili konularda nasıl daha rahat bir iletişim kurabileceğinizi birlikte keşfedin. İletişimde dürüstlük, anlayış ve sabır önemlidir.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendini rahat hissetmiyor olabilir. Cinsellik hakkında konuşmak, bazı insanlar için zor olabilir. Erkek arkadaşınızın geçmişinde cinsel bir travma veya olumsuz bir deneyim yaşamış olması, cinsellik hakkında konuşmaktan çekinmesine neden olabilir.
Cinselliği utanç verici veya uygunsuz olarak görebilir. Bazı kültürlerde cinsellik, tabu olarak kabul edilir. Erkek arkadaşınızın yetiştirilme tarzı veya dini inançları, cinsellik hakkında konuşmaktan kaçınmasına neden olabilir.
Cinselliği sadece fiziksel bir eylem olarak görüyor olabilir. Erkek arkadaşınız, cinselliği sadece fiziksel zevk için bir araç olarak görüyor olabilir. Bu durumda, cinsellik hakkında konuşmak onun için önemli olmayabilir.
Cinsel olarak deneyimsiz olabilir. Erkek arkadaşınız, cinsellik hakkında konuşmak için yeterli deneyime sahip olmayabilir. Bu durumda, cinsellik hakkında konuşmaktan utanıyor veya utanıyor olabilir. Erkek arkadaşınızın cinsel konularda konuşmak istememesinin nedenini anlamak için onunla konuşmanız önemlidir. Ona, cinsellik hakkında konuşmaktan neden çekindiğini sorabilirsiniz. Ona, cinsellik hakkında konuşmanın normal ve sağlıklı bir şey olduğunu hatırlatabilirsiniz. Ona, cinsellik hakkında konuşarak birbirinizin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabileceğinizi ve ilişkinizi daha tatmin edici hale getirebileceğinizi söyleyebilirsiniz.10 Yorumla
+1 yılSon derece kaba ve anormal erkek tipi.. en azından sarılması.. seni yanağından da olsa öpmesi... sana romantizm yaşatması gerekirdi.. kendini bu şekilde frenleyebilmesi.. duygusuz ruhsuz robotlar gibi.. bana açıkçası çok tuhaf geldi. en azından elini tutup ellerini öpse.. doğru zamana kadar benimle.. gözlerimle yetin olur mu dese.. çok daha zarif olurdu..
209 Yorumla- +1 yıl
🙄 erkekler sağolsun çok şeyler öğrendik onlardan!!!
- +1 yıl
🙄Sen kendi cinsini bizden çok daha iyi bilirsin
- +1 yıl
Sizin çevre nasıl bir çevre ki..
- +1 yıl
Gerçekten dediğin gibi çok itici erkek tipi bu erkek dediğin kendi buluşup yakınlaşmak isteyecek böyle erkekli olur
Konuşsa suç konuşmasa suç arzulamayla alakası yok çocuk doğru bir şey yapıyor gerçekten seven böyle olur cinsellik konuşmaz yapmayı düşünmez
191 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kardeşim ya sizin bu saçmalığıniz baban da ananla sevmediği için seni yaptı demi aptal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Soru Troll biliyorum ama yine de cevaplayayım Sana bir şey söyleyeyim Bu Çocuğun cinsel problemi var başka bir açıklaması yok dini gerekçelerle bunu yaptığını zannetmiyorum Çünkü zaten indar adam bir buçuk senelik sevgili yapmaz kendine hakim olamayacağından korkar zaten İsra suresinde de zina yapmayınız demiyor Zinaya yaklaşmayınız diyor ama çocuk bir buçuk senedir seninle ilişki içinde bir defa cinsel sorun yoksa zaten hakim olamayacak duruma gelir o yüzden de seninle bir an evvel evlenmeyi ister E ama bir buçuk senedir ortada söz bile yok Senin yapman gereken şey ne biliyor musun kışkırtıcı giyinip uygun bir yerde uygun bir anda yanına sokulman gülümseme kışkırtıcı bakman bir iki Kaçak öpücük alacaksın o sırada da cinsel organına dokunacaksın kalkıksa sorun yoktur İnik vaziyette ise Belli ki ereksiyon sorunu var kalkıksa Sen de tahrik ediyorsun Zaten Seninle cinsel ilişkiye girmesine bir engel yok beni küçükse bile illaki girmeyi ister O bile engel olamaz dindarsa da dediğim gibi hem seni seviyor hem sen çok isteklisin kışkırtıyorsun bir an evvel evlenmeyi isterdi
00 YorumlaSorunlu kesinlikle. Hiçbir erkek seks yapmadan 1.5 yıl ilişki yürütmez. Ben baş başa kaldığımız ilk gece seks istemiyorum triplerine giren kadını hayatımdan çıkartırım direkt.
Senin bu adamın cinsel sorunları olabilir, bence sor kibarca, incitmeden. Eğer durum buysa bu işin tedavileri var, uygulayın düzelsin, yoksa ilişkide sorun olmaya başlar...
Burada yorum yapan cahilleri de ciddiye alma, seven adam seks istemez falan filan... hepsi cahilce laflar... Seven erkek daha çok seks ister.65 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi birine ulaşmak için çabalayacağımı hiç zannetmiyorum.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir
https://hizliresim.com/9ea73gz
Hiç üşenmedim sana TDK'dan Murdarın anlamını gösteren link gönderdim, şimdi sen TDK'yı da bilmezsin diye. Linkte'ki görüntüye de inanmıyorsan buyur aşağıda ki linkten bak.
https://sozluk.gov.tr/ - +1 yıl
Halk ağzını geç. Benim yazdığım doğru olanı. Bana mı öğretiyorsun Türkçe'yi...
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir
Halk azı değil "TÜRK DİL KURUMU" Türkçe'yi baştan öğren.
Benim gibi birine ulaşmak için çabalaman boşa kürek çekmek olur. Bana en çok yakınlaşabileceğin yer bu forum. Benim içinde bulunduğum ortama ve benim yaşantı seviyeme yükselmeyi hayal bile edemezsin.
"Düşünmektükenmektir" ismini kullanan biri benim gibi birinin seviyesine ulaşabilecek vizyona sahip değildir zaten.
Hiç tanımadığın biri hakkında sadece fotoğrafa bakarak
"Tek iyi tarafın kedi seviyor olman. Başka çekilir bir yanın yok gibi..." diye düşünmen bile ne kadar vizyonsuz ve ön yargılı olduğunu gösterir.
+1 yılHemen öpmek neye lazım. Erkekliğiyle uzaklaşmış doğru bir şey yapmadığını bunun evlenmeden önce yaparak zinaya girmek istemediği için yapmamış. Doğru, şerefli insan karşınıza çıkmış. Gerek cinsellik yaşayıb sonra sizi yarı yolda bırakan sırtlan bir erkek mi olmalıydı? Gercekden kendi cinsimdekileri anlayamıyorum. Zorba, kaba birini seçiyorsunuz. Bence görüşmemekle iyi yapmış artık kafasında ciddi düşünce yok onu kafasından silmişsiniz. Artık sizi ciddi bir kız gibi görmüyor o yüzden aranıza sınır çizdi.
50 YorumlaYüksek ihtimalle inançlı biri ve evlenmeden uygun olmadığını düşünüyor. Bu duruma girerse dayanamayacağını da düşünüyor olabilir. Bir erkeğin bir kadına karşı koyması çok kolay değildir. Ona sorun cevabını verecektir. Bende aynı hayatı yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Evlenemesemde ki evlenemeyeceğim sanırım. Yinede yakınlaşmam diye düşünüyorum.
90 Yorumla
+1 yılŞimdi ben aşağıdaki cevapları okudum kendi fikrimi soyliyim. Öncelikle dini açıdan olsaydı bence bir erkek en başta flört etmezdi ve sevgili olmazdı diye düşünüyorum. Şu açıdan bakarsak yaparsam devamı da gelir diye korkup yapmıyor olabilir. Ama bence bu çocuk baya garip. Hiçbir açıklama yapmadan dört haftadır bu konuda konuşmayıp bulusmamasi daha da garip. Neden diye sormadın mi hiç neden bu konuda konuşmak istemiyorsun diye sormalisin en başta? Bence sevgili olmak için olmuş olma ihtimali yüksek. Bu yüzden seni arzulamiyor ve konuşup sen de umitlen istemiyor çocuk. Fikrim bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSizde işler tersine dönmüş. Adam delikanlıymış kıymetini bil. Dini ve ahlaki nedenlerden yaklaşmıyor sana.
181 Yorumla
Soran+1 yılherkes böyle diyo
+1 yılBence iyi değil en azından sarılıp öpmesi gerekir. Bu kadar zaman hiç öpüşmediniz mi? Böyle erkekler evlenince de değişmiyor. Sizin ısrarınızla ilişkiye girer evlenince de sonra hiç istemez. Bence konuşun neden böyle davrandığını sorun. Aseksüel olabilir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bunun nesinden tam olarak şikayetçisin? Adam gibi adam çıkmış karşına. Seni sadece o iş için istemiyor veya vücudun için seninle birlikte değil. Dinine bağlı inançlı birine benziyor o nedenlerden yaklaşmıyor, kendine hakim olmaya çalışıyor ne güzel.
Seni beğenmeseydi sevgilin olmazdı. Her şeyi evlendikten sonraya saklıyor. Bence kıymetini bil herkes böylesini ister.
00 YorumlaYa dini çekincelerinden dolayı kafası karışık, ya cinselliğe soğuk bakmasını sağlayan bir küçüklük travması var, ya ereksiyon problemi veya penis boyutuyla ilgili özgüvensizliği var... Ama seninle ilgisi yok yani. Başka bir erkekte şansını deneyebilirsin, o da aynısını yapmıyorsa seninle ilgili bir durum kesin yoktur zaten.
00 Yorumla
+1 yılbence problemi var senden saklıyor ya erken boşalıyordur ya da penisi iyi çalışmıyordur bir nedeni var
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böyle şeylerin şimdi olmasını istemiyordur evlenince isteyecektir en doğrusu ilişki olacak sonra bişey olacak ayrılacaksın ondan sonra olan sana olacak
50 Yorumla
+1 yılSeven insan budur işte. Bulmuşsun bunuyorsun. Yazık çocuğa. Biz böylelerini bulmak için kırk takla atalım ama uçkur düşkünlerine denk gelelim.
57 Yorumla
Soran+1 yılYazıkmı🤣
Soran+1 yılAsıl bana yazık
- +1 yıl
Ya şimdi yakışık almayacak da ayrılmış olsaydınız bana yolla derdim 🤦♀️
- +1 yıl
@Kutay38382?
- +1 yıl
@Kutay38382 ?
- +1 yıl
@Kutay38382 kafa mı buluyorsunuz adam mı seçiyorsunuz? Defolun artık yeter!
+1 yılSen ne tür bi kezbansın?
Gerçekten seven bir adam bulmuşsun, ilişkiniz mahvolsun, fbody ilişkiye dönsün istiyorsun.52 Yorumla
Soran+1 yılYa ama insan hiç aruzulamazmı
- +1 yıl
Valla arzulardi ama neden belki içi atmiyodur
+1 yılUmarım bir problemi yoktur. Bu şimdi iyi gibi görünebilir ama cinsel bir problemi varsa evlenince boşanmaya bile sebep olabilir.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi seni eve atsa sonra da aynı şekilde soğuk yapsa sen bu seferde niye böyle yapıyor diye gelirsin. önce kendine sor ben niye beklenti içindeyim
30 Yorumla Yani cinsellikten bahsetmiyorsa belki seni kendinden soğutmak istemiyordur çünkü bazı kızlar hoşlanmazlar ama opuşmuyor ve soğuk davranıyorsa... bilemem niye böyle davrandığını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adamın ülkede rağbet görmediğinin örneğidir bu soru
41 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam çok seviyom ama hiç o konuda yaklaşmıyor
ilginç, genellikle tam tersi olur, erkek ister kız mesafeli olur, mutlaka nedenleri vardır gay olamaz çünkü gay olsa seninle ne işi var aşırı dindar muhafazakar biri olabilir, ya da başka kaygıları vardır
00 YorumlaBende asla temas etmezdim ama buluşurdum. Evlenene kadar kimseye dokunmam."4 haftadir bulusmuyor " cumlesini gorene kadar fikrim degisti. Sevgilin seni sevmiyor olabilir. Benim kafadan sanmistim sevgilini.
00 YorumlaYa aşırı dindar ya da gay. Dört hafta görüşmemek yerine güzel bir açıklama yapabilir. Günahına girmek istemiyorum kafasında ise eyvallah ama ben sormadan duramazdım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sen istiyorsun ki usta duvara bir çivi caksin inşaat sağlam olsun. Usta diyor ki ben kendi evim olursa cakarim. Sen ayrıl o çocuğu yoldan çıkarmadan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sağlıklı bir erkek iki işi bir arada yürütür aleti bamya ise küçüklükten dolayi seni vaz geçer diye uzak duruyordur o konulardan. Veya at şeyi gibiyse seni huylanfirmamak içinde kaçabilir
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Çok kötü hemen ayrıl belliki bir sıkıntı var.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Hala sevgiliyseniz belki evlenmek istiyordur gerek gecesine saklıyor seni
40 YorumlaAradığım adam profili… 😅darısı başıma…
Sanırım beklentileriniz farklı…40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi böyle erkeklerr bu kızlara denk gelir bizede s*refsiz derdi uckurunda olan tipler biz nerde hata yapıyoruz be
43 Yorumla- +1 yıl
@Pisagors ne ekersen onu biçiyosun işte 🤷♀️
Soran+1 yılBu kızlara derken benim neyim varmış ki ben demekki sizden daha uygun daha iyiymişimki o erkek beni seçmiş
Belki kadınlardan değil erkeklerden hoşlanıyor ve seninle sırf normal görünmek için arkadaşlık kuruyor. Ya da aşağıda yazılan sebepledrdir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce sana dokunmak istemiyor. Seni kirletir psikolojisinde. Neden böyle davrandığını ona sormalısın.
20 Yorumla Bu derece dindar desek sevgili olmakta caiz değil başka bir sebebi olabilir
32 Yorumla- +1 yıl
sevgili olmakta caiz değil ama belki sevgili olduk en azından bu olmasında diyo olabilir. ama kesinlikle haklısın 👍
+1 yılBize denk gelmez böyle hatunlar gelse yakınlaşmanın kitabını yazarız birlikte 😅😄 Bula bula böyle kerizleri bulur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKonussa seks icin dersin konuşmasa baska sey. Bunları dusunceksen bu kadar ileriyseniz evlenin, sekside yasayin.
10 Yorumla
+1 yılBenimde böyle bı sevgilim vardi hiç cinsellik konuşmazdı
13 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu
- +1 yıl
Ayrıldık :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıldelimisinn sen? bir kizz ilk adimi atmazz bir ikinciside dinen haramm :)
414 Yorumla
Soran+1 yılAtmaz ama o hiç adım atmıyokiiii🤣
Soran+1 yılGaliba dinen haram diye istemiyo olabilir
Cevap sahibi+1 yılaynennn oyledirr kuzummm.. bence sende yapmaa derimm ;)
Soran+1 yılYapamıyorum zaten🤣🤣 sorunda buya
Cevap sahibi+1 yılevlenincee boll bol yaparr, hatta alasinii.. ilkkez hele olacagii icinn sana daha bagli olur seni iyi halleder merak etme
Soran+1 yılAcaba evlenincede böyle soğuk olursa diye korkyomm
Cevap sahibi+1 yılolmaaazz korkmaa sennn.. sen ona bir ver o senden bin alirrr gorde bakk
Soran+1 yılİnşşalah dediğin gibi olur yas🤣
Soran+1 yılSenin demi bu şekildeydi sanki biliyo gibisin 🤔
Cevap sahibi+1 yılolurr olurr merak etmeee :)
Yok ben daha henuzz yasamadimm. sevdigim var ama sevgilim yok..
Arkadasimdan biliyorumm cunkuuu :)
Soran+1 yılİnşşalah sevdiğine kavuşursun🤣
Soran+1 yılArkadaşlarındanmı anlatıyolsrmı🙄
Cevap sahibi+1 yılinsallaahh, ama benimki imkansizz ask :( buyuzden onu icime gomdum artik
Eevet arkadaslarimla konusuyorum bu konulari.. bana anlatirlar..
birtanesininkide oyleydi, kiz diyo evlendikten sonraa uctuu.. azkalsinn hergun istiyormus yapmaya
Soran+1 yılGizliden çıksana konuşıruz bazen🤗☺️
Alıştıra bilirsin...
Kabak çiçeği gibi açılacağına eminimmm.
20 Yorumlazina yapmak istemiyor işte. saygı göster illa ilişki var diye cinslelik olacak değil ya.
20 Yorumla
+1 yılAdama madalya tak , güzel bir kadınsan bide o hormonları nasıl eğitmişse artık helal olsun
20 Yorumla
+1 yılİstiyordur nefsine hakim oluyordur seviyordur gerçekten daha ne istiyorsun sabret
20 YorumlaYa arkadaş konuşuruz sapık dersiniz konuşmayız gay dersiniz
20 Yorumla
+1 yılbence o arkadaşın gay dir sen onu yakala zorla pantolonu aç yalarken deliğini parmakla bakalım ne yapacak :D
00 Yorumla
+1 yılNormal bişey değil erkekler ayakta olır normalde sen minik minik yaklaş rahatlatarak masum öpücüklerle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ne tuhaf. Kızın biri de "sevgilim bana seni arzuluyorum, her yerine dokunmak istiyorum dedi, normal mi" diye sormuş.
00 Yorumla Siz sevgili değilsiniz, arkadaşsınız o zaman. Arkadaşlığını sürdür ama kendine de yazık etme, bir sevgili bul ve hayatının tadını çıkar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sen de seni hissettiğin çekimi hissetmiyor olabilir, arkadaş kalmak istiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh siz nereden buluyorsunuz böyle kaba Saba erkekleri çok mu arıyorsunuz. Bana daha 1. Haftadan yanasiyorlar ve olacaklar belli en az 1 yıl çıkıyoruz deli gibi her gün sevişiyoruz seks yapıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş işe bak. Benim sevgilim olacak bide öpmeye kalkacak bende duracam 😅 demek ki kaçan kovalanıuır öyle düşünebilyşr miyiz
00 YorumlaKızım böyle seyler ulu orta konuşulur mu ki daha evlenmemiş siniz. Demekki senin karakterini anladı evlenmez hayatta seninle de
00 YorumlaLan daha ne istiyon kadınların istediği erkek tipi işte
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok da abartma sonra gözünde ucuz basit biri olursun ve senden hepten kaçar, her şeyin bir zamanı var bazen çok acele etmek çok bl çabuk bozar işin büyüsünü
10 YorumlaBöyle adam bulmuşsun daha ne istiyorsun başkası olsa çoktan hamileydin😐
10 YorumlaYa aldatıyor ya da çook edepli çekingen flaan
10 Yorumla
+1 yılAy bu ne ya okurken sinirlendim. Dişil enerjimi sömürdü resmen
11 YorumlaDoğrusunu yapıyor. Dini önemseyen biri ise bu sebepten uzak duruyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini inancı güçlü olduğu için günaha girmekten korkuyor olabilir ya da senin onu dendiğini düşünüyor da olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş ya kıza bak. 😂 ulan böyle kız hiç denk gelmedi bize ya.
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkekmi olur çok ilginç biz 40 takla atıyoruz birini bulmak icin
00 Yorumla
+1 yılBence onda bır sorun var yoksa ımkansız dokunmamak nedır kız ıstedgınde hemde
00 Yorumla
+1 yılKorkuları vardır belki de sağlık problemi olabilir
00 YorumlaSorunlu herhalde keşke bende olsa öyle mesaj atsana bana
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor olabilir veya hiç mastürbasyon yapmamıştır başka nedeni yok
00 Yorumla
+1 yılSenden bı tepki göremiyor mu
Yani istediğini belli ediyor musun00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar