Alkollü ilken seks yapınca daha bir kaliteli oluyor gibi geldi bana
katılan var mı?
katılan var mı?
bira ve votka içip abartmadıysan sorun yok. Rakı ve tequila sıkıntı yaratmaz ama ben 5 bira içerim sexmide güzel yaparım dersen senin kafan güzel olduğundan sana öyle gelir kadın o işten bir halt anlamaz.
kadında içevek tabiki
Cinsellikten keyif almak için kafanın rahat, stressiz ve lüzumsuz oto-kontrolün devre dışı olması gerekir. Alkol bunları sağladığı için böyle bir etki yapar.
belli bir seviyeye kadar benim libidomu fazlasıyla artırır alkol. ama gereğinden fazla içince de orgazm olmamı engeller. ayarı tutturmak lazım vesselam
ayarını tutturacaksın işte
evet bilincini kaybetmeden hafif çakırkeyf olduğun saatlarde çok zevkli oluyor :))
hissettiklerimi hisseden birisi çıktı sonunda
ama gerçek bu :)
kırmızı şarap öyleyse
bir onu sevemiyorum nedense..
bordeux u dene :)
;) tamam
Cevap
6Cevap
Ayarini tutturursan dogru. -18 de beklemis votka bir su bardaginin yarisina kadar doldurulup uzeri redbull ile tamamlanip bir dikiste icilir. Aynisini yarim bardak daha yapip tekrarlanir. 20 dakika sonra KANATLANDIRIR.
bana tam tersi etki yapıyor alkol... onun için istemem.. ama kadın mutlaka içmeli..
Alkolsüz daha iyi.en azinda kafan normal ,güzel bir partner ve harika bir sex seni defalarca sarhoş eder.
şarap bu işin üstadıdır, içersin karşılıklı şarabı ki onun sarhoşluğu ve romantizmi başkadır. Sonra sevişir misin ne yaparsan yap ;)
beni kötü etkliyor daha az zevk alıyorum ve orgazm olamıyorum
Alkol benim sisteme pek fazla etki etmiyor.
Haliyle pek bir artısı yok cinsel münasebette.
kesinlikle mükemmel oluyor...
bence şuursuz yapılan sex ,sex değildir .
kalite? :D o da güzel
bende votka içince boşalmıyorum amq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar