Cinsel Yaşam Sekssiz günlerde ne yapıyorsun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Dayanmak çok zor. Her gün seks şartı getirilmeli yasaya! Sekssiz günlerde ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kanun hükmünde kararname ile her gün seks yapmak zorunlu hale getirildi yapmayanların 6 kırbaçla cezalandırılması uygundur. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç yapmadım yani sen düşün napalım takılıyoruz kendi kendimize yok ki düzgün biri partner 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bazen cidden zor oluyor ama sonra acısını çıkarıyorum 😂 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bunun için yasaya gerek yok. isteyen her gün yapıyor zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha tabi tabi güvenilir erkek varda bendr rahatlıkla yapıyorum Yorumla cheekystaff +1 yıl okadar çok tek gecelik ilişki yaşanıyorki.. amaç zaten o seviş yarın kaybol git Yorumla
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Partnerin hep aynımı yoksa arada değiştiriyormusun.😂😂 0 0 Yorumla
yalnizkurt_6 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sanal falan yapıyorum. Hem de en hardcore şekilde yapılması da yazılmalı :) sert sever misin? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olsa biri bakardık buna Kıbrıs'ta kız çok ama nereden bulcaz gider ayak Kıbrıs kızı yerdik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayat seksten ibaret değil !!! Herşeyin yeri zamanı var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa öyle miii Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Konuşanlar falan izliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Me tooo Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eller neden yaratıldı sence?🙂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl S. ki tutmak için tatlım Yorumla mrfatbee +1 yıl Aynen öyle.👍🙂İşini bilen birisi...🙌🙌 Yorumla Soran +1 yıl 😘😘 Yorumla mrfatbee +1 yıl Tecrübe sahibi olmak nasıl bir duygu? Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl mastürbasyon öyle yasa gelirse fena olmaz 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede seks hayatın vaz geçilmezi 1 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzel bir yaklaşım mantıklı bence 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. duvara sürt 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. 😂😂😂😂😂 Yasa üzerinde tartışıyoruz. 0 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Üstün bir tür olduğum için sekse ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seksli gün mü var 0 0 Yorumla
Pansuman Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl halıya sürt 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa koltuk kenarı daha iyi bir seçim Yorumla yalnizkurt_6 +1 yıl Kesinlikle biliyosun bu işi sen ;) Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Sorma ya. Sıkılmaca şu an 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 26 yıldır olduğu gibi, klasik işte :D 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon der mişim 😂 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Çiğdem çitliyorum 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet sıkıntılı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. onsuz olmaz ki . 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dayanıyorum 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. aynen öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kanun hükmünde kararname ile her gün seks yapmak zorunlu hale getirildi yapmayanların 6 kırbaçla cezalandırılması uygundur.
Hiç yapmadım yani sen düşün napalım takılıyoruz kendi kendimize yok ki düzgün biri partner
Bazen cidden zor oluyor ama sonra acısını çıkarıyorum 😂
bunun için yasaya gerek yok. isteyen her gün yapıyor zaten
Haha tabi tabi güvenilir erkek varda bendr rahatlıkla yapıyorum
okadar çok tek gecelik ilişki yaşanıyorki.. amaç zaten o seviş yarın kaybol git
Partnerin hep aynımı yoksa arada değiştiriyormusun.😂😂
Sanal falan yapıyorum. Hem de en hardcore şekilde yapılması da yazılmalı :) sert sever misin?
Olsa biri bakardık buna Kıbrıs'ta kız çok ama nereden bulcaz gider ayak Kıbrıs kızı yerdik
Hayat seksten ibaret değil !!! Herşeyin yeri zamanı var
Yaa öyle miii
Konuşanlar falan izliyorum
Me tooo
Eller neden yaratıldı sence?🙂
S. ki tutmak için tatlım
Aynen öyle.👍🙂
İşini bilen birisi...🙌🙌
😘😘
Tecrübe sahibi olmak nasıl bir duygu?
cok zor ama idare ediyoruz
mastürbasyon öyle yasa gelirse fena olmaz