Cinsel Yaşam Şarap içtikten sonra seks nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 sizce nasıl olur? Şarap içtikten sonra seks nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BurakCihane Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Gerkyok bir kadının tenine dokunmak veya erkeğin bu sizi zaten sarhoş eder bence bilinç etkileyen hicbisey ile bunu yapmayın. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Alkolden sonra insan çok istekli oluyor da sorun şu ki ben hiç bosalamiyorum alkol alınca 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hafif çakır bir kafa varsa güzel olur. Fazlasında sıkıntı. 1 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İçeceksin şarabı düdükleyeceksin arabı işte 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kafa bi rahat olduğu için insanın canı seks istiyor evet 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. alkol sevmiyorum kafa yapan daha iyi şeyler var 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. abartmadan ıcılırse hos tabı kı 2 kadeh en fazla 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İyice içeceksin ama, kafa güzel olacak bak o zaman hani benim Minnoşum 😂😂 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İyi olur diyolar ama ben ayık kafayla yapıp onun sarhoşluğunu yaşamak taraftarıyım :) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok içmezsen iyi olur çok içersen hatırlamazsın 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim için iyi olmayacağı kesin. şarap içince direkt gözlerim kapanıyor benim gadjlgkas 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl b*k gibi oluyor alkolsüzken çok daha zevkli 5 1 Yorumla Soran +1 yıl neden ya Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Dağınık bir yakınlaşma olacağıni düşünüyorum 1 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Büyük konuşma hemşoo 🤣🤣 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ne alkollü ne alkolsüz deneyimledim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo süper olur çok tatlı bir kızsın 0 0 Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşırı iyi.. ama ön sevişmesi bol olmalı.. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fena ateşli olur :) 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mikildigini anlamazsın 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinle romantik bir gece sonrası neden olmasın 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok iyiii 0 0 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. neden olmasın 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Enfes olur. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. relaks 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. şahane 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İyi olur 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Süper ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gerkyok bir kadının tenine dokunmak veya erkeğin bu sizi zaten sarhoş eder bence bilinç etkileyen hicbisey ile bunu yapmayın.
Alkolden sonra insan çok istekli oluyor da sorun şu ki ben hiç bosalamiyorum alkol alınca
Hafif çakır bir kafa varsa güzel olur.
Fazlasında sıkıntı.
İçeceksin şarabı düdükleyeceksin arabı işte
Kafa bi rahat olduğu için insanın canı seks istiyor evet
alkol sevmiyorum kafa yapan daha iyi şeyler var
abartmadan ıcılırse hos tabı kı 2 kadeh en fazla
İyice içeceksin ama, kafa güzel olacak bak o zaman hani benim Minnoşum 😂😂
İyi olur diyolar ama ben ayık kafayla yapıp onun sarhoşluğunu yaşamak taraftarıyım :)
çok içmezsen iyi olur çok içersen hatırlamazsın 😂😂
Şaraptan sonra hangi erkek seni zi. kmiş anlamazsın bile
katmerli günah olur 😎
benim için iyi olmayacağı kesin. şarap içince direkt gözlerim kapanıyor benim gadjlgkas
b*k gibi oluyor alkolsüzken çok daha zevkli
neden ya
Dağınık bir yakınlaşma olacağıni düşünüyorum
Büyük konuşma hemşoo 🤣🤣
Bilmiyorum ne alkollü ne alkolsüz deneyimledim
yapılırkende içilebilir
Ooo süper olur çok tatlı bir kızsın
Şarap için kadında hormonlar tavan oluyor ve çok tutkulu oluyor
güzel oluyordu ben keyif alıyordum
Aşırı iyi.. ama ön sevişmesi bol olmalı..
Fena ateşli olur :)
Mikildigini anlamazsın
Eşinle romantik bir gece sonrası neden olmasın
Hamile kalma da.
Alkollüyken çok hoş olmuyor
Çok iyiii
neden olmasın
Güzel olur
Güzel olır
Güzel romantik olur
Alkol kullanmıyorum
deneyelim :)