Cinsel Yaşam Oral hakkında düşünceleriniz neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler sizin yapmanız yani Oral hakkında düşünceleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. bence olmalı cinsellikte 0 0 Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğer kız Bakımlı ve temizse ve hijyenikse Hani ve yaptırmayı da seviyorsa seve seve yaparım yani neden yapmayayım ki 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bizim siiznkini yalamamızı mı soruyorsun. Valla yalatmak da yalamak da çok zevklidir bnce yaaaa hiç yapmadım ilşki bişey diyemiyorum 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Erkekler geneli oral ilişki yapar ama bayanlar geneli karşı hep migdem bulanır vs mazeret dolu dünyaları vardır bayanların 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bence her erkek kadını bunu istiyorsa yapmalı. Tek taraflı hiç bir şey olmaz. Hatta partnerim yüzüme de oturabilir. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben sevgilime oral yaparım zevk vermek benim için zevk almaktan daha önemli 0 0 Yorumla
Caretaker Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben oral yaptığım sırada kadınımı çıldırtmayı çok seviyorum. 0 0 Yorumla
KonuskanYaramaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl kadını zevk alması ve kudurtması için isteği artsın haz duysun diye 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaparım derler de yapmaz çoğu tiksinir ya da zoraki yapar 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Ben yapıyorum. Partneriniz zevk alması bana zevk. veriri 0 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Sekste en sevdiğim faaliyet oral yapıp mutlu etmek 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. vajinayı yalamak emmekve kızın aldığı zevki görmekçok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir çok erkek tiksinir çünkü bir çok kadın kokuya bakıma vs dikkat etmiyor yapılabilir hijyenik olduğu takdirde 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. sana yapılması hoşuna gider mi? hiç yaptırdın mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük bir aşkla zevkle isteyerek yaparım zevkten dört köşe olup kivrandigini görmek delirtir beni ama bil bakalım ne eksik 😂 seninki yapıyor mu peki sana 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Çok iyi olduğumu iddia ediyorum. 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gayet iyi bence her iki cins içinde 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalamadığım a.. mı s.. kmem. 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Temiz ise bi 69 pozisyon olunca fenaaaa 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aşktır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. güzel bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bence olmalı cinsellikte
Eğer kız Bakımlı ve temizse ve hijyenikse Hani ve yaptırmayı da seviyorsa seve seve yaparım yani neden yapmayayım ki
Bizim siiznkini yalamamızı mı soruyorsun. Valla yalatmak da yalamak da çok zevklidir bnce yaaaa hiç yapmadım ilşki bişey diyemiyorum
Erkekler geneli oral ilişki yapar ama bayanlar geneli karşı hep migdem bulanır vs mazeret dolu dünyaları vardır bayanların
Bence her erkek kadını bunu istiyorsa yapmalı. Tek taraflı hiç bir şey olmaz. Hatta partnerim yüzüme de oturabilir.
Ben sevgilime oral yaparım zevk vermek benim için zevk almaktan daha önemli
Ben oral yaptığım sırada kadınımı çıldırtmayı çok seviyorum.
kadını zevk alması ve kudurtması için isteği artsın haz duysun diye
Yaparım derler de yapmaz çoğu tiksinir ya da zoraki yapar
Ben yapıyorum. Partneriniz zevk alması bana zevk. veriri
Sekste en sevdiğim faaliyet oral yapıp mutlu etmek
vajinayı yalamak emmek
ve kızın aldığı zevki görmek
çok tahrik ediyor
Bir çok erkek tiksinir çünkü bir çok kadın kokuya bakıma vs dikkat etmiyor yapılabilir hijyenik olduğu takdirde
sana yapılması hoşuna gider mi? hiç yaptırdın mı?
Büyük bir aşkla zevkle isteyerek yaparım zevkten dört köşe olup kivrandigini görmek delirtir beni ama bil bakalım ne eksik 😂 seninki yapıyor mu peki sana
Karşılıklı olmalı kesinlikle
Çok iyi olduğumu iddia ediyorum.
Severim ama temiz olursa :D
Gayet iyi bence her iki cins içinde
Ne diyim 🤪zevkli güzl olur
Severim sende sever misin
şeker gibi emicem evlendiğimde
Hmm😀
Yalamadığım a.. mı s.. kmem.
Temiz ise bi 69 pozisyon olunca fenaaaa
Sevdigim ve temiz kadina yapmaya bayilirim
bayılırım çok severim