Hiç öpüşmedik. Yan yana gelsek bile sarılır koklar , çenemi öper ama henüz dudağa gecmedik. 2 gün sonra nisanlaniyoruz. Yani bu gidişle evlendigimiz gün duvağı açıp mevzuya dalacak gibi duruyor. Sizce ne yapmalıyım. Benim için bu konuları konuşmak çok önemli çünkü sapkın insanlar var. Çok afedersiniz ama üzerine dışkısını yapınca zevk alan kişiler var , aramıza birini alalım diyenler var. Bunu evlenmeden önce öğrenmem lazım. Öğrendikten sonra çok geç olur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNişan geçsin önce sabret
Sonrasında bir gün karşına al
Sen benim artık nişanlımsin bu konuları konuşmalıyız
Yakında helalim olucaksin
Birbirimiz hakkında hiçbir şey bilmezsek hem zorlanırız hem de fikir ayrılığına dusebiliriz
Ben evlenince seni de mutlu etmek isterim ayrıca vs de
Konuyu ac
Fikirlerini öğren10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılSenden bir onay bekliyor olabilir. Bazı kızlar kızıyor ve sapık gibi görüyor. Sen belli ettin mi bunları konuşmak istediğini?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok hep mesafeliydim nasıl belli edebilirim. Belli etsem yanlış anlar mı
- +1 yıl
Nasıl anlayacağı onun bakış açısına bağlı aslında.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu o açmıyorsa , sizin açmanız gerekiyordu. Çünkü karşılıklı birbirinizi öğrenmeniz - bilmeniz açısından..
16 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlar mı beni bı de nasıl yapayım
- +1 yıl
Neden yamlış amlasın li. Bu sizin en doğal hakkınız. Tanımadan , etmeden olur mu hiç böyle çok ciddi konulara girişmek. Allah korusun tabii ki , Allah hiç kimsenin de başına vermesin bahsettiğiniz olayı..
- +1 yıl
* yanlış anlasın..
Soran+1 yılamin sağol acicam valla
- +1 yıl
Nişanlılık dönemi bumun için vardır. Birbirinizi çok iyi tanımak için..
- +1 yıl
Bence de siz açın konuyu. İyice anlatmasını sağlayın karşı tarafın..
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAdam evlenene kadar bir tık yapmamış neyin sapkinliğini gördünde kafanda bu soru oluştu acaba
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır sapkın demiyorum sapkın olabilir diyorum. Öyle insanlar yok mu? Konuşmadan nasıl anlayay
- +1 yıl
Tammda sapkın birisi olsaydı zaten bunun en azından cinsellik anlamında yolunu yapardı sana ya da ne bilim nişan var diyorsun opusmedik bile diyorsun eee ilk adımı sen at o zaman ne bekliyorsun
Soran+1 yılYanlış anlar mı diye korkuyorum
- +1 yıl
Neden yanlis anladım direk yapış dudaklarina dayanamıyorum de artık 😁
- +1 yıl
Şaka şaka öyle deme tabi ki de 😅
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Adam seni dudaktan bile opmediyse hala bence senin korkman gereken sapkinligi olmamali
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin normal biri olmwsa çok mu istekli olurdu
Soran+1 yılYaa düşkün olsun 😔 ben de istekliyim 1 ay yataktan cikmamamiz lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBulmuşsun efendi adamı sapkınlık olabilir diyorsun. 🤦
10 Yorumla
+1 yılAranıza birini akmsk sapkınlık değil esininmutkulugu için onu göze almaktır. Bunu anlamayanlar bilmez hersey eşini zevki icin
04 Yorumla
Soran+1 yılİsterse eşim mutsuzluktan gebersin valla. Bana bir bir teklifle gelir gelmez boşarım
- +1 yıl
2. Kiz olursa peki
Soran+1 yılNe kız ne erkek saçmalık
- +1 yıl
Oha bu kadar istekli olup bunlara karşı olman tuhaf
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani belki seni itmek istemiyordur. İlk öpücüğü sen ver, sonrasında hala adım atmıyorsa bir düşünürsün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİçindeki sorulara sor ciddi olarak bu konu benim için önemli de
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca konuşmak paylaşım fikir edinmek yaşayacaksınız anlamına gelmez düşüncelerini merak ediyorum bu konuda de
Makinesi çalışmayabilir ne yapacaksın o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnuda geçtim gerçekten ten uyumu var mı yojmu bilmeden evlenme derim
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilikte cinsellik çok onemli. Konuşmak yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi kararı Ama bu zamanda herkes senin sevgilin gibi biri bulunca evleniyor Sebeb cşnsellikk konuşmuyır çok düzgün insan ama evlilik sadece düzgün insanla olmuyor bunu anlamıyor kimse cinsel olarak mutlu değilsem nasıl yürüyecek
Cevap sahibi+1 yılBurada söylenmez ama beni mutlu edemiyorsa istediğim gibi Br fiziği yoksa görüntüsü VS yoksa istemem bencillikse bunun adı bencil olurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkma bu adam sana bunları teklif etmez düz adam bu
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma senin niyetin var gibi sanki
Soran+1 yılVar tabi ki istiyorum. Çünkü ciddi olduğunu fazlasıyla kanıtladı. 2 senedir hayatımda. Cinsellik açmadı. Benim için sınavı olmasına rağmen uzak şehirden geliyor , ilgili , ailesiyle tanıştım vs vs. Bakireligimi almak istese gene veririm
Cevap sahibi+1 yılTamam ver verde o adam zamanı geldimi almak istiyor birde araya adam almak istemezsin herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ac konuyu devamini getirir büyük ihtimalle
10 YorumlaO yapmıyorsa ben yaparım 😉
00 YorumlaSen istekli misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSor öğren
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKalkmıyor belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım