bilgisi olanlar çok mu acıyor ve yapması gerçekten profesyonellik mi istiyor
Evet çok acıyor ve zor
Hayır abartılıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bilgisi olanlar çok mu acıyor ve yapması gerçekten profesyonellik mi istiyor
Ne profesyonelliği yahuu. Hemen hemen 5 kadından biri net yapıyor o işi gayet doğal olarak. En azından bneim hayatıma girenlerde oran o. Hatta bazı kadınlar tutkunu özellikle istiyorlar erkek teklif dahi etmeden.
Cevap
19Cevap
Evet zor biraz
erkekler gelir şimdi zor değil acımıyor kdjldf
Ben karşıyım ya
denediniz mi
Benmi
@eflani7878 hayır
Hmmmmm
Açıkçası ben seviyorum beraber olduğum kızlar önce acıdan bağırıyor zevkten inliyor ama çoğu kız alamıyor benimkini o kötü
Hiç deneyimim olmadı ama ne kadar zor olabilir. Hijyene önem vermek lazım. Her kız kabul de etmez zaten.
Doğru şekilde yapildiginda ağrısı çok dusuk olabiliyor
o kadar kolay o kadar rahat vede o kadar kıza zevk veren bişi ki sadece sekse anal sekse hazırlamayı sevişerek bilen erkek olsun kıza hayır deme şansı bile sunulmadan yapılabilir
Anal bir çok kez yaptım ama boş boruya şey olur gibi oluyor birde zevkli değil bence sadece o an için nefis çok arzuluyor ve bı anda olan bir şey bence gereek yok anala
hicbir normal kadin kabul etmez ters iliskiyi ve bosanma nedeni.. bilhin olsun. asagilanma olarak gorunur kadinlqr arasinda.
Kabul edip kendisi isteyen de çok
@Kenank07 ruyanda mi? yok oyle bir dunya.. ben bu sebeple, kocasi anal istedi diye aglayarak bosanan kadin biliyorum. Kadinlar arasinda sadece asagilama sapiklik. genelde gaye rkekler istiyor zaten.
Sadece şunu söyleyim iki tarafinda istediği bilincli tecrübeli partnerle yapilinca hazzı tarifsiz
yok kayganlastirici jel surdukten sonra birsey olmaz ilk yavas yavas girip sonra hizlanmak zevklii olur
Hiçbir hazırlık yapmadan yaparsan dünyanın en kötü acılarından birini yaşayabilirsin ama güzelce temizleyim alıstırma yapatsan önceden hiçbir sıkıntı yaşmasın (kayganlastırıcısız kesinlikle olmaz )
Erkek profesyonel olmalı açmayı sulandirmayi ve giriş esnasında yavaş olabilmeyi başarması gerekir
Anal ilişki eşittir acı ve zevk 😊
Yapmayı bilmeyen erkekle denersen canın acır.
Ruslar iyi alıyor, türk kızları zorlanıyor
çok iğrenç ve hiç zevkli değil iyyyyy
Profesyonel olmazsan kadına eziyet olur.
Çok fazla tecrübe isteyen bir durum
Anala ne gerek var be
Zor acıyor
kalınsa zor
Çok yaptım bir kaç kıza
Anlatayım kmi