+1 yılBence kesinlikle yürümez yani yürür diyen insanların samimiyetinden şüphe ediyorum o zaman cinsellik olmadan ilişki yürüyorsa niye sevgililer arasında gerekli olduğu zaman cinsel muhabbet dönüyor ya da evlenirken niye cinsellik üzerine evlilik yapılıyor cinsellik hayatın bir gerçeği bunu kimse göz ardı edemez, sonuçta hepimiz hayata cinsellik sayesinde geldik kimse kendini kandırmasın cinsellikten nefret etmek iyi bir şey yoktur istememek diye bir şey yoktur ha tercihleri farklıdır ona bir şey diyemem ama cinsellik hayatın bir gerçeğidir ve ilişkilerde de olmazsa olmazdır.
024 Yorumla- +1 yıl
Siz fiziksel engelli misiniz?
- +1 yıl
Evet ☺️
- +1 yıl
Sorun değil herkesin tercihine saygımız var
- +1 yıl
Bunu bilemezsiniz
- +1 yıl
Yorum yapmak isterseniz beklerim
En uzun cinsel ilişkiniz ne kadar sürdü? ↗
Zira beni tanımıyorsunuz ve tanımadığınız bir insan hakkında ön yargılı olmak da aşırı özgüven sahibi olmak demektir sizdeki özgüven nereden geliyorsa ben de olan da oradan geliyor - +1 yıl
Teşekkür ederim sıkıntı değil yarım da oluruz sakat da oluruz ama Allah size vicdan versin e güzelse sağlamsınız İnşallah benim durumumda olmazsınız
- +1 yıl
Rica ederim çok vicdanlı biri olduğumu söylerler genelde
- +1 yıl
Beni aşağılamayı çalıştığınızın farkındayım canınız sağ olsun belli ki size karşı bir yanlışım oldu bilmiyorum beni aşağıladığınızın da farkındayım Ama sorun değil çünkü siz kadın olduğunuz için değerlisiniz bırakın biz sizden aşağı olalım üstelik engelli olduğumuz için sıkıntı değil canınız sağ olsun
- +1 yıl
Kız düzgün konuş adamla olabilir insanlık hali engelli biriyle yaşamak istemiyor olabilirsin ama bunu yüzüme vurman hiç hoş değil
- +1 yıl
Ayrıca şunu da söylemeden geçmek istemiyorum umarım ailenizde engelli ya da ilerleyen dönemlerde sağlığınızda bir rahatsızlığınız olmaz zira benim durumumda olmayan insanların beni anlamasını beklemiyorum sıkıntı değil. Kimse beni tercih etmese de Bu benim için büyük bir problem değil ama bundan sonraki hayatınızda benim durumumda olan insanlarla lütfen dalga geçmeyin Ben kendimle barışık birisiyim sizin gibi hayatında çok insan benimle dalga geçti sorun değil ama gün gelir bir yakınınız ya da siz aynı duruma düşerseniz o zaman vicdan azabı yaşarsınız yapmayın
- +1 yıl
Deniz düzgün konuş diyorum sana
- +1 yıl
Yok yok sorun değil istediğini yazabilir Ben alışkınım ilk defa yaşamıyorum bu durumu ☺️
- +1 yıl
Yok yok lütfen tartışmayın gerek yok o da fikrini söyledi sonuçta o tam bir insan biz yarım insanız ☺️
- +1 yıl
Benim için kadınlar değerlidir o yüzden ben hiçbir kadına hakaret etmem kendisi öyle söylemek istemiş öyle söylemiş gerek yok sizin de sorunuzu meşgul etmeyelim boş ver
- +1 yıl
Ben seni hakaret edip engellediysem sana karşı bir yanlışım olduysa bunu gelip yüzüme söyleyebilirsin ondan sonra sen de beni engelleyebilirsin ama sırf birileri seni engelledi diye insanların fiziki görünümüyle eksikliği ile dalga geçme olur mu
- +1 yıl
@denizisevenkiz123 iyi misiniz yoksa doğuştan mı böyle saçma konuşuyorsunuz? Nereden geliyor tanımadığınız bir kişiye karşı bu saygısızlık?
- +1 yıl
Yok sorun değil beni daha önceden tanıyormuş ben onu hakaret edip engellemişim bilmiyorum kim olduğunu keşke düz düzgün bir şekilde yazsaydı ben de hatamı kabul ederdim ama kim olduğunu bile
- +1 yıl
@denizisevenkiz123 tamam ben seni tanımıyorum bak kullanıcı adını bile hatırlamıyorum ne zaman kimsen ne zaman ne yaptıysam söyle adam gibi özür dileyim bilmiyorum ki ne zaman ben seninle konuştum ne zaman ben sana hakaret ettim üstelik ben seni engellemiş olsam sen şu anda bana Nasıl yorum yazabileceksin
- +1 yıl
@denizisevenkiz123 tamam o zaman böyle bir şey yapmışım madem Ben hatamı kabul ediyorum senden de özür diliyorum istersen mesaj üzerinden sen de benim aileme hakaret edebilirsin istediğini yazabilirsin ama lütfen insanların sorularını ya da yorumlarını daha fazla meşgul etmeyelim emin ol hatırlamıyorum eğer yaptıysam özür dilerim Ama benden sana tavsiye kimsenin eksikliği ile dalga geçme her ne olursa olsun
- +1 yıl
Ok.
- +1 yıl
Ok by.
- +1 yıl
@denizisevenkiz123 😃😃😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar
Yürür ama aralarında gerçekten sevgi saygı varsa yürür ama eninde sonunda iş cinsellik olacak mı dersen illa ki olacak ya cinsellik olacak ya da hemen evlilik olacak00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bal gibi de yürür
10 Yorumla Benim için sürüme şekli burdan geçiyor evlilik dışı ilişkiye karşıyım.. 6 ay kadar flört ciddi tanışma sonra 1 yıla kadar evlilik istiyorum her şey usulünce olacaksa böyle olsun…
00 YorumlaCinsellik ve seks olmadan bir ilişkinin var olma ihtimali yoktur.
Adı üştünde; ilişki...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürür önemli olan duygudur.
Elini tutsan, sarılsan, öpsen o da yeter insana.
Cinsellik olsada olur olmasa da olur.
00 Yorumla
+1 yılYürür. Evlilik yürümez evlilik cinsel hayatı meşrulaştırmak tır. Bunun dışında olan her cinsellik ve yaşananlar Gayrimeşru dur.
00 YorumlaSevgiliyken evet yürür ama evlilikte cinsellik önemli
00 YorumlaYürür her ilişkide cinsellik olacak diye bir zorunluluk mu vart
00 Yorumla
+1 yılcinsellik olmayan ilişki arkadaş ilişkisidir oda yürür, ama sevgili ile cinsellik olamadan imkansız.
00 Yorumla
+1 yılEvliyken yürümez de.. sevgiliyken bal gibi de yürür..
00 YorumlaYürür. evlilik biraz tekler ama sevgililik gayet iyi gider 🤷🏻♀️
00 YorumlaMerhabalar, cinsellik neden olmadığına göre değişir bu durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyo ama uzatmalar oluyo gerci ayrılık olumca cinsellikde yaşasan tapsandanyine olıyo
00 Yorumla Evet iki kişi birbirini severse zaten o gözle bakmaz
02 Yorumla- +1 yıl
tam tersi sevdiğine bakarsın. seven o göle bakmazsa evliler hiç yapmamalı ya da evlililer birbirini sevmiyor :S
- +1 yıl
doğru düzgün yazamadım :D tam tersi sevdiğine bakarsın. seven o gözle bakmazsa evliler hiç yapmamalı ya da evliler birbirini sevmiyor :D
+1 yılYürür ama bir yere kadar
10 Yorumla
+1 yılOlmaz olmaz olmaz ve olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmadan cinsellik yürümez
00 Yorumla
+1 yılSevgililikte ve yaşlılıkta evet, evlilikte hayır.
00 Yorumla
+1 yılsadece duygusallık yeterliyse yürür
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlık yürür evet
00 Yorumla
+1 yılBir yere kadar ancak seks olmadan olmaz
00 YorumlaHayır
012 Yorumla- +1 yıl
Yaş 43 işine bak
- +1 yıl
Işine bak işine buralarda gezme işine bak 🐵seni
- +1 yıl
Sg.
- +1 yıl
Sg oc
- +1 yıl
Deniz sen nden insanlara kötü davraniyorsun her yorumun altina kötü yorumlar yapiyosun bak işine hadi yazma milete
- +1 yıl
Sana ne ya sanane sanane
- +1 yıl
Sanane mi ya salağı benim sorduğum sorulara yorum yapma kardeşim yaa defollll git
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. yurumez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYürür
00 Yorumla Yürümez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yürüyor diyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılzor yürümez bence
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürümez
00 Yorumla
+1 yılBence hayır
00 YorumlaNayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılYürür
00 Yorumla
+1 yılEvli isen hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla
+1 yılYürür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılYürür
00 Yorumla
+1 yılYürür
00 YorumlaZor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla
31 Yorumla- +1 yıl