Öncelikle şunu söylim, ben bu yaşıma kadar kultur ve degerlerine gore yaşadim ve bundan sonrada òyle olmaya ozen gostercem. Sevdiğim adamla dort senemiz doldu,önce 3yil farkli ulkelerden yazisarak ve telefonlasarak, bu son yarim yil da ayni sehirde gecirdik. Hatta babamla bile tanisti, yani planimizda evlilik var. sadede geleyim, son zamanlarda cok gorusuyorduk, sinemaya gidiyorduk, sinemada sevgilim hic rahat durmuyor, yaklasiyor opuyor ve sonra bir bakiyorum benim elimi alip biyerlerde gezdiriyior... yazarken bile acikca ifade edemiyorum... herneyse ben artk tekrarlanan hareketlerinden dolayi cok arzulu biri oldugunu anladim ama bana karsi yinede ozen gosteriyor bu davranislarina ragmen degerlerime saygi gosterdigini dusunyrm nedense. Bir aksam bulustuk, cok hastaydi ve cok trafik vardi, kaldigi yere gitmesi cok surecekti. Bana birkac kez dediki sende kalsam, kitle beni bir odaya oylece uyurum cok hastayim once hayir olmaz dedim, bana guven dedi, sonra dayanamadim, bide hasta kiyamadim, bize geldik (yalniz yasiyorum bir sureligine) ona ihlamur cayi yaptm, birlkte icerken gel azck yanima film acip izleylm dedi, once cekindm uzak durdum ama sonra kabul ettim, oturdum yanina. Az sonra koltuga uzandik ben onun omzuna yaslandim film izlerken ( sevdigim yanimda sonucta buna karsi koyamadim sabaha kadar omzunda uyuyabilirdim BIRAKSAYDI ama o rahat durmuyor yine opmeye basliyor, elleri durmuyor... Yapma filmi izle desemde cok sert deilim gozunu korkutamadm bu devam etti, ve ben kalkip arada mutfaga gidiyorum bir bahaneyle uzaklasmak icin, yanina gittikce boyle yaklasmaya calisiyor... Opustuk, sarildik, birden uzerime gecmeye calisti, ben bisy diyemiyorm, kiyafetler uzermizde bisyler yapmaya calsiiyor ve ben kisik bir dur dan baska birsy diyemiyorm cnku sevdigim ve aslnda bende cok istiyorum ama olmaz.
! ozetle cinsel iliski olmasada baya bir vakit oyle gecirdik. seviyorum onu, kizamiyorum da ama yinede kendimi iyi hissetmiyorum cnku degerlerimi biliyordu. Artik ona nasil davranmaliyim bilmiyorum, bazilari icin bu hcibisey bazilari icin cok ileri gitti, ben ise kafam karisik?
! ozetle cinsel iliski olmasada baya bir vakit oyle gecirdik. seviyorum onu, kizamiyorum da ama yinede kendimi iyi hissetmiyorum cnku degerlerimi biliyordu. Artik ona nasil davranmaliyim bilmiyorum, bazilari icin bu hcibisey bazilari icin cok ileri gitti, ben ise kafam karisik?
Güncellemeler
+1 yıl
Kısa yazamadim kusura bakmayın , ama her detay önemli benim icin.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil