Sevgilimde kaldim ilk defa ve sarilip uyuduk sadece bi yakinlasma olmadi opusmedik bile. boynumu sacimi opup kokladi sadece. sarilirken de dikkat etti ve cok sıkı sarildi elimi tuttu. 5 dakka arkadan sariliyosa 10 dakka normal sirt ustu yatti anlamadim amacini. yuzum diger tarafa donuktu bakmadim. sizce mastürbasyon yapmis olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeksüel cehaletiniz beni yoruyor artık. Adam arkadan sokup yapmış gibi davranıyorsun hayatın da hiç masturbasyonda mı yapmadın adamın ne yapıp yapmadığını anlamayacak kadar?
04 Yorumla
Soran+1 yılabla senin kadar yasli olup deneyimim yok diye niye sinirleniyosun bilmiyorum ki soruyorum sana ne
- +1 yıl
Sorun saçma. İnsan zekası kadar soru sorar ama sende haklısın. Yaşımdan vurmaya çalışıyor 😅😅 komedi çok komiksiniz ya
Soran+1 yılaynen ablam iyi gunler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılBence seni seviyor seni cinsellik yaşamayacak kadar çok seviyor olabilir ama cinsellikte şart her insanın ihtiyacı var cinselliğe
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapsa hareket ettiğini anlarsın hem sana girer niye yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, kalktığı için sarılmayı bırakınca indirmeye çalışmış. Her seferinde bunu yapmış:)
04 Yorumla
Soran+1 yılbirkac dakkada iner mi yani mumkun mu
Cevap sahibi+1 yılHemen bile inebilir. Daha çok sarıldığında boşalabilirdi ara ara bunu engellemiş. Senin altında ve onun altında ne vardı?
Soran+1 yılonun sortu benim tayt
Cevap sahibi+1 yılE tamam tayt her erkeğin sevdiğidir. Hissetmedin mi arkanda kalktığını?
Seni korkutmak istememiş...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılHaha çekiniyor da olabilir
00 Yorumla
+1 yılYaşlar biküçük sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. yapmadan orgazm oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle bi sey mumkun mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYatağı deldi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sürtünmüş
02 Yorumla- +1 yıl
Hissederdi be o zaman
- +1 yıl
31 çekse bile yabında yattığı için direk anlar yani bence. Gerçekten helal olsun seni cinsel olarak görmüyor bak ne güzel.
Yapsa farkeder din
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatak titrer hissederdin yapsaydı
04 Yorumla
Soran+1 yılyatak mi titrer abart sende
Cevap sahibi+1 yılSarsılır ve boşalırken titreme olur ne abartması
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken aninda bosalmasi mi gerekiyor mesela cunku kisa sure sonra tuvalete gitti 20 dakka gelmedi nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılTuvalette yapmış işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler