İstediğini alırken hırçın ve sert misin yoksa daha soft ve romantik mi? 😏 Keyifli geceler.. ✨️🥂🤘🏻

İstediğini alırken hırçın ve sert misin yoksa daha soft ve romantik mi? 😏 Keyifli geceler.. ✨️🥂🤘🏻
“Romantik” olan hiç bir tanım bana uymuyor maalesef. Keşke bir kadına yakışacak bir şekilde romantik olabilsem, sürekli hırçınlık olmuyor. Arada masum, naif, kibar efendime söyleyeyim romantik romantik bakışmak falan lazım ama ben biraz ayarsızım işte 😂
Cinsellik; insan bedeninde farklı hormonel dengelerin ve buna bağlı farklı düşüncelerin geliştiği bir ortamdır.
Bu sebebledirki;
Ben istediğimi alırken ne ve nasıl olacağımı kendim dahil kimse bilemez. Tamamen sürpriz...
sanırım biraz sertim.. yabancı bir sevgilim vardı, öperken ensesini tutuyordum, biraz sıkmışım galiba, eliyle elimi gevşetmişti.. sonra da biraz yavaş öp dudaklarımı şişireceksin, morartacaksın dedi... 🙈
Cevap
41Cevap
Romantikleşirim ama bir seviyeden sonra hırçınlaşırım. Yine de bu hırçınlaşma yakıp yıkacak kadar olmaz
Ben romantik olurum tabi ki de.. zaten cinselliğe o kadar ön planda tutmam. benim için eşimin mutluluğu önemli..
Romantikleşemem.. Arzunun verdiği hırçınlık bambaşka
Gizemli olurum ve belli etmemeye çalışırım insan her ne olursa olsun şehvetine ve libidosuna sahip cikmali
Soft seviyorum. Ama ben soft seviyorum diye hep aynı şeyleri yaşatmam. Karşımdakinin istekleri benim isteklerim kadar önemli
Romantiklik yok bende arada soft oluyor ama genelde sert olur
Kimse beni tutamaz valla o kadar yüksek olunca o ateş yakıyor hep karşındakini de.
Romantizm ile başlar ama kısa zamanda hırçınlaşırım. 😁
Romantizm ön sevişmede mükemmel, ama sonrası hırçın hatta biraz da kuduruk
Bence seks, ilkel bir davranış biçimi. O yüzden hircilanlasilabilir.
Normalde hırçın bir yapıya sahip değilim ama yani olabilir o da olabilir
Duyguları kontrol edememek davranış sorunudur. Serin kanlı olmak en güzeli ama başarabilene.
İkisi de olabiliyorum. Karşımdaki partnerimden alıyorum gücümü..
Iligine kadar romantizmi işlerim
Sonrası hırçınlaşmanin ötesinde olur🙂
Kendimi kontrol altina alamiyorum o durumdayken sen peki?
Bana kalsın..
Bana gelir misin
Sana gelmek derken :D
Soft başlayıp hırçın devam ediyorum
Önce sevgiyle romantik başlar sonra isteğe bağlı sertlesebiliriz
Önce romantik sonrası hırçın
İşte kadin bu 😎🌹
Helal olsun tam benlik
Sakinleşirim kedi gibi..
Waowww
Evet öyle de olmalı bence
Uzun zamandır yok karar veremiyorum
Hırçınlaşırım, kurtadama dönüşürüm. 😈
Ben orjinalde romantik bir adamım
Her zaman romantik olurum
İkisidə herhalde ama hırçınlaşma daha fazla
Deyisir hircinlasirimda romanyiklesirimde
Aynı anda her halde. d
Denemek istiyorum sizinle
Hırçınlaşan tarafım ben
Romantiklik severim balık burcuyum
Önce romantizmi sonra hırçınlığı yaşarım
Romantiklik pek yok bende
Aşıırı romantikleşirim
Bu arzuyla gidip çocuğu taaaaa 30duraklık uzaklıkta biryere çağırıp beraber olmuştm pişman mıyım köpk gibi pişmanım
Ben sırf onu sevdiğimden aşkımdan istedim. O bambaşka şeyler düşündü bana kaşar muamelesi yptı. Erkek arkadaşlarıyla daha önce ayrıldığımızda beni mesajla denedi sonra ayrılmayıp birlikte olunca bana bağlanma demiştim dedi ciddi düşünmedi. Hayatıma sıçtqı psikolojimi bozdu 3 hafta hastanede yattım yeterli mi
Ben aşıktım o sırf onun ilki değilim diye benim duygularımla benim tüm ayarlarımla oynadı. Ona aşık olduğumu bile bile kırdı. Ne kadar ağladım yıllarca. Günlerce. İçimden ağladım kimseye de anlatamadım hala duruyo o acı. Kimseyi de alamıyorum artık hayatıma korkuyorum erkekler çok kalpsiz hiçbir duygumu hakeden biri yok artık 🙄
Olmuyo. Bkire olmayınca hep diken üstünde oluyosun ya yeni tanısıcağım anlarsa ya bkire değilim diye terkederse… ameliyat olucm yoksa bu psikolojiyle kimseyi de mutlu edemem
2
Burdan söyle gizli yazma sebebim belli
Sen bkre olmayn biri saklasa olmadığını napardın
Burdn yaz
Hırçınlaşırım
Yürü be kim tutar seni ama bana doğru
Azarım 😜
Duruma göre değişebilir... 🤔
Ne durumda olmama bağlı
Ortama ve kişiye bağlı.
Arzu beni aptallastiriyo o yüzden arzulama yok
Soft başlayıp hırçın devam ediyorum