Cinsel Yaşam Biz erkekler neden kalçayı severiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Alt tarafı kalça abi, neyini büyütüyoruz , içinde sanki başka dünya var gibi.💩. Saçma geliyor bana cinsellik,7 dk'lik şey. Biz erkekler neden kalçayı severiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşim anal istiyor ben istemiyorum biktim artık b.. k yolundan 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende erkek olarak sevmiyorum Yorumla Kenank07 +1 yıl Bıktım artık derken istemesinden mi yoksa yapmaktan mi 🤔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 saat olduğunu bilirim tekte boşalamamın, kaçtansinde yarıda kestik, git gel git gel sıkıyor ama 7 dk Bayaa erken dostum 0 2 Yorumla FenaZi +1 yıl 1 saat p*rno yıldızları yapamıyor madem böyle iyisin sende bu işten para kazan Amerika’ya git p*rno yıldızı ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi an mantıklı geldi ha🤔 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çünkü dünyaya oradan bakmaya başladınız... Ve dünyadaki en tatlı anılarınız hep orada... 0 0 Yorumla
Ruhzus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl 7 dk da mı? Erkek olduğuna emin miyiz ahshsh 0 2 Yorumla FenaZi +1 yıl Ön sevişme harici 7 dk normal bence p*rno filmleri de o kadar sürüyor Yorumla Ruhzus +1 yıl Ooo aynştaynnnn teşekkürler aynştaynnnnn Yorumla
PoleStar11 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şu 7 dk azmış diyenler yatakta 3 dk kalıyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Doğruyu diyen tek kişisin, biri de 1 saat diyor😂 Yorumla PoleStar11 +1 yıl Sorsan herkes yatakta matrix a… Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle knk zaten bir saat yapsan penis ve vajina yanmaya ve tahriş olmaya başlar, cahil ülkemin güzel cahil insanları Yorumla PoleStar11 +1 yıl canım canım olma ustam allaha emanet iyi akşamlar Yorumla PoleStar11 +1 yıl La bunuda değiştirmessin KS Yorumla Soran +1 yıl Sana da kardeşim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 7 mi? 3 14 Yorumla Soran +1 yıl Örnek verdim ama sağlıklı bir insan 7,8 dk yapar abartmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlıklıysa niye erken boşalıyor Yorumla Soran +1 yıl Bu erken değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu baya baya erken kardeşim Yorumla FenaZi +1 yıl Bütün p*rno filmlerini izle içeri girdikten en fazla 10 dk sürüyor siz dakikaları çok kısa görüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl p*rno gerçek mi sanıyorsun sen kıyamam Yorumla FenaZi +1 yıl Gerçek sanıyorum neden sahte mi? Yorumla Soran +1 yıl Fenazi bunlar hayallerinde yazmaya devam etsin knk gerçekler 2 dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamamış olsam sizin gibi short timelara inancaz. Herkesi böyle mi kandırıyorsunuz. Yorumla FenaZi +1 yıl Çok öpüşmüşündür sana ondan uzun gelmiştir 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yazık size Yorumla FenaZi +1 yıl Hayal dünyasında yaşama ben askerden geldiğimde her gün 7-8 km koşuyorduk o şekil bile 30 dk içerdeyken anca olimpiyat koşucusu olması gerek 1 saat için😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadım bunu diyorum. üzgünüm öyle adamlar var kabul et bence. Yorumla FenaZi +1 yıl Üzüldüm valla Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl 7 dk azmis 1 2 Yorumla Ömer0661 +1 yıl 30 var Yorumla Soran +1 yıl Gerçek ilişki saati 7,8 dk. kimse 20 dk durmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşim anal istiyor ben istemiyorum biktim artık b.. k yolundan
Bende erkek olarak sevmiyorum
Bıktım artık derken istemesinden mi yoksa yapmaktan mi 🤔
1 saat olduğunu bilirim tekte boşalamamın, kaçtansinde yarıda kestik, git gel git gel sıkıyor ama 7 dk Bayaa erken dostum
1 saat p*rno yıldızları yapamıyor madem böyle iyisin sende bu işten para kazan Amerika’ya git p*rno yıldızı ol
Bi an mantıklı geldi ha🤔
Çünkü dünyaya oradan bakmaya başladınız... Ve dünyadaki en tatlı anılarınız hep orada...
7 dk da mı? Erkek olduğuna emin miyiz ahshsh
Ön sevişme harici 7 dk normal bence p*rno filmleri de o kadar sürüyor
Ooo aynştaynnnn teşekkürler aynştaynnnnn
Şu 7 dk azmış diyenler yatakta 3 dk kalıyor
Doğruyu diyen tek kişisin, biri de 1 saat diyor😂
Sorsan herkes yatakta matrix a…
Aynen öyle knk zaten bir saat yapsan penis ve vajina yanmaya ve tahriş olmaya başlar, cahil ülkemin güzel cahil insanları
canım canım olma ustam allaha emanet iyi akşamlar
La bunuda değiştirmessin KS
Sana da kardeşim
7 mi?
Örnek verdim ama sağlıklı bir insan 7,8 dk yapar abartmayın
Sağlıklıysa niye erken boşalıyor
Bu erken değil
Bu baya baya erken kardeşim
Bütün p*rno filmlerini izle içeri girdikten en fazla 10 dk sürüyor siz dakikaları çok kısa görüyorsunuz
p*rno gerçek mi sanıyorsun sen kıyamam
Gerçek sanıyorum neden sahte mi?
Fenazi bunlar hayallerinde yazmaya devam etsin knk gerçekler 2 dk
Yaşamamış olsam sizin gibi short timelara inancaz. Herkesi böyle mi kandırıyorsunuz.
Çok öpüşmüşündür sana ondan uzun gelmiştir 😀
Çok yazık size
Hayal dünyasında yaşama ben askerden geldiğimde her gün 7-8 km koşuyorduk o şekil bile 30 dk içerdeyken anca olimpiyat koşucusu olması gerek 1 saat için😂
Yaşadım bunu diyorum. üzgünüm öyle adamlar var kabul et bence.
Üzüldüm valla
7 dk azmis
30 var
Gerçek ilişki saati 7,8 dk. kimse 20 dk durmuyor
Sacma
aynen