Pasif eşcinselim erkek arkadaşim bana yeni yeni anal. yapmaya basladi. Aciyo yaparkrn ve sonrasinda baya geniş dolasiyorum yaa hatta agladim. bile yani bu boyle mi olacam. hep kizlar. bir yardim eder misiniz daba kly bir yolu var midir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Genişlemesi normal. Kalıcı olarak genişlicek zaten.
Ya rica etsem sorularimi sana sorabilir miyim kimse yardimci olmuyo. utanmaktan soramiyorumda
Buradan sorabilirsin. Sorunun üstünden çok zaman geçmiş kimse görmez zaten
Ya şimdi dediğin gibi artık daha geniş ve ortalama haftada bir yapıyo yani yapmak istiyo bende zevk aliyorum o ayrı.. hafta 1 sık mı sence çok mu ayırılır arkam?
Hayır sık değil. Zaten istediğin kadar az yap. Yine de aktif olan erkeğin penisinin kalınlığına yakın bir genişleme olacak poponda. Kaçınılmaz bu
14 cm flnmıs sordum öyle diyo ama bana büyük geliyo vlla hiç gormedigimden sanirim. 5-6 dk gitgel. yapabiliyo okadar yaptirmasam mi acaba diyorum ama nasıl engelleyecemki
Boyu değil kalınlığı acıtır ve çok genişletir. Bilmem sen bilirsin
Kalın bence yaa.. birde bisi sorcam sende anal. yaptın mı daha önce nslsın şu an merak ettim genişleme duruyor mu zaman geçse de?
Evet genişleme bir daha hiç düzelmez. Sadece parmak ile yaptım ben. Önceden parmak bile çok zor giriyordu simdi biraz daha rahat. Ama çok kalın bir şey girerse çok fazla genişler
Birde ben eskiden ordan zevk alinmaz saniyordum ama zevk var yani tarif edemiyorum Şu an ama degisik bir his iceri girmesini istiyosun
Evet yani zevkten daha çok haz veriyor gibi bence
Zevk ile hazın farkı nedir sence 😀
Birde bak beni ilk yaptığından sonra daha fazla kıvırarak yürüyorum kalcami ne ile alakalı bilmiyorum ama öyle. oldu
Haz daha çok psikolojik keyif psikolojik zevk gibi vence. Yani popo bir popo bölgesel olarak penis ve vajina gibi zevk alamaz
Dogru birde bazısı bana neden heyecanlandin diyo sende de penis var ama ben erekte olamiyorumku bir erkrk gibi hem de o erkeginki cok buyuk yank ben glrunce asla alamam dedim ya
Jel kullan
Gecer mi acisi? Birde hep boyle genislicek mi
Kremlemeden mi yapiyor
Kremliyo ama yinede tariş oluyo sanirim aciyo yaa birde ertesk gunu oraai genişlemis gibi geliyo
Çok mu büyük onunki
Yani bence buyuk bana buyuk geliyoo.. ne yapmam lazim yaa bi fikrin var mi
Yavas yapsun
Tamam peki sen hic arkadan yaptin mi böyle boşluk hissi oldu mu sende de?
Yes
Hadi yaa ya genislemesi hosuma gidiyo ama erkeklere bisey olmuyo sinir oluyoru. Olan bize oluyo 😀 gicik oldum
Erkek arkadaş kaç yaşında
30 ne olduki
Genisledimi bsua
nasıl anlamadım ne genişledi mi?
Geniş derken?
Genişlemiş hissediyorum ertesi gun bir boşluk hissi oluyo bu dogal mi nasıl geçer?
popona mi soktun arkadaşını
O soktu işte ben pasifim
Sen kilolu musun
Evet
Daha rahat alman gerekir
Sen arkadan yaptin mi hic