Yanlış anlama menfaat dünyası. İyilik diye bisi kalmadi. Herkesi bisi elde etmek için yanında kalir bu da normaldir. Biri paran icin değeri cinsellik baska biri de mevki. En azindan insanalari kullanabileceğin bir seksiliği n var ve bunu kullanabiliyorsun. Daha iyi kullanmayi ogren. Seni bırakıyorlar ise bir sure sonra. Ozaman sen kicdlarına tekmeyi onlardan once koy. Sen önce yol verirsen daha cok istenirsin
Evlilik bile menfaat iliskisidir. Bir insan baska bir insanin yanına geliyor ise menfati vardir . Yani dünyada isler boyle isliyor beden menfati yoksa gelsin diye dusun bunu gariplik olarak görmek lazim bence
Örneğin kadınları da para ile elde etmek kolay ama benim bunun için çoğu zaman yeterli param olmasına rağmen bunu tercih etmiyorum, neden? Çünkü onlar para ile satın alınabilecek kalitesiz kızlar ben niye muhattap olayım onlar ile?
Bazı konularda o erkeklerle eşitiz o zaman. Erkekler benim gibi kızlarla takılıp evlenirken bakire arıyorsa benim de onları düzgün bulmamam evlenilecek erkek olarak görmemem çok normal değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ee sonra da sonu hüsran
Alacaklarını alıp yine gidiyorlar
Seni seven yok , uzun süreli ilişkin yok
Çünkü sen kendini obje gibi gösteriyorsun. Objeler ne içindir? Kullanılmak için. İşini bitirir bir kenara bırakırsin.
Kisa yoldan gidiyorsun. Ve hep ise yaradığını gördüğün icin. Diğer yollar zaman alır
Sonu hüsranla bitiyor
Yanina çektiğin erkeklerden ne bekliyorsun bu da önemli
Hep benim olsunlar ya da benimle ilgilensinler
Disiligini kullanmak derken ne yapıyorsun mesela onlari çekmek için
Tahrik etmeye çalışıyorum soyunuyorum
Yanlış anlama menfaat dünyası. İyilik diye bisi kalmadi. Herkesi bisi elde etmek için yanında kalir bu da normaldir. Biri paran icin değeri cinsellik baska biri de mevki. En azindan insanalari kullanabileceğin bir seksiliği n var ve bunu kullanabiliyorsun. Daha iyi kullanmayi ogren. Seni bırakıyorlar ise bir sure sonra. Ozaman sen kicdlarına tekmeyi onlardan once koy. Sen önce yol verirsen daha cok istenirsin
Evlilik bile menfaat iliskisidir. Bir insan baska bir insanin yanına geliyor ise menfati vardir . Yani dünyada isler boyle isliyor beden menfati yoksa gelsin diye dusun bunu gariplik olarak görmek lazim bence
Ben terk edince rahatlayacağım yani
bence daha iyi bir çözüm olur.
rahatlarsın ve terkedilen erken daha cok peşinden gelir bence
yaşın kaç bu arada
27.
sen ilişki bağımlısı olabilirmsin.
kücük tecrübesiz biri sanmıştım
Yanılmışsın demekki neyse
umarım mutlu olursun :)
kanka fiziğini tipini beğenmeseler işlerini görüp kaçarlar
Kaçmasalar da kötü davranıyorlar
kötü nasıl kötü
Kaba.
ozaman fazla şımartıyorsun çok taviz veriyorsun
Galiba bu yüzden oluyor çünkü gerçekten üstlerine düşüyorum peşlerinden koşuyorum
O yüzden sadece cinsellikle alakası yok bence duygusal olarak da kendini çok teslim ediyorsun bence
yanlış mı
Öyle zaten benimsiyorum
gizli olmasaydın konuşurduk
Gerek yok
Kaliteli erkekleri cinsellik ile çekemezsin sen işin kolayına kaçıyorsun
Kaliteli erkek mi var Türkiye'de? Hepsi bir nude atmama bakar
Kaliteli ağırbaşlı erkek yok zaten
Kolay bulunabilseydi "kaliteli" diye tabir etmezdim zaten
Örneğin kadınları da para ile elde etmek kolay ama benim bunun için çoğu zaman yeterli param olmasına rağmen bunu tercih etmiyorum, neden? Çünkü onlar para ile satın alınabilecek kalitesiz kızlar ben niye muhattap olayım onlar ile?
Ayrıca dişiliğini kullanmadan denememişsin bile neye göre söylüyorsun yok diye
İlgi görmek için yapıyorum ben de genelde
E o zaman sende en az elestirdiğin erkekler kadar basitsin demek bu.
Hımm
İnkar etme gereksinimi bile duymadın demek ki durumdan memnunsun sorun ne o zaman?
Bazı konularda o erkeklerle eşitiz o zaman. Erkekler benim gibi kızlarla takılıp evlenirken bakire arıyorsa benim de onları düzgün bulmamam evlenilecek erkek olarak görmemem çok normal değil mi
Tamam ona bir şey demedim zaten tercih meselesi ama durumdan memnunsan neden şikayet ediyorsun ki
Hiçbir şeyden memnun değilim mutsuzum
Sen daha ne istediğini bile bilmiyorsun, normal
Tamam
Çünkü bizim insanımız kadını seks objesi olarak görüyor
Günümüzde maalesef etkili ama gerçekten seven biri yalnız bunla düşmez
Sen buna alışmısın benimde bazı kötü huylarım var tabi
O zaman bu alışkanlığı nasıl bırakırım
Bilmem arzular söz dinlemiyor yolunu yöntemini bilsem kendime faydam olur yasaklar bazen inanılmaz zevk veriyor
Genelde bişeyler yapmak gerekir. Sen hiç mi bişey yapmıyorsun?
Cinsellik mi
Onu kastetmedim sadece
cinsellik olmasa kadınlar çekilmez zaten
Yani her türlü değersiz görüyorsunuz bizi öyle mi
yok ya bence çok değerlisiniz saçmalama
Senin için evet
kullanma. kendini kullandırma
Dişi değilsinndemek yeterince
Kesin öyledir
Dişiliğini kullanmadan denedin mi hiç
Hayır 😂😂 genelde ben gidiyorum konuya
Ben açıyorum konuyu genelde