Düzgün işi olmayan, üniversite mezunu, ailesiyle yaşayan bir kadın seks yapmalı mı? Ben ne zaman seks yapayım?

Şimdi ben cinsel özgürlüğün belli bir ekonomik özgürlük gerektirdiğini düşünen biriyim. Yani insan kendi ayakları üzerinde durup ekonomik açıdan kendine yeterse seks yapabilir. Aksi taktirde ya birlikte olduğu erkeğe ekonomik olarak muhtaç kalacak ya da babası (benim annem babam öyle benim cinsel özgürlüğüme saygı duyacak bir aile değil.) Ben şimdi kira ve fatura ödeyemeyecek düzeyde bir maaşa sahibim. Ailemle yaşıyorum. Eğer böyle sevgililerim erkek arkadaşlarım olursa ve onlarla seks yaparsam bunu annem babam anlarsa onlarla yaşamam zor olabilir. Bu sebeple hep erteledim bunu. Aslında üniversite mezunu olarak saygın sayılan bir mesleğim var fakat atanmak çok zor. Atanacağım diye erteledim ve hala erteliyorum. Böyle böyle bir taraftan iş arayıp bir taraftan da kpssye hazırlanarak 29 olduk. Şimdi ben bunlar için kpss ile atanmayı mı bekleyeyim? Atanırsam ayrı eve çıkarım daha özgür olurum. Yoksa atanmayı falan artık beklemden instagramdan beni beğenen biriyle hiç zıtlaşmadan, onun tüm abazalığına rağmen, biraz da aklımı, ruhumu kişiliğimi de zorlayarak sevmediğim, bağlanmadığım halde onunla gizlice buluşup zevk almaya çalışıp seks yapmayı kabul edeyim mi?

Atanmaya çalış atanıncaya kadar ertelemeye devam et. Risk alma
Atanmayı boş ver 30’a geldin seni beğenen bir erkekle buluş seks yap.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi maaşım 10 bin. Yaşadığım şehirde en 💩 semtteki en 💩 dairenin kirası 15 bin ve üstü. Evde kuru betonun üstünde yatamam. Eşya da almam lazım. Yatak halı beyaz eşya perde vs... Elektrik, su, doğalgaz, internet faturası ödeyemem. Üst baş kılık kıyafet de alamam mutfak masrafına da yetmez. Yani atanamadığım taktirde ya ailemle yaşayıp kaçak göçek cinsellik yaşayacağım. Ya da bir erkeğin benle evlenmesini beklemek zorundayım. Kaldı ki çok eşli olmuş, seks yapmış kadınlarla da evlenmiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
S! Ktir oradan k🅰️hpe
Düzgün işi olmayan, üniversite mezunu, ailesiyle yaşayan bir kadın seks yapmalı mı? Ben ne zaman seks yapayım?