Herkese Selâm olsun🦋Bana kalırsa ilişkinin temelinde şefkat duygusu barınmalı ama cinsellik söz konusu olduğunda tutku olmazsa olmaz...

#ɾҽժ_աօʍɑղ ❤️🔥
Tutku
Şefkat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkese Selâm olsun🦋Bana kalırsa ilişkinin temelinde şefkat duygusu barınmalı ama cinsellik söz konusu olduğunda tutku olmazsa olmaz...

#ɾҽժ_աօʍɑղ ❤️🔥
Bence kesinlikle sevgi ve şefkat ön planda olmalıdır yani cinselliği biz o kadar çok abartıyoruz ki hayatımızın merkezine ilişkilerimizin merkezine o kadar çok koyuyoruz ki karşımızdaki insanın duygu ve düşüncelerini ya da onun o anki ne hissettiklerini hiçbir zaman düşünmüyoruz sadece bedenen isteklerimize odaklanıyoruz tabii ki odaklanmalıyız, cinsel birliktelik isteği her insanda olabilecek bir duygudur yani hiçbir insan Ben cinsellikten nefret ediyorum dese bile bundan kaçamaz zaten dünyaya geliş şeklimiz dünyada var olma nedenimiz cinselliktir.
Ama aynı zamanda bir insan cinsellik yaşarken tutkusunu yaşadığı kadar karşısındaki kadına ya da erkeğe karşı sevgisini ve şefkatini göstererek hareket edinmelidir mesela bu noktada benim cinsel fantezim var diye kadına eziyet etmek onun hoşlanmadığı şeyleri zorla yaptırmaya çalışmak veya nasıl söyleyeyim beni seviyor istediğimi yapmak zorunda diyerek bencilce davranmak bu tutku değildir Bu bencilliktir o yüzden tutku şefkatten gelir.
👏
Baksana hepsi tutku demiş ankette çünkü niye
Hepsini tek isteği belden aşağı çalışıyor hiç duygusuyla cinsellik düşünen yok
Öyle...
Maşallah güzel sohbetin var sevdim ilk defa böyle kaliteli birine denk geliyorum burada daha önce de denk geldim gerçi de son dönemler için söylüyorum
Teşekkürler bilbukabele diyorum 🦋
Mesela geçmiş dönemlerde Ben burada cinsel yaşam fenomenliği yaptım 2 sene önce haliyle Ben bedensel engelli olduğum için bazı kızlarla sohbet ediyordum sonra işte millet tuttu burada benim adımı çıkardı Yok işte engelli kullanarak kızlarla sohbet ediyor cinsellik peşinde koşuyor falan filan diye yani kimse ilgilendirmez ki yeri gelir normal sohbet de ederim yeri gelir cinsellik peşinde de koşarım çünkü benim durumum farklı beni yadırgayan insanlar gerçek hayatta benim durumumda olsa neler yapacaklar kim bilir ya da ne yaparlardı acaba
İnsanlar konuşmadan önce keşke biraz dönüp kendilerine bakabilse... İşte ağzı olan konuşunca böyle oluyor. Gayet normal buluyorum herkes sohbet edebiliyor burada birbirleriyle bu durum herkesin kendi şahsını bağlar. Enteresan gerçekten.
Bu arada sana bişey danışabilirmiyim cinsel yaşam fenomenligi yaptım demiştin. Benimde böyle bir Arzum var nelere dikkat etmem gerekiyor bunun için bana önerilerin var mi
Yalan değil sana cinsellik konuştuğum kızlarla oldu ama ben kimseyi zorlamadım kimseyi zorla taciz etmedim kızlarım birçoğu kendisi istedi telefonda yazılı görüntülü yaşadım Ben inkar etmiyorum ben de bak şöyle bir şey vardır hiçbir zaman kendimi mükemmel göstermem en kötü taraflarımı da anlatırım ama burada öyle bir şey yok insanların bir çoğu burada mükemmel yersen..
Bu arada sana bişey danışabilirmiyim cinsel yaşam fenomenligi yaptım demiştin. Benimde böyle bir Arzum var nelere dikkat etmem gerekiyor bunun için bana önerilerin var mi
Tabii ki her zaman için yardımcı olurum istediğin zaman bu konuda destek olabilirim sana istersen birkaç tüyo verebilirim
Çok memnun olurum
Tamam o zaman ama buradan biraz yani yorum kirliliği olabilir, istersen istek at
Şefkat ama o şefkat zaten ograzm anına doğru otomatikman bozulur, çünkü isteklerin yoğunlaştığı, sıcak birleşmelerin ve sıcak hazların en ön planda olduğu anlardır.
Eevt bence de öyle
Onun için bu iki şık arasında özet vericek olursak haz diyen hem sevgi hem hard seks seven çiftler oluyor ama şöylede bir ayrım var tutkunun şıkkında paralı karıyada gidince yalnızca tutku ön planda olur işini görüp parasını vereceğin kişi yani duygusallık yok sadece hazlar ve zevkler var ama şefkatte sadece aradaki aşktan, sevgiden, duyguların patlamasından yapılan ama tutkuya dönüşen bir seks türü var.
Aynen öyle en güzeli de böylesi değil midir zaten sevginin tutkuya dönüştüğü ilişki.
Cevabın için ben teşekkür ederim 🤚
Şefkat olmasa sevdiğini kalbinde hissedemez, kadın veya erkek. Tutku geçici bir histir, en küçük istenmeyen davranış bile tutkuyu azaltır bir anda bitirebilir
Aşk ve şefkat duyguları karşılıklı olarak sağlama alır tutku da kaçınılmaz olur beraberinde kesinlikle🍀🗝️
Teşekkürler 🌺☕
Cevap
32Cevap
Benim için şefkat ön planda olmalıdır yani duygular ve aşk ön planda olmalıdır.. bunlar olduğu zaman tutkuyu ten yakalarız eşimle birlikte.
Sevişmek seks yapmak vahşice bir eylemdir içinde şefkat barındırılamaz.
Seksin içinde tutku ve arzu dışında hiçbir duyguya yer yoktur.
Öncesinde biraz şefkat görmek her yönden daha rahat teslim olmayı sağlayabilir, tabuları yıkabilir. Sonrası zaten tutku kaçınılmaz olur.
Cinsellikte şefkat aranmaz, beklenmez, gösterilmez.. Her şey yerinde ve zamanında güzel..
Her şeyin yeri ayrı. O esnada şevkati bir kenara bırakıp tutkudan başlamak isterim.
Tutku tabi ki sadece sertliğin ölçüsünü kaçırmamak lazım o anlamda şefkat
Bence ikiside olursa güzel olurda tutkulusudw daha ateşli yaşanır
Tutku tabisi yatakta biraz atesli olmak gerekli diye düşünüyorum sert.
Tutkulardan intihar…💋
Günlerden çarşamba
Ve ölmekten bir sayfa... 🙂
Başta şefkatli davranmalı sonrada tutkulu
benim yaptım gibi yani
şefkat tabi ki de kibarlıktan slow burnden güzeli yok cahiller
Soft olsun bizim olsun
Nedenn
soft seven kadında varmışşş
soft iyidir. finale doğru sert olabilir ama geneli soft
uyum sağlamak önemli ama bulmak zor :)
@whsinemm mesaj atabilirsin istersen
Şevkat le başlanılır ama o şekilde devam edilmez
Tutku ön planda olmalı cinsellikte şefkate yer yok
Şefkate gerek yok. Saldırıp parçalasın beni 😂
Tutku olmadan seks olmaz.
Tutku ve şehvet olmalı.
Tutku tabi ki tutkusuz olmaz yavan olur
İkisi birlikte olursa muhteşem olur.
Tutkulu biri olduğum için tutku diyorum
önce sehvet sonra siddet
yanı adı üzerine cinsellik tutku tabikide
Tutku en ön plandırı...
İlk Şevket ile başlarım sonra tutkuya döner sonrada hard yani birazda partnere bağlı o iş
İkisi de
Her ikisini yakalayabilirsin Nirvana zaten ☺️
tutkuyu seçiyorum
Tutku şefkat işin teneffüsü znsnsn
Bazen tutku bazen Şevkat
Şevkat ne la hayır kurumu mu orası 🤣
Tutku olmadan seks hayatı olmaz
Tutku.
Önce şefkat sonra tutku olmalı
%101 TUTKU
Kesinlikle tutku
Tutkuya açız