Cinsel Yaşam Evlenince ilk gece de, ilk adımı öncelikle hangi cins atmalıdır? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evlenince ilk gece de, ilk adımı öncelikle hangi cins atmalıdır 🤔#CinselYaşam Erkek Kadın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlenince ilk gece de, ilk adımı öncelikle hangi cins atmalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yuh artık erkek atmalı tabii ki 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kadın atabilir bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya bunun ilk adımımı var her iki tarafta zaten istiyor kim atarsa atar aynıanda başlanır öyle adım felan ne adımı iki taraf birbirinin adım atmasınımı beklicek 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne önemi var evlenmişm zaten yani kasmayn kendinizi akışa bırakn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üzerini çıkaracak kişi erkek olacağına göre, ilk adımı da erkek atar. 2 0 Yorumla
Pitakkitap Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Erkek kadın fark etmez, evlenmişler, zaten olacak o iş, doğaçlama olursa daha güzel olur gibi 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. erkek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yuh artık erkek atmalı tabii ki
kadın atabilir bence
Ya bunun ilk adımımı var her iki tarafta zaten istiyor kim atarsa atar aynıanda başlanır öyle adım felan ne adımı iki taraf birbirinin adım atmasınımı beklicek
Ne önemi var evlenmişm zaten yani kasmayn kendinizi akışa bırakn
Üzerini çıkaracak kişi erkek olacağına göre, ilk adımı da erkek atar.
Erkek kadın fark etmez, evlenmişler, zaten olacak o iş, doğaçlama olursa daha güzel olur gibi
Kimin canı daha çok istiyorsa
Erkek atmalı tabi ki
Bence bu fark etmemeli ya
Ben atarım
Foto efsane
erkek
Erkek