Seksi giyinen, ortamlarda fantazilerinden bahsedebilecek kadar cesur kadın hakkında ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCesur değil basit kadın diye düşünürüm. Seksi giyinmesi falan beni pek alakadar etmiyor o konuda türkiye şartlarında buna cesaret belki diyebilirim fakat fantezileri, cinsellik beklentilerini falan arkadaş-en yakın arkadaş ortamında bile anlatması bana kalırsa cesurluk sıfatına girmez, anlatmasına saygı duyarım tabii sonuçta bana giren çıkan yok fakat düşüncelerim bana çok boşboğaz ve gereksiz biri olduğu kanaatini verir o kişi hakkında.
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks toplumsal olarak bir gerçeklik. Herkes istiyor ve herkes yapmak istiyor saklasa bile bu bir gerçek. Seksi bir kız cesurca fantezilerinden bahsediyor diye basit bir kız mı oluyor yani?
Cevap sahibi+1 yılToplumsal bir gerçek olduğunu reddettiğimi hatırlamıyorum. Benim gözümde basit bir kız oluyor. Cesaret kavramını ne olarak tanımladığına göre değişir. Bu kadar cesursan, buraya vajinanın fotoğrafını da koyabilirsin? Veya arkadaşlarına gidip benimki şöyle böyle diye de anlatabilirsin veya biraz daha cesur olup direkt fotoğrafını onlara da gösterebilirsin.
Sevgiliyle bu tür konular konuşuluyorsa veya fotoğraflaşılıyorsa rızalar dahilinde sorun yok. Ama dışarıdan ben böyle birini görsem ve bu tür fantazilerini anlatmayı cesaret olarak nitelendirse bu kişi, ben bu kişinin hiçbir sözüne güvenemem dolayısıyla da basit bir insandan öteye gidemez. Bilinmezliğinde bir yeri olmalı insan ilişkilerinde. Bence.
Cevap sahibi+1 yılVe ekliyorum, bu konuda tamamiyle özgürsün. Fakat tanımlamalarını bence biraz daha düşün keenks. Benim düşüncelerim bunlar, tamamiyle özgürsün.
Cevap sahibi+1 yılVe tekrar tekrar ekliyorum, geneli okuyunca düzenlemem gerekiyor haliyle. Seksi olman bunu değiştirmiyor, birisinin de seksi olmaması bunu değiştirmiyor benim gözümde keenks (Bence)
Tamamiyle özgürsün, senin hayatın senin kararların
Soran+1 yılVajina fotoğrafı atmak etik olmamakla birlikte estetik de değil. Ama seksi bir bralet ile fotoğraf çekinmenin ve koymanın bir mahsuru yok? Eğer ortam güvenilir bir ortamsa fantezilerden bahsetmenin de bir mahsuru yok. Tabi gittiğin konular aşırı özel olmadıkça neden problem olsun ki? Güvenle bunu ilişkilendirmen de garip. Asıl bu tarz insanlara güvenebilirsin çünkü yalan söylemezler. Yalan söyleyenler genelde utanç duyanlardır. Yaparlar, isterler ama saklarlar…
Cevap sahibi+1 yılİşte senin etiklik seviyen vajina fotoğrafında bitiyor, benim seviyem fantazilerinde bitiyor, dediğim gibi bu tamamiyle görüş bakış ve düşünce şekilleriyle şekilleniyor. Seksi bir bralet ile fotoğraf çekinmenin ve koymanın mahsuru değil konumuz, özgürsün fakat dediğim gibi bu benim görüşümden seni basit biri olarak kodlatır bana. Onlara güvenmememin sebebi yalan söyleyebilme potansiyellerinin düşük olması değil (ki yalan söyleyebilme bu tür bir konu ile belirlenemez, kişiseldir), söylediklerimin güvenliği. Bu tür kişiler başka kişilerin özellerini önemsemezler (sen öylesin demiyorum, genele yayıyorum) bu yüzden hiçbir şeyimi anlatmam, bir anımı bile paylaşmam hele hele asla yalnız kalmam o kişi/kişiler ile.
Ve güvenilir ortam dediğin ortam arkadaş ortamı, bu siteyi açıp, arama yerlerine bu tür konuları yazıp arattığında o "arkadaş" ortamının güvenliğini görebilirsin. Ve emin ol erkeklerin çoğunda bu tür konular asla onda kalmıyor, bizzat ben şahit olmakla beraber çoğuna da mesafe koydum sırf bu yüzden.
Dolayısıyla, cinsel dürtülerimi yalnızca sevdiğime gösterir, sevdiğime anlatır, sevdiğimle yaşarım ve sevdiğime atarım. Sevdiğim kişide tabii en güvenilir kişi olmayabilir fakat en azından yaptığım şeyin bir mantığı olur, sevdiğimle yapıyorumdur. Arkadaş gibi hemen sönebilecek bir kavramla değil.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaş ortamında bahsedersen sıkıntı olacağını sanmam. Sonuçta diğer insanlar seni tanıyordur. Ama yabancısı olduğun bir ortamda insanların sana bakış açısı farklı olur. Bunu kullanmaya çalışanlar da çıkabilir. Senin erkek arkadaşın belki bu konuları konuşmanı önemsemiyordur. Ben senin dediğin tarzda kişileri özgüvenlerinden dolayı taktir ederim. Bence sıkıntı yok. Senin de dediğin gibi, bir erkek anlatınca hoş karşılanıyorsa kadın için de öyle olması gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🫶🏻
Önemli olan insanlarla iletişimi. Herkese mavi boncuk dağıtan, her selam verenle canım cicim konuşan veya erkek arkadaşlarıyla tatlım, bebeğimli konuşursa o kadını eskort olarak görürüm. Giyimi, duyguları olur heralde bir insanın. Fakat insanlarla sınırını koruyamıyorsa insan değildir benim için
00 Yorumla
Anlam vermeye çalışırım, neden böyle bir şey yapıyor diye amacı ne diye sonucta bu söylemler boş söylemler değil, bir şeyler bekliyor diye düşünürüm ama niyetini çok açıkça bu söylemlerle belli ediyorsa öylesi bir kız diye düşünürüm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
41Cevap
Evet tabiki insanlar seksten korkmamali, cekinmemeli. Ama bu tip toplu ortamlarda fantazilerden bahsetmek, cinsel dürtülerini sergilemek aşırıya kaçmaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi yani bu
+1 yılHer ortamda bundan bahseden kadın benim gözümde basit kadındır
Sevdiği ile başbaşa kaldiginda bundan bahsediyorsa çok hoş. Sonuçta bunlar özel ve mahrem şeyler. Bu gibi konuları herkese anlatmamali00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı sonuçta karışmak veya birşeyler söylemek bize düşmez ama cesurluk ortamlarda fantezilerini söylemek degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kendine saygili hiçbir şey gerçekten yakışıyorsa huzursuz birisi istediği gibi gelip istediği gibi konuşabilir çünkü herkesin ezberleyeceği kız değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuşmak cesurluk değildir. Yeri ve adabı vardır
05 Yorumla
Soran+1 yılYeri neresidir
- +1 yıl
Ortamlar da seks muhabbeti yapmak mesela yeri değildir.
Çok yakın olduğun biriyle paylaşırsın. Siz çok başka yaşıyorsunuz. Ortam da ki kişilerin gözünde nasıl göründüğünü farkında bile değilsin
Soran+1 yılNasıl görünüyorum? Bak yanlış anlama bunu sormamda ki amaç şu, ben önceden yaptım böyle şeyler. Şimdi sevgilim var 2 yıl oldu hakkımda düşündüklerini merak ediyorum. Çünkü niyeti ne anlamıyorum.
- +1 yıl
Seni basit olarak görür. Elde eder ve ileri dönük düşünmez. Dediğim gibi kolay bir kadın olarak ortamlarda anılırsın.
Soran+1 yılİleri dönük düşünmediği biriyle 2 yıl ilişki yürütür mü
+1 yılfantezılerını gereceklesmtırmesınde katkıda bulunurdum
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul ederse
- +1 yıl
kabul ettırmekte benım gorevım
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. bir şey yaşamaya ben korkarım benimle yaşadıkları başkalarına veya başkaları ile yaşadıklarını bana anlatır... hoş değil
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsa ne olur gurur duyan bile var böyle durumda
Soran+1 yılPerformansından mı utanıyorsun
- +1 yıl
çok konuşan fb ile erkek ya da kadın farketmez ( çok konuşmaktan kastım özel şeyler konuşan) uzak durmak gerektğini bilecek kadar yaşadım... konu performans değil konu senin özelin olması performans kötü ise gider ne var daha iyisini bulur kaç kişi ile birlikte olduğuda önemli değildir. önemli olan bu özelleri sorulmadıkça anlatmamasıdır.
Soran+1 yılAnlatması neden rahatsız ediyor? Sonuçta kadın anlatınca erkek gurur duyar genelde. Asıl erkek anlatırsa kadın için sorun olabilir ama erkek için ne sorun doğabilir?
Soran+1 yılKadınlarla günde falan konuştuklarına şahit oldum
Soran+1 yılAnlatmanın ne gibi sakıncası var ki çok güzel bir şey bence
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılİçi dışı bir, samimi, dürüst biri olduğunu düşünürüm.
00 Yorumla benim gözümde çok büyük artı alır cesur olduğu için
00 Yorumla
+1 yılbu cesurluk degil kim dediyse yalan soyluyor bu besbeli ahlaksizliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNerde o, hemen tanışalım deriz ve onu çok ama çok sever, saygı duyarız...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe evde mastürbasyon yaparken çok uç fanteziler düşünüp, aslında yapılabilir diye iç sesi olan bir kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen genelde gizemli sevrim
Onu gizleyen utanan çekinen, ve onu keşfetmek en sevdiğim fantezilerimden birisi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi tercihi saygı duyarım. Farklı ve dikkat çekici gelir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılGörmedik ki nasıl düşünelim 😄😄😄 ahhh ahhhh bi bize denk gelmez 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBazınız kınıyor bazınız aksini söylüyor anlamadım gitti
- +1 yıl
Valla öyle konuşan giyinen kızı hiçbir erkek kınamaz. Neyini kınayacak için dışın bir. Ayrıca daha dobra olur. Şahsen öyle bir arkadaşım olsun isterdim. Kadere bak beeee
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ortamda da bahsetmezsin be :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNası bir ortam ama :D
Soran+1 yıl5-6 kişilik arkadaş grubu :)
Soran+1 yılHahahhz konuyu açan ben olmuyorum genelde ama açılınca konuşuyorum :D
Dusunmem icraate geçerim 😎
00 Yorumla
+1 yılYollu 😅 ama çeker kendini ve tahrik eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret ve terbiyeyi karıştırmıyoruz dimi
00 Yorumla
+1 yılOldukça çekici olduklarını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir partnerim ols keske diye biterdim
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlılar bayılıyorum 🥰
00 Yorumla
+1 yılyanık diye dusunurum
00 Yorumla
+1 yılBahsetmek mi nerede o
00 Yorumla
+1 yılCesur kadın daima candır ne istediğini bilen.
00 Yorumlacesur kadın bkz didem soydan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu cesurluk degil kasarlik
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni de leylekler getirdi ya sanki ayıp sanıyorsunuz seks yapmayı
Cevap sahibi+1 yıllan s. i. k beyinli onune gelene verene or.. pu denir 😘😘😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kadın var da ben mi denk gelmedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevmem çok açık giyineni bana özel olmalı
00 Yorumla
+1 yılYollu derin
04 Yorumla
Soran+1 yılKess
- +1 yıl
Eleştiri kabul etmiyorsan sormasaydın soruyu
Soran+1 yılMağara insanı yorumu beklemiyorum
- +1 yıl
Mağara değil çoğu kişi senle yatmak ister böyle düşünmenle buna bende dahil
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılHoş şeyler düşünmem
08 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden Joe
- +1 yıl
Bunlar her yerde konuşulmaz. Ezik olursun
Soran+1 yılHiç de ezik değilim
- +1 yıl
Karşılıklı konuşmaktan mı bahsediyorsun. Ortamda konuşmaktan mı?
Soran+1 yıl5-6 kişilik arkadaş ortamız kalabalık değil
- +1 yıl
Grup falan mı yapıyosunuz. Bana da ablatır mısın
Soran+1 yılHayır ya sadece arkadaş ortamı konu açılınca fikrimizi vs söylüyoruz
- +1 yıl
Ne gibi fikirlerin var merak ettim
+1 yılEn sevdiğim kadın ama daha öyle biri denk gelmedi
04 Yorumla
Soran+1 yılVar da belki tipi değilsindir
- +1 yıl
Sanmam bana öyle biri gelse ben maddi destek bişe sağlarım
Soran+1 yılNikah bas direkt
- +1 yıl
Neden olmasın
Severiz ama toplum alışkın değil
00 YorumlaMükemmel kadındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılah nerde öylesi :/
00 Yorumla Özgüvenli cesaretli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluyg sansür attı mq
- +1 yıl
Ahshaha ne dedin nokta falan koy araya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey düşünmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam benim kalemim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılabaza derim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kendi görüşüdür
00 Yorumla
+1 yılYani tebrik ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPompa istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel dürtülerini saklamayan doğal kız hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat